Dezastru total în lume. SUA și-au scos armele! Ce țară se află în pericol

12:53, 27 februarie 2019 | Actual, Externe | 1175 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a declarat că Statele Unite ale Americii se pregătesc de invazie, cu trupe desfășurate în țara vecină.

Rusia, care a acordat Venezuelei miliarde de dolari în credite pentru a împiedica un colaps economic, este una dintre puţinele ţări care îl sprijină în mod direct pe preşedintele acestei ţări, Nicolas Maduro.

„Statele Unite pregătesc o invadare militară a unui stat independent”, a declarat Patruşev pentru ziarul rusesc Argumenty i Fakty.

„Transferul unor forţe speciale ale SUA către Puerto Rico, aterizarea unor trupe americane în Columbia şi alte fapte indică în mod clar că Pentagonul consolidează gruparea trupelor în regiune în scopul eliminării preşedintelui actual ales în mod legal, Maduro”, a spus Patruşev.

Statele Unite şi alte zeci de ţări îl sprijină pe liderului opoziţiei din Venezuela, Juan Guaido, care s-a autoproclamat preşedinte interimar. Statele Unite nu au anunţat niciun fel de planuri concrete pentru o intervenţie militară.

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, s-a întâlnit, luni, la Bogota cu Juan Guaido şi cu preşedintele columbian Ivan Duque pentru un summit de urgenţă axat pe criza venezueleană.

Sursa: https://www.capital.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,