Cronici de claustrofob XVI.23.04.20. Teroarea poliţienească drept preludiu al vaccinării-cipizării forţate

19:24, 23 aprilie 2020 | Actual | 1219 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Hristos a înviat! Astăzi e joi, 23 aprilie, Săptămâna Luminoasă.

Contunuăm seria de materiale legate de războiul total al sataniştilor contra omenirii sub pretextul pandemiei coronavirusului. Planul globaliştilor este în plină desfăşurare, el capătă turaţii din ce în ce mai accelerate. Scopul acestora este înrobirea popoarelor lumii şi pregătirea venirii Antihristului. Nu e o glumă, nici o exagerare. Înţeleg că e greu de crezut aşa ceva, deoarece avem de a face cu nişte fenomene fără precedent în istorie. Experienţa noastră personală sau colectivă nu ne premite să comparăm ceea ce se desfăşoară sub ochii noştri cu vreun eveniment din trecut. Totul pare un vis, o fantasmă. Desigur, oamenii credincioşi se descurcă cu mai multă uşurinţă în aceste fenomene decât cei care se declară atei.

Aşadar, toată povestea cu pandemia COVID-19 nu e decât o perdea de fum, o manevră menită să ne sustragă atenţia şi să pregătească întreaga populaţie a globului pentru vaccinarea-cipizarea forţată. Se ştie că această nouă generaţie de vaccinuri conţin nano-elemente, care sunt devastatoare pentru sănătatea omului. Iar cu ajutorul tehnologiilor 5G, care se extind la ora acutală pe întreaga suprafaţă a pământului, populaţia cipizată va putea fi teleghidată. Vom fi manipulaţi de la distanţă ca nişte roboţi, ni se vor induce stări, atitudini şi reacţii contrar voinţei noastre, care va fi anihilată cu desăvârşire. Încă o dată. Implantarea de nano-cipuri tuturor locuitorilor planetei şi extinderea reţelelor de antene 5G pe întreaga suprafaţă a globului, ca şi lansarea pe orbita cosmică a unor sateliţi care vor deservi tehnologia 5 G, sunt elemente ale aceluiaşi plan. Iată de ce pretutindeni în lume tocmai acum sunt instalate turnuri cu aceste antene. Lumea le cam dă foc în mai multe ţări, însă forţeţe sunt inegale.

 Dacă acest plan diabolic va reuşi, omul va înceta să mai fie o fiinţă autonomă, normală. El va deveni un biorobot, o creatură de laborator, închisă într-un lagăr de concentrare digital, extins la scara întregii lumi. Un GULAG tehnologizat, o puşcărie din care nu vei mai avea încotro să evadezi, deoarece întreaga suprafaţă a pământului va fi supravegheată de temnicerii lui Bill Gates şi alţi monştri din secta globaliştilor satanişti.

Ştim deja că într-o serie de ţări au şi fost adoptate legi care stabilesc vaccinarea obligatorie. Iar în altele forţele de ordine au devenit adevărate instrumente de sugrumare a tuturor libertăţilor politice. Statul de drept în acccepţia pe care o cunoşteam a fost suprimat. Şi dacă pe vremea regimurilor dictatoriale din secolul XX, nazist sau comunist, existau ţări care nu se aflau sub controlul acestora, de această dată regimul totalitar hipermodernizat se extinde la scara întregului glob. În noile condiţii disidenţa devine imposibilă din două motive. Unu. Pretextul surpimării drepturilor şi libertăţilor noastre nu mai este unul politic sau idelogic, ca pe vremuri, ci medical, deci perfect onorabil. Doi. Nu vor mai exista ţări sau instanţe internaţionale care să critice abuzurile unui regim totalitar. Conducerea absolutei majorităţi a statelor e deţinută de către nişte marionete ale globaliştilor, iar organizaţii precum ONU, UE sau OMS s-a văzut că sunt controlate de către aceeaşi globalişti.

