Confesiunile unui optimist creștin -11.06.2020. Încă un pas spre GULAG-ul digital

14:59, 11 iunie 2020 | Actual | 475 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Exponenții regimului de marionete ale globaliștilor mi-au oferit ocazia să revin la subiectul tehnolgiei 5G.

Ieri, 10 iunie, MEI a organizat ”o ședință de consultări publice”. Vezi comunicatul oficial pe site-ul https://mei.gov.md/ro/content/mei-consultat-furnizorii-de-comunicatii-electronice-mobile-si-institutiile-de-sanatate.

Iar astăzi dimineață la 9 secretarul de stat al MEI Vitalie Tarlev a expicat într-o conferință de presă avantajele 5G. La urmă a și ironizat pe seama noastră. Cică, nu vă luați după tot felul de frustrați care nu sunt luați în seamă de opinia publică. Bun, dacă suntem trecuți cu vederea, atunci cum se leagă asta cu jsutificările voastre mincinoase și primitive?

Dominantă în discursul tipului respectiv a fost serenada avantajelor economice. Insul e cuprins cu desăvârșire de tehnolatrie sau pur și simplu e plătit să ciripească așa cum i se dictează.

Sub aspect economic treaba asta se prezintă astfel:

 • Implementarea tehnologiei 5 G este de fapt un salt uriaș în utilizarea Inteligenței Artificiale la scară globală, inclusiv în domeniul economic. Efectul țintit este înlocuirea ”factorului uman” (Vit. Tarlev) cu IA. IA este mult mai ieftină și, spre deosebire de om, nu are pretenții salariale, cu necesită concedii de boală sau de odihnă, nu obosește, nu are opinii critice față de patroni etc. Prin urmare, orice întreprindere, mare sau mică, va prefera să substituie omul cu AI. Asta va genera un șomaj de masă.
 • Amintiți-vă de ceea ce a declarat la 27 aprilie a.c. pentru radio Sputnik Moldova Veaceslav Kunev. Marile firme de IT urmează să plătească impozite mari statului, care să redirecționeze aceste fonduri pentru șomerii apăruți în urma intrării lor pe piață. Kunev precizează: se va plăti doar minimum de existență. Și sigur, adaugă el, cine va dori mai mult, va fi nevoie să caute un alt loc de muncă. Doar că locuri de muncă nu vor mai fi DELOC.
 • Să reținem, în ultimele decenii STATUL a fost subordonat totalmente intereselor MARILOR CORPORAȚII. Prin urmare, nu statul va stabili nivelul de impozitare a giganților din domeniul IT, ci acești ginanți vor dicta statului cotele de impozitare. Expresia ”cine plătește, acela comandă muzica” e perfect valabilă și aici.
 • Povestea asta se leagă perfect cu planul globaliștilor de REDUCERE A POPULAȚIEI GLOBULUI. Într-adevăr, dacă oamenii apți de muncă nu vor mai fi necesari pe piața forței de muncă, aceștia trebuie pur și simplu eliminați, reduși până la minimul necesar să deservească dictatura globală, instaurată de stăpânii banilor care au devenit și stăpâni ai înaltelor tehnologii.
 • Tarlev aduce exemplul automobilelor teleghidate, vorbind despre utilizarea lor la diverse întreprinderi chimice toxice. El amintește de conceptul ”obiecte deștepte”. Deci nu va mai fi nevoie de șoferi. Prin urmare, dragi șoferi de taxi, maxi-maxi, troleibuze și autobuze, pregătiâi-vă! În curând veți deveni șoferi.
 • Aceeași soartă îi așteaptă și pe contabili (inteligența artificială face calcule mai rapide și mai exacte decât omul!), pe juriști (orice relație contractuală se digitalizează!), ingineri și arhitecți (IA va produce totul în locul lor!), pe vânzători din magazine, pe angajații la rețelele de benizării, pe cei din sistemul bancar etc.
 • Încă o breaslă pe cale de dispariție este cea a pedagogilor. În cadrul sistemului de învățământ de la distanță aceștia vor fi înlocuiți masiv de IA.
