DIRECTOR DE POMPE FUNEBRE DIN MAREA BRITANIE: ANUL ACESTA A FOST O CREȘTERE CU 600% A DECESELOR TROMBOTICE

09:53, 17 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 277 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Editor ER: Iată cele mai recente date de la directorul de pompe funebre din Marea Britanie, John O’Looney, care este intervievat de un tip independent, Danny Tommo. Invităm cititorii să facă click AICI pentru mai multe de la John.

NOTE

 • O’Looney anticipează că i se va elibera un pașaport de vaccin pentru el, sau mai degrabă pentru directorii de pompe funebre în general, pentru a-și putea face afacerile și a ridica cadavre. Apoi plănuiește să-și închidă afacerea. El va refuza „vaccinul” pentru el însuși.
 • Ratele de deces în 2020 au fost ușor mai mici decât în ​​2019, în ciuda a ceea ce a raportat mass-media.
 • A văzut persoane care au ajuns la stadiul 4 de cancer pentru că nu pot primi nicio programare medicală din cauza „Covid”. Dar problema neglijenței medicale trezește lumea și creează multă furie. Una dintre clienții săi a fost nevoită să meargă la spital pentru o procedură minoră; au constrâns-o să primească injecția și a murit 90 de minute mai târziu. Raportul medicului legist enumeră tromboza drept cauză a morții; îi făcuseră o incizie de la gleznă la șold pentru a găsi cheagul de sânge, ceea ce este o recunoaștere a problemei medicale. Familia este furioasă și nimeni nu-i ascultă. CU TOATE DECESUL NU ESTE CONSIDERAT DATORITĂ VACCINULUI PÂNĂ CÂND NU AU TRECUT 14 ZILE.
 • 181 jucători și antrenori înregistrați FIFA au avut probleme în urma vaccinării.
 • S-a înregistrat o creștere cu aproximativ 600% a deceselor prin tromboză la beneficiarii din Marea Britanie pentru 2021. El raportează cazul unui veteran de 30 de ani în industrie, care își va pierde locul de muncă în aprilie pentru că a refuzat injecția, dar lucrează într-o morgă! Acest veteran al industriei raportează, de asemenea, o creștere cu 600% a deceselor prin tromboză și toți clienții sunt vaccinați. O asistentă cu experiență care lucrează într-o agenție, „Michelle”, l-a informat, de asemenea, că 9 din 10 cazuri care vin la A&E din spitale sunt persoane care nu pot respira din cauza cheagurilor de sânge. Tommo„Dar ei ne spun contrariul”. John: Și de obicei cei care prezintă cheaguri de sânge în plămâni vor fi reținuți pentru tratament; cei cu cheaguri în picioare, de exemplu, vor fi trimiși acasă. Cu toate acestea, vor muri acasă, deoarece cheagul de sânge se va mișca în corp. Persoane de TOATE vârstele sunt aduse după ce au murit din cauza acestor cheaguri. Nu există o vârstă stabilită. (Deși încă nu a văzut copii în această situație.) Cum poate John să verifice aceste cauze ale morții? Pentru că trebuie să verifice actele pe care i le trimite medicul legist, care specifică cauza morții. Conversațiile cu membrii familiei în timpul procesului de înmormântare aduc, de asemenea, informații. Membrii familiei adesea nu văd legătura dintre moarte și vaccin a persoanei iubite pentru că s-a întâmplat cu câteva săptămâni sau luni înainte.
 • De ce medicii legiști văd toate acestea (conform documentelor lor) și nu semnalează? Li s-a spus că urmează politica guvernului. Și vaccinarea este recunoscută ca fiind conectată doar DUPĂ 14 zile de la vaccinare. Cu toate acestea, natura deceselor, adică trombotice, este recunoscută. Medicii legiști ar trebui să dezvăluie amploarea creșterii deceselor trombotice.
 • Decesele din cauza cheagurilor de sânge sunt în general rare. John a înregistrat mai multe decese cu cheaguri de sânge în 2021 decât în ​​ultimii 14 ani. Acum vede morți subite din cauza cheagurilor de sânge în fiecare săptămână. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată înainte. Și acest fenomen a început imediat ce au fost lansate vaccinurile.
 • John i-a scris medicului legist șef întrebând despre numărul de decese prin tromboză și de ce nu se face nimic. A fost dat CC la 40 sau 50 de medici. Medicul legist-șef nu i-a răspuns niciodată; secretarul său a răspuns că este urmată politica guvernului.
 • Medicii s-au prezentat, cum ar fi prin Declarația Barrington, dar sunt ignorați. Nu sunt pe statul de plată al Big Pharma.
 • John s-a ocupat de multe decese cauzate de „Covid”, dar personal nu a fost niciodată bolnav. Le-a întrebat pe asistentele din spitalul la care a mers recent dacă au văzut o creștere a deceselor prin tromboză și au spus că da „pentru că transformă sângele în lipicios”. Ei știu că se întâmplă, dar nu trag alarma.
 • Ce ar trebui să facă medicul legist-șef? El ar trebui să facă publică creșterea alarmantă a deceselor prin tromboză la cei vaccinați. Ar trebui să știe că, moral vorbind, politica guvernamentală trebuie ignorată.
 • Toți cei implicați în asta au propriul interes, propria agendă. De câți bani ar fi nevoie pentru a influența fiecare persoană? Inclusiv cei care fac vaccinuri sunt plătiți cu 30 de lire pe oră. Tommo: Se investesc mulți bani în achiziționarea și administrarea vaccinurilor.
 • Personalul NHS care refuză vaccinul are termen până în aprilie pentru a fi vaccinat, dar John crede că va exista o „suspendare a execuției” în legătură cu ei, deoarece sunt în esență martori materiali a ceea ce se întâmplă. Dacă pleacă în aprilie, sunt liberi să vorbească. Medicii cu care am vorbit văd totul exact în același mod.
 • John nu a văzut pe nimeni murind de „Covid” de multe săptămâni. Toate sunt decese subite din cauza trombozei după vaccinare.
 • Mesaj pentru public. Cercetează tu. Evită Google și BBC. „Nu a fost niciodată vorba despre Covid; era vorba de control”.
 • Ultimele 2 minute ale videoclipului îl arată pe John primind un apel de la o persoana din public, care descrie simptomele pe care le-a avut de când a fost vaccinată și medicamentele pe care i le-a administrat medicul ulterior. John o pune în legătură cu un grup de suport pe Telegram.

Sursa: https://invictuswebmedia.com