În toate ţările lumii oamenii sunt revoltaţi de carantina impusă, de interdicţia de a ne părăsi propria locuinţă şi de amenzile astronomice contra celor care sunt prinşi în stradă. În Moldova, ca şi în România, poliţiştii sunt din ce în ce mai agresivi, prind în plină stradă şi amedează pe oricine li se nimereşte în cale: preoţi, femei, studenţi, bătrâni. La Chişinău judecătorii au primit indicaţii neoficiale să respingă orice tentativă de a contesta amenzile pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu. Iar în Rusia lucrurile sunt şi mai grave. Iată ce măsuri sunt pregătite de către regimul de la Moscova faţă de cei care nu vor fi suficient de obedienţi şi nu vor dori să meargă benevol în lagărul de concentrare digital, extins la scară mondială. 

Reproducem mai jos o ştire de ieri, 22 aprilie, în acest sens. Agenţia RIA Novosti. Autor: Natalia Seliverstova. Titlu:„MAI a pregătit un proiect de lege de lărgire a atribuţiilor poliţiştilor”.

Cităm ştirea integral:

„Moscova, 22 aprilie. – RIA Novosti.

MAI a propus ca atribuţiile poliţiştilor să fie extinse, un proiect ce conţine modificări la legea „Despre poliţie” ajungând la dispiziţia RIA Novosti. Dacă acest document va intra în vigoare, poliţiştii vor avea dreptul să deschidă foc pentru a răpune ținta, dacă acţiunile acesteia vor fi calificate ca prezentând un pericol de atac. În formula actuală a documentului astfel de acţiuni sunt permise în cazurile când infractorul încearcă să se atingă de arma de foc.

 De asemenea, actul respectiv presupune să permită poliţiştilor să spargă automobile, dacă astfel de acţiuni sunt necesare pentru salvarea de vieţi omeneşti, pentru reținerea unui criminal sau pentru asigurarea securităţii în timpul unor tulburări de masă, stări excepţionale, existenţa unor riscuri de acţiuni teroriste. După spargerea maşinii, poliţia este obligată să-i păstreze integritatea şi să anunţe timp de o zi proprietarul.

 În plus, în baza unor decizii adoptate de către conducătorii de subdiviziuni teritoriale ale MAI, poliţiştii vor avea dreptul să încercuiască şi să blocheze case de locuit şi alte obiective. În interiorul zonei încercuite se va permite percheziţionarea cetăţenilor, a atomobilelor acestora şi a obiectelor prezente la bord. Dacă se va refuza percheziţionarea, persoana nu va fi admisă în teritoriul încercuit şi nici nu va fi lăsată să-l părăsească.

 Aşa cum se menţionează în Nota explicativă, acest proiect urmăreşte întâi de toate „consolidarea drepturilor şi a intereselor legitime ale cetăţenilor”, precum şi „perfecţionarea activităţii practice a colaboratorilor organelor afacerilor interne”.

 Este absolut evident faptul că astfel de măsuri urmăresc suprimarea unor proteste de masă, şi nicidecum apărarea drepturilor şi libertăţilor. Şi de ce oare dintr-o dată puterea de la Moscova îşi suspectează cetăţenii de intenţia de a pregăti nişte proteste de amploare, nişte răzmeriţe de proporţii? Oare ce surpize le pregăteşte puterea, încât oamenii ar urma să inunde străzile şi să se răscoale? E clar ca bună ziua – e vorba despre cipizarea obligatorie sau mai exact forţată. Dar şi despre prăbuşirea economică, ce va genera sărăcirea a milioane de ruşi, care de asemenea poate determina revolte de amploare. Aceeaşi soartă îi aşteaptă şi pe moldoveni.

