Confesiunile unui optimist creștin – 31.07.2020
Asumarea stării de război – calea spre libertate

13:52, 2 august 2020 | Actual | 126 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cum să supraviețuim în ținutul lunatic al farsei coronavirusului

                                                                                Vernon Coleman

19 iulie 2020

 

Dr Vernon Coleman este un cunoascut medic, scriitor și jurnalist englez, autor a peste 100 de cărți, o conștiință de o exemplară ținută morală și curaj civic. Recomnadăm tuturor celor care cunosc engleza să frecventeze cu regularitate blogul său http://www.vernoncoleman.com/, să îl caute pe YouTube, Twitter, Facebook și alte platforme de socializare și să distribuie materialele lui cât mai activ și cât mai amplu.

 

Dr Vernon Coleman este unul dintre cei mai competenți și mai activi medici și publiciști, care deconspiră întreaga operațiune globală a falsei pandemii Covid-19, orchestrate de Guvernul Mondial, care își accelerează ritmurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale, o așa-numită nouă realitate de coșmar, în care supraviețuitorii holocaustului eugenist urmează să fie lipsiți de orice drepturi, devenind robii unei elite sataniste într-un GULAG digital.

 

Pentru poziția sa tranșantă și mărturisirea adevărului,  înregistrările video ale lui Vernon Coleman sunt eliminate în permanență de pe YouTube de către cenzura globaliștilor.

 

Și totuși luptătorul Vernon Coleman este un optimist. El ne îndeamnă să înțelegem schimbările dramatice care se produc, să ne adaptăm cu înțelepcine la ele și să realizăm că suntem în stare de război. Iar asta înseamnă să ne angajăm într-o luptă de lungă durată pentru libertatea noastră.

 

Iurie Roșca

Mă tem că nu are rost să sperăm că lucrurile vor reveni la normal. Nu vor reveni. Dușmanii noștri şi-au făcut mutările, iar războiul pe care l-au început nu se va sfârşi în câteva săptămâni sau luni.  Și să nu vă înşelaţi – ne aflăm în stare de război.

 

Îmi cer scuze dacă ceea ce vă spun sună deprimant. Însă nu văd nici un motiv să pretind că lucrurile sunt pe cale de a  se redresa în câteva săptămâni. Şi doar dacă vom accepta că ne aflăm în stare de război, ne vom putea pregăti şi vom fi capabili să ne apăprăm şi să învingem inamicul.  Guvernanții ne vor face promisiuni şi ne vor da asigurări, însă toate acestea vor fi doar minciuni – parte a dezinformării cu care ne-au hrănit, parte a operaţiunii psihologice menite să ne destabilizeze cu promisiuni şi dezamăgiri.

 

Trăim în cele mai rele timpuri.

Întotdeauna e foarte greu să spui asta, desigur.

Dar cum rămâne cu Primul Război Mondial? Sau cu cel de-al Doilea Război Mondial? Sau cu Războiul de o sută de ani? Ori cu revoluţia americană? Ori cu războiul civil american?  Ori cu ciuma?

Toate acestea sunt vremurile groaznice.

Însă totuşi e ceva deosebit de straniu în legătură cu timpul de acum.

De obicei, atunci când se întâmplă un război sau un conflict major, noi cunoaştem identitatea duşmanului nostru. Avem conducători pe care îi putem crede – ei bine, măcar un pic.

Însă vremea de azi este diferită.

Conducătorii noştri – la nivel global, national şi local – sunt duşmanii nostri.

Moştenirea cea mai de preţ a lui Ronald Reagan a fost, după mine, remarca lui că cele mai periculoase cuvinte din lume sunt următoarele: “Sunt de la guvern şi sunt aici pentru a vă ajuta”. La ora actuală această expresie a evoluat astfel: “Sunt de la guvern şi sunt aici pentru a-ţi face viaţa nesuferită şi, dacă e posibil, să te omor”.

Pretutindeni în lume guvernele au fost cumpărate,  la ora actuală fiind controlate de către organizaţii globale precum ONU, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Fundaţia Bill şi Melinda Gates. Aceştia vor să ne lipsească de tot ce avem mai de preţ –  şi să ne transforme în sclavi.

În timpul confilctelor precedente puteam conta pe faptul că militarii nostri ne vor apăra.

Nu însă şi acum. Astăzi militarul ne este duşman. Aflându-se la ordinele guvernelor care au trădat popoarele, sarcina lor este să suprime adevărul şi să apere minciuna. Politicienii şi consilierii acestora au pierdut orice contact cu ştiinţa, cu adevărul şi cu realitatea.

