DIRECTORUL EXECUTIV AL PFIZER S-A VĂZUT OBLIGAT SĂ ADMITĂ CĂ IMUNITATEA NATURALĂ FUNCȚIONEAZĂ BINE

22:51, 15 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 419 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Două studii importante din Israel și Marea Britanie l-au obligat pe directorul executiv al Pfizer, Scott Gottlieb, MD să admită că imunitatea naturală dobândită împotriva Covid 19 (SARS-Cov-2) funcționează.

Dar purtătorul de cuvânt al gigantului corupt al medicamentelor care a plătit miliarde în amenzi pentru fraudă criminală și este din nou supus controlului legal, nu va recunoaște ce constată cu adevărat studiile – că imunitatea naturală este cu mult superioară imunității artificiale de la vaccinuri.

Prietenii lui Gottlieb de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), de unde a venit el înainte de a se alătura consiliului de administrație Pfizer, susțin că au nevoie de mai mult de jumătate de secol pentru a procesa și a elibera documente cu privire la aprobarea vaccinului ARNm „Comirnaty” de la Pfizer.

FDA este dat în judecată pentru publicarea versiunilor redactate în totalitate ale tuturor documentelor legate de procesul de aprobare a vaccinurilor, dar susține că procesul va dura între 55 și 75 de ani – dacă puteți crede asta.

În august, grupul de peste 30 de oameni de știință, profesioniști din domeniul medical, profesioniști internaționali în domeniul sănătății publice și jurnalişti denumite Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHPMT), a depus o cerere la FDA pentru a obține date prin Freedom of Information Act (FOIA) request).

Yale Doc Backing HCQ Cites Questionable Data | MedPage Today

Grupul include pe epidemiologul Harvey Risch de la Yale School of Public Health și alții din instituții precum Harvard, Brown și UCLA. Prof. Risch a susținut folosirea hidroxiclorochinei la începutul pandemiei, dar a fost respins de un grup de lași academicieni anti-Trump la acea vreme.

Dar Gottlieb, care a susținut cândva că imunitatea naturală nu era suficient de bună împotriva Covid, schimbă acum tonul. El a spus pentru CNBC că „imunitatea naturală conferă protecție durabilă” și a sugerat factorilor de decizie să „înceapă să asimileze asta în discuția noastră politică”. Serios?

Pfizer, cu ajutorul administrației Trump și al lui Anthony Fauci, a obținut aprobarea autorizației de utilizare de urgență (EUA) a vaccinului său ARNm BioNTech în așa-numita Operațiune Warp Speed.

Future Of.. Dr David Martin - YouTube

Dar s-ar putea să fi fost o acoperire pentru vaccinurile ARNm, care, conform investigațiilor doctorului David Martin, erau în curs de dezvoltare cu mult înainte ca așa-numitul virus Covid-19 „să izbucnească” în China.

La începutul lunii august, FDA a aprobat o cerere de licență pentru produse biologice pentru vaccinul „Comirnaty” de la Pfizer. După cum a indicat site-ul The Defender al lui Robert Kennedy Jr., Pfizer și FDA au reușit să-și facă un truc de prestidigitație ceea ce nu ar fi nimic nou pentru parteneriatul corupt.

În primul rând, FDA a spus că Pfizer are „stocuri insuficiente” din noul autorizat Comirnaty, dar „o cantitate semnificativă” de vaccin Pfizer-BioNTech produs în condiții de urgență, astfel încât vaccinul BioNTech ar trebui să rămână fără licențiă, dar ar putea fi folosit „interschimb” cu Comirnaty. Au apărut și alte rapoarte conform cărora BioNTech nu ar obține niciodată aprobarea normală a FDA fără starea utilizării de urgență.

FDA a spus, de asemenea, că noul vaccin Comirnaty și BioNTech existent sunt „distincte din punct de vedere juridic”, dar această diferență „nu a afectat siguranța sau eficacitatea”. Deci, de fapt, pur și simplu au creat un nou nume de marcă pentru periculoasele sale injecții BioNTech produse în masă, care au fost cumpărate de țări precum Australia și Noua Zeelandă pentru miliarde de dolari.

Australia alerta de amenaza de la extrema derecha y de espionaje extranjero

Pe 25 iulie, Scott Morrison a anunțat că Australia a asigurat încă 85 milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, ducând dozele totale de Pfizer din Australia la 125 de milioane.

Morrison a declarat că prin „interacțiunea continuă a guvernului cu Pfizer-BioNTech” a asigurat 60 milioane de doze în 2022 și 25 milioane de doze în 2023. Livrarea urmează să înceapă în primul trimestru al lui 2022 și „permite acoperirea de rapel pe tot parcursul anului”.

Așadar, în ciuda discuțiilor Pfizer despre „noile” injecții Comirnaty, Australia a ajuns să primească 125 milioane de doze cu injecții experimentale de ARNm, care au putut obține aprobarea de siguranță doar cu autorizație de utilizare de urgență.

The false claim that the fully-approved Pfizer vaccine lacks liability  protection - The Washington Post

Anterior, în iunie, dezvoltatorul original al tehnologiei ARNm, Dr. Richard Malone, a a avertizat FDA că vaccinurile ARNm Pfizer și Moderna nu funcționează așa cum trebuia. El le-a descris ca fiind „foarte periculoase” în podcastul Dark Horse al lui Brett Weinstein. El a produs date și lucrări științifice pentru a-și susține avertismentele, dar a fost respins în ciuda reputației sale înalte. Presa, desigur, a intrat la atac pentru „verificarea faptelor”.

„Pentru cei care cred că postez din cauza părtinirii mele politice News 4 you – este din cauza educației mele. Am fost învățat să nu mint. Și m-am săturat de minciuni, denaturări, ofuscare, cenzură și verificare imbecilă a faptelor. De fapt, am donat campaniei Biden”, a postat Malone pe Twitter.

The Ingraham Angle' on Biden transforming America, Milley's secret China  calls | Fox News

Dr. Malone i-a spus Laurei Ingraham la Fox că ​​a luat două injecții cu vaccinul ARNm de la Moderna și a spus că suferea de narcolepsie, sindromul picioarelor neliniştite și tensiunea arterială periculoasă. Malone a fost atacat din toate direcțiile.

Dar operațiunile de fum și oglinzi ale Pfizer, FDA și CDC nu au funcționat cu un număr tot mai mare de persoane din comunitatea medicală și științifică.

În cel mai recent dosar al instanței federale, FDA a declarat că ar putea procesa cele 329.000 pagini de documente cu o rată de doar 500 pagini pe lună, deoarece are nevoie de timp pentru a redacta materialul scutit. În acest ritm, documentația nu va fi publicată complet până în 2076.

Apoi, într-un document juridic depus pe 7 decembrie, FDA a spus că 59.000 pagini suplimentare de documente, care nu sunt incluse în dosarele anterioare ale agenției, trebuie procesate. Agenția nu a oferit o explicație pentru ce aceste documente au fost inițial trecute cu vederea.

Agenția a spus că ar putea lansa un lot inițial de aproximativ 12.000 de pagini până la sfârșitul lunii ianuarie și, după această dată, ar putea procesa și dezvălui „doar 500 pagini de documente pe lună”. Asta sună ca o muncă de zăpadă corporativă foarte organizată. Cairns News va urmări. Cititorii ar trebui să monitorizeze, de asemenea, site-ul The Defender al lui Robert F. Kennedy Jr. cu privire la problemele legate de vaccin.

Sursa: https://invictuswebmedia.com