 Vă întrebaţi de ce aduc exemplul Rusiei? Pentru că această ţară era privită până mai deunăzi de mulţi dintre cei cu convingeri conservatoare, care pledau împotriva hegemoniei globale a imperialismului american, ca o alternativă. Dar în loc de a afirma o perspectivă multipolară, conducătorii Rusiei s-au dovedit a fi nişte executanţi docili ai globaliştilor. Aţi observat? Oficialii de la Moscova îl critică pe Trump pentru faptul că acesta a stopat finanţarea OMS şi a iniţiat o anchetă împotriva acestei organizaţii de buzunar a criminalului planetar Bill Gates. Intersant, nu? După ce Trump a făcut acest anunţ, cine a sărit la gâtul lui? Moscova şi Londra. Bună configuraţie geopolitică: Ruşii şi englezii contra americanilor. Aşadar, toate chlişeele noastre de interpretare a jocurilor geopolitice trebuie lăsate îm trecut. La Moscova, Bruxelles sau Londra cei care conduc balul sunt marionetele globaliştilor satanişti. To astfel, filorusul de la Chişinău, preşedintele Dodon, ca şi prooccidentalul de la Bucureşti, preşedintele Iohannis, sunt în aceeaşi barcă: doi valeţi ai ocultei mondiale.

 Faptul că la Moscova se pregăteşte strângerea şuruburilor poate afecta în cel mai direct mod Republica Moldova. Nu m-aş mira ca preşedintele Igor Dodon – această umbră jalnică a lui Vladimir Putin, care se făleşte cu faptul că este sluga stăpânului de la Kremlin! – să copieze cu rapiditate „experienţa înaintată” a regimului din Rusia. Mai cu seamă că atât OMS, cât şi alte instanţe internaţionale controlate de către satanişti, nu vor pregeta să dea indicaţiile respective.

 Aş dori să amintesc următorul adevăr. Orice dictatură se ţine pe slugărnicia şi executarea orbească a tuturor indicaţiilor de către oamenii din sistem: structuri de forţă, poliţişti, procurori, securişti, judecători. Şi – ca să vezi! – toţi aceştia au o justificare de serviciu: ”Şi eu ce aş putea face, cum să mă opun? Doar trebuie să-mi hrănesc familia”. De altfel, pe vremuri călăii care spâzurau şi tăiau capete aveau aceeaşi justificare. Toţi funciţionarii, ca şi toţi pseodo-jurnaliştii care fac sluj în faţa actualei puteri, sunt complicii crimelor pe care le comite aceasta. Doamne-Dunezeule! M-am săturat până-n gât de lamentaţiile şi servilismul acestor ticăloşi încă din tinereţe!

 Apropo de colegii  mei de breaslă, jurnaliştii sau poate, mai corect, aşa-zişii jurnalişti, care servesc interesele actualei puteri, a partidelor aflate la guvenare sau a gurpurilor de influenţă din exterior ce manevrează presa dominantă. Voi nu sunteţi gazetari, dragii mei, ci prosituate. V-aţi prostituat sufletul, conştiinţa, meseria de gazetar pentru un blid de linte! Ruşine să vă fie! Din cauza voastră orice putere, oricât de preversă, poate să guverneze în tihină. Are cine să-i asigure prin manipulare controlul asupra maselor. Are cine întreţine psihoza cu pretinsa ciumă a coronavirusului, să umlfe zi de zi ştiri alarmiste şi scenarii macabre. Vai de capul vostru!

 Şi încă ceva. Am înţels de ce conducătorii mai multor ţări aplică de zor aceste măsuri draconice împotriva propriilor popoare. Totul e foarte simplu. Ei s-au prin că prin intermediul suprimării drepturilor noastre politice, cu ajutorul fortificării aparatului represiv, prin cipizarea obligatorie sub pretextul injectării unor vaccinuri salvatoare, prin intermediul tehnologiilor 5G ei vor reuşi să instaureze o asemenea dictatură, încât se vor putea menţine la putere o eternitate. Cu atât mai mult cu cât organizaţii pecum ONU, OMS, UE nu numai nu-i vor critica, ci dimpotrivă, le vor cere să fie introduse aceste măsuri criminale.

 Dragi prieteni, e timpul să ne trezim!

E timpul să înţelegem ce vor să facă cu noi aceşti criminali şi antihrişti!

 E timpul să avem o apreciere corectă a catastrofei palentare în care suntem împinşi!

 Vă rog să daţi like şi să distribuiţi materialele noastre.

 Dumnezeu să vă aibă în pază pe toţi!

 Iurie Roşca

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,