Confesiunile unui optimist creștin-29.05.2020 Vaccinarea prin constrângere – terorism de stat genegalizat

08:35, 29 mai 2020 | Actual | 445 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Aseară târziu am primit un mesaj printr-o rețea de socializare din partea unei tinere mame a patru copii. Femeia apela la mine pentru a cere ajutor sau măcar un sfat. A ajuns într-un moment al vieții când nu mai știe ce să facă pentru a ieși din capcana în care a împins-o Statul. Ea mi-a mărturisit în taină că, fiind mai bine informată decât alți părinți, nu și-a vaccinat nicunul dintre cei patru copii. Ca să scape de persecuțiile lucrătorilor medicali, ea a obținut certificatele necesare la o clinică privată din afara localității sale. Însă asistenta medicală din sat o persecută mereu pentru asta, amenințând-o că, dacă nu cedează, nu-și va putea da copiii la școală. Și că la nevoie analiza sângelui copiilor va arăta că părinții s-au eschiveazat de la vaccinarea forțată. Astfel, dintr-un act medical, vaccinarea s-a transformat în unul administrativ, de coreciție, de constrângere. Ceea ce ar trebui să fie un drept al copilului devine o obligație a părinților, impusă de către Statul polițienesc.

Anume asta e situația peste tot în țară. Zeloșii soldați ai poliției de sănătate, fiind dresați de către Sistem să facă bine cu de-a sila,  terorizează părinții și îi constrâng – în totală inconștiență! –  să-și sacrifice copiii pe altarul sataniștilor din spatele acestui plan genocidar de reducere a populației globului.

Codificarea ideologică a doctorilor într-un cadru procustian, pretins profesional,  se realizează în serie deja pe parcursul mai multor generații. Medicii urmează cu fanatism religios protocoalele impuse prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății, având iluzia că e vorba despre știința trarării maladiilor.

Astăzi trăim într-o realitate de coșmar care apare drept normală pentru mai toată lumea. Așadar, Sistemul zis de ocrotire a sănătății obligă toți părinții să-și vaccineze copiii. Această constrângere e motivată de intenții nobile – sănătatea copiilor. Iar cine refuză, suportă consecințele, ajungând niște proscriși, niște excluși din societate. Ei sunt tratați ca niște elemente periculoase pentru Stat. Și nimănui nu i se pare anormal faptul că Statul știe mai bine de ce au nevoie copiii care totuși aparțin părinților.

Estența totalitară a unui astfel de regim politic ar trebui să sară în ochii oricărui om normal, însă aceștia sunt pe cale de dispariție. Statul providențial sau, mai exact, Statul-monstru, asemeni lui Moloh din Antichitate, devorează copiii într-un ritual păgân înfiorător. Criminalii în halate albe, inconștienți de rolul nefast care li s-a atribuit, continuă să inoclueze moarte și boli incurabile pruncilor lipsiți de orice apărare.

Iar multitudinea de cercetări științifice și exemple la scară internațională, care arată că deseori vaccinările au urmări dezastruoase, sunt privite ca niște aberații de către Sistemul atoateștiutor. Statul totalitar de azi nu suportă opinii critice în raport cu propriile dogme. Iar orice disidență, orice încercare de a schița un minim gest de ieșire din acest univers de coșmar este curmată din rădăcină.

Bieții părinți, puținii oameni cu mintea neviciată de Sistem care nu vor să-și expună riscurilor copiii, sunt tratați ca niște sectari fundamentaliști, buni de lipsit de drepturile părintești și izolați de restul societății. Riscurile de a provoca prin vaccinul inoculat autism, paralizie, infertilitate sau alte maladii incurabile rămân niște adevăruri necunoscute pentru Statul polițienesc.

În aceste condiții nici un cadru medical nu se revoltă, nici un savant nu protestează. Nu există nici un om de stat, deputat, ministru sau șef de partid care ar demonstra că se ridică de-asupra stării de imbecilizare generalizată. Activiștii din ”socieatatea civilă” și ziariștii din presa corporatistă tac și ei la acest capitol.  Ei sunt plătiți de către cercurile financiare dinafară pentru a promova o altă agendă: avorturile, poliția juvenilă, homosexualitatea și alte ”valori” ale societății liberale.

Universul de coșmar în care trăim a fost pregătit pas cu pas, pe furiș, astfel încât victimele să nu simtă ce li se pregătește. Anestezierea capacității de a gândi critic s-a încheiat. Imbecilizarea colectivă a căpătat alură de știință. Autoritatea unor instituții precum Organizația Mondială a Sănătății a devenit indiscutabilă atât pentru administrația de Stat, cât și pentru cadrele medicale.

Pe acest fundal de anihilare totală a capacității de gândire, de atrofiere a ultimelore reflexe ale instinctului de autoconservare, pandemia COVID-19 a fost organizată exact la timp. Lumea este gata să primească orice aberație, să înghită cu seninătate orice fals și chiar să coopereze din plin cu manipulatorii globaliști. Dacă ni s-a spus că suntem într-un pericol de moarte din cauza unui virus mortal, atunci nu ne-a rămas decât să ne lăsăm cuprinși de sindromul tanatofobiei și să executăm cu docilitate de idiot toate indicațiile Sistemului. Să ne închidem în case, să purtăm măști și mănuși, să păstrăm distanța socială și – desigur! – să așteptăm următorul val al pandemiei. Dar mai ales să ne pregătim moral pentru vaccinarea tuturora de către salvatorii omenirii precum Bill Gates și ceilalți filantropi dornici să ne fericească prin eutanasierea colectivă a vreo șase miliarde de oameni care și-au pierdut deja orice capacitate de rezistență.

Abatorul planetar e pregătit. Ritualul sacrificării mulțimilor este pus în scenă cu meticulozitate. Asasinii poartă straie de binefăcători și halate albe de savanți și doctori. Dozele vaccinurilor mortale sunt produse în cantități insdustriale la o scară nemaivăzută. Servanții zeului Thanatos ne zâmbesc de pe ecranele televizoarelor cu aere de părinți ai omenirii dornici să ne fericească. Să fim cuminți. Ei știu mai bine ce trebuie să ne facă. Să nu gândim. Asta poate să ne facă rău, să ne creeze indispoziții. Pășim în minunata lume nouă ca într-un vis. Și ne simțim bine, din ce în ce mai bine. Suntem în siguranță.

Cortina.

Iurie Roșca