 • Și funcționarii publici vor ajunge în proporții uriașe șomeri. O guvernanță electronică nu are nevoie de funcționari. Și se va zice că – vezi, domnule! – am scăpat de birocrația de stat.
 • Într-un cuvânt, peste doar câțiva ani un număr colosal de oameni apți de muncă se vor pomeni în postura de BALAST SOCIAL. Iar Sistemul deja s-a gândit ce să facă cu ei:
 • 1) să reducă numărul populației prin vaccinuri ucigătoare gen cele contra COVID-19, prin generalizarea avorturilor, a homosexualității și a tuturor perversiunilor sexuale, inclusiv pedofilie, zoofilie, necrofilie interpretate ca drepturi ale omului, prin distrugerea familiei și substituirea acesteia cu relațiile de promiscuitate și concubinaj, prin însuși efectul devastator asupra organismului uman al tehnologiei 5G, prin produse alimentare (OMG, diverse substanțe chimice) și băutură, care provoacă sterilitatea, prin spterilizarea femeilor în special în țările Sudului sărac, prin războaie etc.
 • 2) să instaureze o dictatură digitală totală la scară globală prin sistemul 5G, prin cipizare, prin robotizarea omului. A nu se uita: 5G este o armă de distrugere în masă, un instrument de inducere a unor stări și atitudini contrar voinței omului, un dispozitiv de dispresare a mulțimilor prin efectul undelor electromagnetice, un sistem de operare cu roboți, cyborgi și alte ”minuni ale tehnicii”, care pot fi folosite oricând împotriva omului.
 • De altfel, impunerea așa-numitei distanție sociale pe parcursul actualei pandemii, regizate de către globaliștii sataniști, nu urmărește deloc scopuri medicale, de protejare a oamenilor de riscul molipsirii de coronavirus. De fapt se urmărește impunerea acestui comportament social, deoarece atunci când oamenii sunt la o dustanță mai mică unii față de alții, aceștia nu pot fi identificați de către tehnologia respectivă prin intermediul camerelor omniprezente și a sateliților. Iar așa cum la ora actuală se impune pretutindeni crearea unor baze de date care să conțină o mulțime de informații cu caracter personal precum codul personal, amprentele digitale, recunoașterea facială, resursele financiare disponibile (a nu se uita că banii lichizi urmează să fie eliminați!), fiecare om va fi reperabil în orice secundă, inclusiv în locuința sa sau în orice alt loc de pe planetă. CONTROL TOTAL GARANTAT, atât asupra minții, cât și asupra comportamentului și a locului în care se află orice om.
 • Birocrații de la MEI au simulat în cadrul acestor consultări publice și faptul că țin cont de aspectele legate de sănătate. Desigur, totul a fost acoperit în noianul de minciuni indispensabile actualei guvernări. Nu voi detalia acest aspect, doar vă invit să vă documentați dumneavoastră înșivă din multitudinea de materiale la acest subbiect, studii științifice, filme documentare, articole de investigații de presă etc. Desigur, puteți găsi informații veridice doar pe rețețele de socializare, în presa de alternativă care face disidență în raport cu Sistemul.
 • O întrebare care merită să fie formulată din nou în legătură cu declarațiile recente ale șefilor MEI. Dacă tehnologia 5G încă nu funcționează în țara noastră, aceasta urmând să fie implementată doar peste vreo trei ani, de ce atâta grabă în extinderea infrastructurii pentru această tehnologie pe întreg teritoriul țării? Și cine plătește pentru aceste antene? Dacă sunt bani bugetari, să ni se arate și nouă articolul din Bugetul de Stat sau, eventual, alte resurse financiare care alimentează acest proiect.
 • Trebuie să fii orb cu desăvârșire ca să nu vezi cum apar ca din senin, peste tot, aceste antene. I-a întrebat cineva pe locatarii blocurilr de locuit dacă aceștia sunt de acord sau nu cu instalarea acestor antene pe acoperișurile acestor clădiri? Dar pe edificile unor instituții de învățământ? Dar pe blocurile de maternități, spitale și policlinici?