Şi, desigur, nu putem conta pe faptul că mass-media va demasca necinstea, opresiunea şi nedreptatea. Astăzi mass-media este mână-n mână cu opresorii noştri. Ea promovează necinstea şi susţine nedreptatea, încuranjând  milioane de oameni să fie cuprinse de o îngrozitoare stare de frică.

Am putea crede că suntem singuri, dar nu suntem.

Suntem armata de gherilă. Aşa cum a spus cineva în timpul Revoluţiei franceze, asta nu e o revoltă, ci o revoluţie.  Iar noi suntem rezistenţa.

Timpul de a vă pregăti pentru vremurile proaste este atunci când încă nimeni nu intră în panică. Masa de zombi îşi aşteaptă cu sufletul la gură vaccinurile, noi însă avem un avantaj enorm: avem ceva idei despre cea ce se ni se pregăteşte. Nimic nu va mai fi aşa cum a fost. Pentru moment bărbaţii şi femeile în pălării negre, băieţii răi, au preluat controlul asupra jocului.

Deci, cum ne putem pregăti?

În primul rând, dacă este posibil, ar trebui să încerați să vă retrageți din oraş.  Planul din Agenda 2[1]este să ne facă să trăim în ceea ce ei numesc “oraşe deştepte”. Ei vor să ne ticsească pe toţi în apartamentele de la blocuri, deoarece aşa ne pot controla mai uşor. În lumea lor ideală noi vom locui în apartamente aflate la cel mult o milă de la locul de muncă. Produsele alimentare şi alte cumpărături ne vor fi livrate, iar noi ne vom petrece serile pe la magazine, distrându-ne cu jocuri şi privind programele TV prin internet.

Este posibil să nu câștigați la fel de mult dacă vă mutaţi din oraș şi vă schimbați ocupaţia, însă cheltuielile voastre de viaţă vor fi mai mici – mai ales dacă lucrați acasă şi nu mai trebuie să cheltuiți pentru drumul la serviciu, pentru straie mai alese şi plătind prânzuri şi cafele costisitoare. Aerul pe care îl veți respira va fi mai curat şi veți fi în stare să vă creşteți propriile voastre legume. Încercați să deveniți cât mai autosifienți posibil. V-ar putea fi de folos şi serialul TV “O viaţă bună”, care este acum mai curând dedicat felului “cum să faci ceva anume” decât o comedie.

Oare n-ar trebui să vă mutaţi în altă ţară? Până se mai aşează colbul, e greu de ştiut. Singura certitudine este faptul că Marea Britanie şi SUA vor fi cele mai afectate de minciună, de haosul organizat şi de politicile letale ale administrațiilor corupte. N-aş dori să trăiesc nici în Franţa. Franţa a fost un cazan de nemulţumiri vaste și conflicte rasiale, iar Macron, zadarnic chiar şi pentru un om politic, a făcut ca lucrurile să devină infinit mai periculoase.

În al doilea rând, pregătiți-vă pentru probleme cu utilitățile, cum ar fi furnizarea de energie electrică și apă. Povestea cu schimbarea climei este bazată pe o falsă ştiinţă, dar anume aceasta constituie partea fundamentală a Agendei 21 a ONU. Oamenii din spatele Agendei 21, planul resetării globale şi Noua Ordine Mondială au fost infiltrate de către pretinşii activişti verzi de mediu, iar planurile lor includ reducerea masivă a populaţiei lumii, utilizarea combustibilulilor non-fosili şi distrugerea tuturor aspectelor capitalismului. Planul constă în înrobirea noastră, iar farsa coronavirus este parte a programului de control. Avem de a face cu fascismul practic în cea mai brutală şi mai periculoasă încarnare. În curând voi explica cu exactitate ce anume se planifică într-un video,  care va fi plasat pe YouTube.

Probabil că vor fi întreruperi de energie electrică în următorii ani. Dar puteți face multe lucruri pentru a vă pregăti. Puteți cumpăra baterii, care se  vând de obicei pentru autocare, care au o rezervă bună de electricitate și care pot fi încărcate de la rețeaua de alimentare (atunci când funcționează) sau de la un panou solar portabil. În mod evident, ar trebui să păstrați și torțe bune, dar și o alimentare cu baterii. O bucătărie de campanie şi o linie de furnizare a brichetelor de foc te va face independent în raport cu furnizorii principali  ai celor necesare pentru gătit. Dacă aveți un șemineu deschis sau un arzător de bușteni, asigurați-vă că aveți o alimentare cu combustibil.

