Confirmat: Steve Bannon va sosi la București!

08:41, 20 noiembrie 2018 | Actual, Externe | 1084 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Anunțată de un jurnalist român la începutul lunii noiembrie, vizita lui Steve Bannon în România este o realitate, ActiveNews poate să confirme în exclusivitate.

Sursele contactate de ActiveNews din zona Partidului Republican au confirmat faptul că Steve Bannon urmează să descindă la București, dar nu au oferit și o dată pentru sosirea fostului consilier al președintelui Donald Trump în Capitala României

„După ce a fost în Europa de Vest pentru a-și pune la punct „Mișcarea”, e doar firesc ca Bannon să facă următorul pas: Europa de Est”, ne-a declarat sursa americană.

Acesta a precizat însă că Bannon nu se va bucura de sprijinul PSD-ului și al noului ambasador american la București pentru a-și crea noua formațiune naționalist-conservatoare, așa cum afirma jurnalistul Cătălin Tache în Național.

Rămâne de văzut pe cine se va baza Bannon, având în vedere că în România nu există momentan niciun partid cu o doctrină conservatoare, naționalistă, asumată.

Recent, Bannon a anunțat că va lucra cu premierul Ungariei, Viktor Orban, până la alegerile europarlamentare din 2019.

Steve Bannon este fost redactor-șef al publicației conservatoare Breitbart.com și a fost unul dintre liderii de campanie ai Președintelui Donald Trump. Ulterior, Trump l-a eliberat din funcție pe Bannon, iar acesta a pornit printr-un turneu european pentru a pune bazele unei mișcări naționaliste pan-europene, The Movement („Mișcarea), cu scopul declarat de a lupta împotriva rețelei „societății deschise” a lui George Soroș.

Sursa: https://www.activenews.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,