 • Cu titlul de curiozitate vă informez că fațadele edificiului Procuraturii Anticorupție și a CNA, ca și pe cel al Judecătoriei Centru atârnă buchete întregi de antene. Nu de alta, dar îmi fac griji pentru sănătatea celor care m-au anchetat și care mă judecă în continuare pentru faptul că nu am fost suficient de cooperant cu fostul regim al lui Plahotniuc și nici cu cel de azi nu sunt prea reverențios.
 • Pretutindeni în lume, în SUA, țările Uniunii Europene, Rusia, România etc. au loc dezabateri aprinse pe marginea tehnologiei 5 G. Savanții se revoltă, la fel jurnaliștii onești din presa de alternativă, oamenii înfuriați dau foc turnurilor de care sunt agățate aceste antene. Iar băieții de la MEI nu scot o vorbă pe acest subiect.
 • Remarc din nou încă un aspect fundamental. Marile corporații transnaționale din domeniul IT precum Google, YouTube, Facebook, Twitter etc. au instaurat o cenzură teribilă contra tuturor celor care pun la îndoială splendorile tehnologiei 5G. Același regim dictatorial al megacorporațiilor cenzurează la pachet și alte subiecte complementare: originea coronavirusului (naturală sau artificială), necesitatea declarării pandemiei, necesitatea impunerii vaccinării obligatorii și a măsurilor de anulare a drepturilor cetățennești în întreaga lume, pe scurt, orice măsură impusă prin intermediul OMS și a guvernelor subordonate mafiei globaliste. De asemenea, sunt blochate sau șterse postările și conturile celor care critică impunerea învățământului de la dispanță, a registrului electronic unic, a implantării nano-cipurilor.
 • În aceeași ordine de idei readuc în atenția dumneavoastră faptul că pentru prima dată în istoria post-comunistă a țării noastre TOATE STRUCTURILE DE PRESĂ, posturi TV și radio, site-uri de știri și comentarii, PROMOVEAZĂ O POLITICĂ EDITORIALĂ COMUNĂ. Adică urmează orbește directivele globaliștilor de elogiere a 5G, a măsurilor luate de OMS pe fundalul COVID-19 etc.
 • O astfel de unanimitate ar trebuie să îngrijoreze orice om valid la minte. Ce s-a întâmplat de a dispărut cu desăvârșire spiritul criticist, deseori excesiv și chiar neghiob, al presei dominante de la noi? Evident, li se interzice să gândească, să investigheze aceste subiecte și să publice opinii de alternativă. Să nu uităm că majoritatea structurilor media de la noi sunt finanțate dinafară, prin urmare reprezintă interse străine, ostile intereselor noastre naționale. În aceste condiții suntem în drept să îi învinuim pe cei care reprezintă clasa de prostituatelor de presă de complicitate directă cu globaliștii sataniști care urmăresc distrugerea economică, nimicirea fizică și înrobirea noastră în GULAG-ul electronic planetar.
 • În aceeași ordine de idei subliniem repetat complicitatea criminală la aceste abuzuri și nelegiuri fără precedent în istorie pe care o vădește CLASA POLITICĂ în totalitatea ei, fără nici o excepție. Consimțământul tacit al acestor găști de profitori și nulități intelectuale de a promova agenda sataniștilor globaliști reprezintă un pericol public enorm.
 • În aceste condiții ar fi de-a dreptul stupid să mai aștepte cineva că succesiunea la guvernare și schimbarea paiațelor în funcțiile de vârf ale ierarhiei statale ar aduce vreo schimabare în bine. Situația politică este într-un de impas total. Iar soluții de remediere a acesteia prin exerciții electorale pur și simplu nu există. Sau cel puțin încă nu s-au manifestat.

 Atât pentru moment.

 Pe curând.

 Iurie Roșca

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,