Maia la marșul lesbienelor, fără Andrei, dar cu zâmbet pe chip

19:09, 12 martie 2018 | Diverse | 3939 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Aflăm cu stupoare, cu ceva întârziere, că de 8 martie la Chișinău s-a produs un eveniment epocal, demn de pana subsemnatului. Vorba e că fătuca parașutată cu ceva timp în urmă în bulboana politicului moldovenesc, Sandu Maia, a marcat ziua internațională a femeii prin participarea la marșul triumfal al lesbienelor.

”Hai sictir!”, – ne-am zis noi cu scepticism, crezând că  e vorba de vreo șopârlă de presă, aruncată de către răuvoitorii distinsei domnițe. ”Parol! Pe cinstea mea!” – se bătea cu pumnu în piept reporterul nostru specializat în știri senzaționale, combaterea prostituției,  bârfe și activitatea Parlamentului.

”Buuună treabă, domnule!”, – a plescăit din limbă a mirare corespondentul nostru special, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

”Ia să ne băgăm pe Internet!”, – face unul dintre noi, cu faimă de expert în fake news.

Și când colo, na-ți-o bună că ți-am dres-o! Curat-murdar, vorba lui nea Iancu. Pozele pe fluxul de știri păreau mai autentice decât promisiunile electorale și chiar decât perspectiva europeană a Moldovei. Duduița Maia a fost surprinsă din profil, zâmbind mălăieț și pășind în marș cadențat în mijlocul grupului lesbienelor de serviciu, finanțate copios din fondurile rețelelor Soros și altor promotori ai ”valorilor occidentale”,  gen eutanasia, căsătoriile homosexuale, adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali, poliția juvenilă și altele de acest fel. Știrea și imaginile respective pot fi găsite pe www.today.md și www.inprofuzime.protv.md.

În legătură cu această întâmplare, care îi mai adaugă Maiei o bilă albă din partea protectorilor ei occidentali și una neagră din partea alegătorilor neafiliați grupului LGBT, surse din interiorul partidului Dreptate și Adevăr ne-au declarat următoarele.

”Tocmai simpatiile respectivei  pentru persoanele cu orientare sexuală netradițională, incertă sau inconsecventă l-au determinat pe Andrei Năstase să o abandoneze pe cea căreia îi fusese un timp umbră fidelă și scutier de temut. În clipa în care distinsa  doamnă l-a invitat pe Andrei la acțiunea LGBT, acest cavaler al Ordinului de Maia și al iluziilor deșarte și-a luat inima-n dinți și a decis să se emancipeze de ea prin avansarea propriei candidaturi la primăria capitalei”.

Însă înainte ca Andrei să-i trântească acesteia ușa-n nas, simandicoasa doamnă i-ar fi aruncat în față pe un ton răstit: ”Măi Andrei, nu fi prost! Dacă vrei să te susțină Europa și America, trebuie să te dai cu ăștia pe invers. Altfel n-ai nici o șansă”. ”Cum adică să mă dau cu ei? – holbă ochii a mirare și revoltă haiducul nostru din Mândrești. – Ai căpiat, draga mea! Eu îs om însurat, am copii și dacă mă mai află și satul, nu mai calc pe acolo nici de Paște!”. ”Nu, măi, nu chiar așa. N-am zis să te dai la ei,  nici să li te dai lor. Doar să îi susții așa, simbolic sau platonic, dacă vrei”. Andrei a rămas de neînduplecat, tare ca stejarii din codru, ca și cremenea și stânca. ”Nu și basta!” – ar mai fi zis bărbatul și dus a a fost.

Astfel, eroul nostru a scăpat și de cea care-l subjugase, și de rușinea ce-l păștea peste câteva zile cu ocazia marșului fetelor vesele.

Povestea cu pricina ar fi una de râs, dacă n-ar scoate în vileag ceva cu totul penibil și aparent incredibil. Și anume că fosta aspirantă la cea mai înaltă funcție în stat, care s-a calificat în această postură prin  răsucirea mâinilor de către occidentali și retragerea din cursă a doi candidați cu pondere, Andrei Năstase și Marian Lupu, obținând aproape jumătate din sufragiile alegătorilor, este de fapt promotoarea unui curent politic anticreștin.

Ce bine ar fi fost dacă pe dreapta eșichierului politic (sau, mai exact, în tabăra occidentomanilor) am avea lideri politici de calibru, care ar folosi acest prilej pentru a se desolidariza tranșant de această nălucă a politicii moldovenești bună de speriat copii și de stropit cu aghiasmă ca să iasă tot euroentuziasmul din ea. Sigur, n-ar fi rău să fie bine. Doar că întreaga cohortă de euroentuziaști nu se poate manifesta altfel decât pe post de dadaiști sau de yesmeni, de băieți cuminți și ascultători față de cerurile de influență din Vest, unde sălășluiește duhul întunericului, rânjind din spatele culiselor.

Și totuși, dacă Andrei Năstase este un politician independent, el n-are de ce să se sperie de nimeni, nici măcar de globaliști, LGBT-iști și chiar de sataniști. Poate totuși va îndrăzni să schițeze un gest de dezacord public cu fosta aleasă a inimii lui pe tărâmul spinos al politicii moldovenești.

P.S.: La redacția noastră a parvenit o informație neconfirmată, precum că în cadrul festivității lesbienelor, chiar de 8 martie, Sandu Maia ar fi primit o ofertă matrimonială din partea uneia dintre fruntașele acestora. Am respins categoric insinuările în cauză. Noi operăm doar cu surse verificate.

 

Dixi.

George Soroșeanu

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,