Îmi dau seama că încep să par a fi unul dintre acei survivalişti neciopliţi, care trăiește în sălbăticie și e dus cu mintea la plimbare. Dar nu-mi pasă de asta. Sunt ţăcănit de zeci de ani, dar am avut dreptate mai des decât alții care au luat în râs pe unii ca mine. Aşa că să-i lăsăm în pace pe fraieri.

Serviciile noastre de utilităţi sunt mai fragile astăzi decât erau timp de decenii. Acest lucru e cauzat parțial de neglijenţă, desigur, dar este, de asemenea, o consecință a haosului și a daunelor provocate de către crima coronavirusului, pusă la cale cu premeditare. Dacă încă tu nu încă crezi că întreaga crimă a coronavirusului a fost urzită în mod deliberat, atunci mă tem că n-ai fost prea atent şi trebuie să scrii de două sute de ori ”Bil Gates Este Cel Mai Periculos Om de pe Planetă”.

Pentru a vă proteja de probleme legate de aprovizionarea cu apă, vă sugerez să aveți în preajmă o sursă de apă îmbuteliată. (În cazul nostru – o fântână, un izvor – n. trad.) Aveți girjă ca apa pe care o păstrați să fie păzită de razele solare. Dacă puteți potrivi un burlan, prin care să se scurgă apa de pe acoperiș  într-un butoi, veți avea mereu o sursă de apă. Folosiți tablete de purificare a apei sau o cană de purificare ca să puteți utiliza apa pe care o colectați.

V-am sugerat anterior să vă apovizionați cu produse alimentare ce se păstrează o perioadă lungă de timp – orez, paste, legume conservate, de pildă. Nu vă bazați prea mult pe frigider, deoarece dacă pica electricitatea, veți avea necazuri.

Mai departe.  Ar trebui vă faceți reserve de orice medicamente pe care le folosiți. Este puțin probabli ca medicul vostru să  vă prescrie medicamente pentru o perioadă mai mare decât de două sau trei luni, dar ați putea să vă faceți reserve de tot ce aveți nevoie  – comprimate cu aspirină, tablete antihistaminice, cremă de steroizi, picături de ochi, cremă antiseptică etc. Doar să aveți grijă la termenul de valabilitate. Faceți reserve de vitamine și suplimente minerale pe care le folosiți. Interesați-vă de câteva farmacii online. Cele cu reputație tind să funcționeze în mod corect. Completați cu tot ce e necesar trusa de prim ajutor și învățați cum să îi folosiți conținutul. Cumpărați suficiente pături pentru fiecare; vă pot prinde bine în caz că nu aveți căldură în timpul iernii. Faceți exerciții în mod regulat.

Dacă aveți nevoie să fiți consultat de un alt doctor decât medicul vostru, poate ar fi înțelept să rămâneți vag asupra vârstei voastre. În ziua de azi se întâmplă nu tocmai de rar ca pacienții să fie refuzați de a fi tratați dacă au depășit vârsta de 65. Adică, dacă ați depășit vârsta respectivă, dar din greșeală ați omis un deceniu al vârstei vostre, nu vă indispuneți că ați făcut anumite recitificări. Am fost născut în 1991, dar cred că ar trebui să rebobinez un pic povestea asta. În Marea Britanie Serviciul Național de Sănătate este deja nepotrivit pentru acest scop. Însă acesta urmează să devină și mai prost, iar serviciile vor degrada dramatic. Cabinetele medicilor de familie sunt închise în mai multe părți ale țării, iar departamentele de accidente și urgențe vor cere în curând să ai programare, așa cum vă spuneam. Învațați-vă să aveți grijă de voi pentru a minimaliza riscurile unor accidente. Fortificați-vă sistemul imunitar – Voi face un alt video în care voi expica cum să faceți asta.

Aaveți grijă de dinții voștri și vizitați dentistul cu regularitate, înturcât, dacă intervine un alt regim de izolare, atunci s-ar putea să nu mai puteți ajunge la el. În Marea Britanie ar putea urma un mare deficit de medici dentiști din cadrul Serviciului Național de Sănătate și bănuiesc că guvernul planifică să închidă această parte a   Serviciului Național de Sănătate. Consultațiile gratuite la oculist probabil vor dispărea și ele. Agenda 21 înseamnă că guvernele nu vor dori să cheltuiască bani pentru vârstnici, pentru cei mai slabi sau pentru oricine are probleme de sănătate. Noua resetare globală, susținută de prințul Charles, înseamnă că fiecare cetățean trebuie să fie util statului. Așadar, acesta e sfârșitul familiei regale.

