Degenerarea bărbaților: noul model de mascul-femeie, îngust în umeri, lat în șolduri și steril!

11:47, 22 septembrie 2020 | Actual | 321 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

BĂRBAȚII, în pericol! Cauzele șocante care au dus la EFEMINAREA lor – STUDIU

Bărbații se află într-o situație gravă, fără precedent! Din ce în ce mai efeminați, urmașii lui Adam consumul anumitor produse alimentare le bulversează sperma și le distrug sănătatea.

O temă din ce în ce mai întâlnită în studiile de specialitate este aceea a nivelurilor extrem de ridicate ale estrogenului în alimentație, situație dăunătoare atât bărbaților, cât și femeilor. Probabil Ori Hofmekler a spus-o cel mai bine: „Suntem pe drumul sigur al extincției umane. În ultimii 50 de ani, producția de spermă a bărbaților a scăzut la jumătate! Chimicalele se găsesc în toate alimentele, bulveresează sperma și distrug sănătatea bărbaților.”

Astfel, potrivit medicului Russell Blaylock, neurochirurg reputat și autor al studiului Blaylock: „Cercetările ne arată că xenoestrogenii din plastic cauzează menstruația prematură a fetițelor. Fitoestrogenii din soia cresc agresivitatea și comportamentul anti-social în experimentele efectuate pe maimuțe. Mai mult, masculii încep să-și piardă masculinitatea și încep să se comporte ca femelele”, scrie dailymail.co.uk.

                           8 CAUZE  ce au condus la EFEMINAREA barbaților

Iată care este lista produselor bogate în estrogen, menite să ne dezechilibreze hormonal:

1. Pesticidele sunt prezente în multe legume și fructe, fiindcă sunt pulverizate de către agricultori, de aceea este recomandat să ne cumpărăm produsele fie de proveniență bio, fie din surse sigure. Așadar, TREBUIE SĂ ȘTII CE CUMPERI! Pesticidele ajunse în organism se comportă ca estrogenii.

2. Soia nu este sănătoasă! Există multe motive pentru a evita soia, una dintre culturile cele mai puternic subvenționate de către guvernul Statelor Unite, un izvor de estrogen cu efecte vizibile asupra organismului uman. Consumul de soia duce la mărirea țesutului mamar, la retenția de apă, la depunerea de grăsime în zonele în care inițial aveau predispoziție doar femeile, la schimbări de dispoziție. Duce la scăderea testosteronului.

3. Hormonii injectați în carne. Pentru a crește producția, fermierii injectează hormoni în animale. Când le consumăm carnea, acești hormoni se transferă în organismul nostru. În plus, vacile sunt hrănite cu soia înmuiată în pesticide! De aceea, este vital să consumăm doar carne din animale hrănite ecologic.

4. Berea. În cartea sa, „Producția naturală de testosteron”, Stephen Harrod Buhner scrie: „Hameiul este unul dintre ingredientele principale ale berii. Mulți bărbați ignoră chimicalele din hamei, neînțelegând efectele serioase asupra nivelului de testosteron.

Producătorii germani de bere au sesizat de mult cum femeilor care beau bere li se declanșează menstruația mai devreme. Doar 100 g de hamei conțin cantități semnificative de estrogen, cu efect imediat. Reclamele la bere prezintă bărbați de tip macho, doar că nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

5. Mass media. Televiziunea și Internetul, canalele de social media s-au insinuat în psihicul masculin, inoculând diverse concepte și modele comportamentale. Sub măștile alimentației și divertismentului, un nou tip de bărbat și-a făcut apariția. Iar EL este mai mult o EA, mai vizibil ca niciodată! Nu vrea nimeni să jignească pe nimeni, ci doar să constate un lucru evident.

6. Grăsimile nesaturate din uleiurile vegetale sunt în marea lor majoritate din soia, una din plantele cu cel mai bogat conținut de estrogen din lume. Stropite cu pesticide, efectul nociv se dublează! Sunt de preferat grăsimile saturate, provenite din untură sau unt de cocos, produse care ajută la producerea de testosteron.

7. Bisfenolul din plastic este extrem de dăunător. Plasticul ne-a acaparat cu totul. Este peste tot și răul pe care îl produce începe să fie tot mai vizibil. Peste 93% dintre americani au bisfenol în corpurile lor. Aceasta reduce numărul de spermatozoizi la bărbați.

Ecologistul Bruce Lowry descrie efectele secundare pe care le vedem după expunerea la bisfenol (BPA). Lucruri precum tulburări de atenție, obezitatea infantilă, astmul, autismul și apoi o întreagă gamă de cancere – la creier, la ficat, la prostată.

8. Ftalații. In general găsim ftalați în ambalajele de mâncare, adezivi pentru hârtie, plasticuri, celofan, folie de aluminiu, capacele de la borcane. S-a constatat că ftalații sunt capabili să migreze din aceste ambalaje, astfel mâncarea poate fi contaminată cu ftalați, băuturile răcoritoare la fel.

Cea mai importanta sursa de intoxicare cu ftalați e prin ingerarea lor odată cu mâncarea. In mancare ftalații ajung din ambalajele de plastic în care sunt manipulate alimentele. Ftalații sunt solubili în grăsimi, așa că alimentele cele mai susceptibile să conțină ftalați sunt: produsele lactate, ouăle, carnea de pui și porc, peștele, uleiurile.

O alta sursa de intoxicare, mai ales în cazul copiilor mici, sunt uleiurile de corp pentru bebeluși, laptele de mama, mâncarea pentru copii, toate având concentratți mari de ftalați. Se găsesc în deodorante, șampoane, fixative, machiaj, odorizante de cameră sau de mașină.

Infertilitatea este cel mai comun efect secundar după expunerea de lungă durată la nivele mici de ftalați, dar și afecțiuni ale rinichilor, glandelor endocrine.

Așadar, acestea sunt câteva din lucrurile care diminuează masculinitatea, iar starea evidentă a lucrurilor impune măsuri grabnice.

                                                                                                                    Maya MULLER

Sursa: https://www.justitiarul.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,