Lăsaţi fără BMW, după ce au încercat să-i bage poliţistului 200 de euro în buzunar, „ca să fie bine”

19:50, 23 februarie 2019 | Diverse | 1390 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un BMW cu numere româneşti, în care se aflau 4 persoane de naţionalitate română, a fost oprit de poliţiştii rutieri pe autostradă, pentru verificări.

Pasagerul din dreapta şoferului a luat problema în propriile mâini şi a încercat să-i bage poliţistului, în buzunarul uniformei, 200 de euro, „ca să fie bine”.

BMW cu numere româneşti confiscat, român cu dosar pentru tentativă de dare de mită

Poliţiştii rutieri din Giulianova au oprit pentru control un autoturism BMW, cu numere româneşti. La o simplă verificare, s-a stabilit că proprietarul maşinii era rezident în Italia, deci avea obligaţia de a circula cu numere italiene.

Având în vedere acest lucru, poliţiştii i-au comunicat românului că autoturismul va fi confiscat, iar şoferul va primi amenda minimă în acest caz, de 500 de euro.

200 de euro, „ca să fie bine”

La un moment dat, pasagerul din dreapta şoferului a ieşit din maşină, s-a îndreptat către unul dintre poliţişti şi încercând să-i strecoare acestuia 200 de euro în buzunarul uniformei, i-ar fi şoptit: „Ca să fie bine”, .

Poliţistul a reacţionat imediat, imobilizându-l pe român. Banii au fost confiscaţi, maşina a fost confiscată, iar doi dintre români, şoferul şi pasagerul, au fost acuzaţi de tentativă de mituire a unui ofiţer de poliţie şi cercetaţi în libertate.

Sursa: https://observator.tv

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,