Dezinfectanții din magazine sunt prilejul unei iritații crescânde în mai multe sensuri. (Vedeți videoclipul meu despre dezinfectanții de mână, dacă nu ați făcut-o. Este plin de adevăruri înfricoșătoare.) Atingerea unei sticle de dezinfectare, care a fost manevrată de sute de mâini murdare, este plină de surpize. Conținutul din interiorul recipientului poate fi ceva periculos și ar putea să vă irite mâinile. În astfel  de cazuri ați putea spune oricând ”Nu, Mulțumesc”, dacă vreun asistent vă sugerează să folosesiți dezifectantul lor. Să aveți asupra voastră un dezinfectant personal și umpleți-l cu ceva inofensiv și neiritant.

Dacă aveți rude în casele de îngrijire, atunci poate ar fi mai înțelept să le luați de acolo, dacă este posibil. Adesea este mai ieftin să locuiești într-un hotel decât într-o casă de îngrijire și dacă cineva are nevoie doar de ajutor pentru curățenie, dormit, spălătorie și de hrană, un hotel va fi adesea la fel de bun. Și nu există riscul ca un spital local să umple hotelul cu pacienți bolnavi de gripă. Va exista o creștere a vârstei medii la populațiile de pretutindeni, iar vârstnicii vor constata că sunt din ce în ce mai marginalizați.

Dacă aveți copii, atunci ar putea merita să vă interesați de școlarizarea acasă – mai ales dacă profesorii vor continua să se comporte în mod iresponsabil.  În opinia mea, copiii care merg la școli unde există reguli de distanțare antisocială, vor crește având deficiențe psihologice.

Mergeți în vacanță în străinătate în timp ce guvernele vorbesc în continuare despre carantine.

Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoiți să petreceți două săptămâni în carantină într-un hotel străin și apoi, la întoarcere, trebuie să stați în carantină încă două săptămâni.

Mențineți vehiculele alimentate cu combustibil pentru situații de urgență. Cumpărați o bicicletă sau reparați una veche.

Verificați dacă investițiile pe care le aveți sunt adecvate pentru lumea nouă. Fiți pregătiți pentru faptul că băncile și chiar companiile de construcții vor introduce conturi de dobândă negativă. Lumea comercială va continua să se schimbe radical.  Planul Organizației Națiunilor Unite pentru lumea nouă, pe care guvernele de pretutindeni l-au aceptat, presupune închiderea întreprinderilor mici, astfel încât, dacă credeți că puteți fi vulnerabili, faceți mai multe economii. Nu vă asumați noi datorii pe care nu sunteți siguri că le veți putea onora. Șomajul va fi mare și va rămâne mare timp foarte îndelungat. Multe persoane, care au petrecut ani de zile dobândind abilități și instruire, vor constata că trebuie să deprindă noi abilități. Calculatoarele și roboții vor prelua multe locuri de muncă – mult mai repede decât crede majoritatea oamenilor.

Încercați să evitați cât de mult puteți mass-media. Cea mai mare parte a acesteia este părtinitoare, păguboasă, înșelătoare, ipocrită și de-a dreptul periculoasă. În opinia mea, BBC este cea mai trădătoare și mai perfidă organizație de pe Pământ – la ora actuală lordul Haw Haw[2]  ar lucra anume aici, iar Goebbels ar fi mândru de el.

Găsiți oameni din partea locului care gândesc la fel ca voi. Faceți-vă planuri să candidați la consiliul local atunci când sau, mai curând, dacă interdicția alegerilor va fi ridicată vreodată.  Noi trebuie să recăpătăm controlul asupra țării noastre, iar a porni de la nivelul local este cea mai bună cale.

Trebuie să luptăm cu sentimentul depresiei care ne-a fost indus în mod deliberat, astfel încât să rămânem suficient de puternici pentru a continua lupta împotriva inamicului. Acesta va fi un război de lungă durată.

Fie ca  Dumnezeu să ne însoțească în aceste vremuri întunecate și grele.

 

Traducere de Iurie Roşca

 

sursa: http://www.vernoncoleman.com/main.htm

[1] Agenda 21 este un plan de acţiuni pentru secolul XXI adoptat la summitul ONU de la Rio de Janeiro în iunie 1992.

[2] Lordul How How a fost pseudonimul lui Willlian Joyce, care era responsabil de propaganda nazistă aspura Marii Britanii, lcurând la radio în Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.