Confesiunile unui optimist creștin-14.08.2020
Programarea docilității ca preludiu al eutanasierii

18:22, 14 august 2020 | Actual | 189 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Programarea docilității ca preludiu al eutanasierii

 

Trăim cel de-a treilea război mondial. E un război împotriva Omului. Un război care a fost îndelung pregătit și care nu a început de ieri, de azi. Este războiul din care, cei care l-au pornit nu au cum să iasă decât învingători, pentru că acum se folosesc de cea mai puternică armă: frica, și nu orice fel de spaimă, ci, cea mai mare dintre toate. Frica viscerală de moarte! Este lovitura de grație, bomba atomică. Și asta vine după ce ani în șir stăpânii au pregătit intens terenul, l-au slăbănogit. Prin toate etapele războiului prin care ne-au purtat si ne poartă urmăresc dezumanizarea, alienarea omului, îmbolnăvirea lui trupească și spirituală. De zeci de ani ne dau să mâncăm hrană plină de otravă și nu zice omul nici pâs. Merge în hipermarket, umple căruțul cu vârf și după aia moare de cancer, diabet, boli cardiovasculare.

 

Ne-au exploatat stăpânii noștri toate slăbiciunile si defectele, comoditatea, lenea și au îndreptat arma tehnologiei ( care e minunată, dar numai în anumite condiții și scopuri!) împotriva noastră. I-au făcut pe oameni sclavii tehnologiei. Nu-și mai mișcă nimeni fundul la ghișeu să-și achite facturile, plătește comod, online, din fotoliu (de acasă), nu mai merge după țoale în magazine, cumpără online (de acasă), mâncarea se comandă online (de acasa), operațiunile bancare se pot face online (de acasă). Exercițiu fizic, ioc! Lipsa de mișcare merge de minune cu mâncarea otrăvită.

 

Ce brodeală, nu-i așa, că, după ce au insistat să ne obișnuim să facem totul „de acasă”, pentru că e mai comod, e spre „binele” nostru, nu-i așa, ne-au cerut într-o zi, să rămânem toți în case? Ne-au făcut sclavii telefoanelor mobile, ale aplicațiilor, suntem controlați și supravegheați și-n fund, non-stop. Și nici măcar nu au dus luptă cu noi. Nu ni s-a părut suspect, n-am văzut nimic rău în asta. Dimpotrivă, ne-a plăcut. Ne-am înghesuit să cumpărăm cele mai trendy-flendy telefoane, tabletele, gadgeturi. Bate omul din palme, ca maimuța: ” iote, ce aplicație mișto, îmi arată unde sunt gurile de canal fără capac, să nu cad în ele!”

 

De ce să-și folosească omul vederea? Aplicațiile văd mai bine. Aplicațiile gândesc pentru om. Stăpânii gândesc pentru om. „Ai mai mult timp la dispoziție să citești, să te plimbi, să faci altceva ce-ți place, să-ți dezvolți latura spirituală, lasă tehnologia să te ajute”, i-au șoptit suav stăpânii în urechea omului, ca șarpele în urechea Evei. Iar omul a „mușcat”. Și s-a îndobitocit, nici vorbă de evoluție! E cea mai cruntă involuție. S-a alienat, nu mai e în stare sa citească trei rânduri fără să-și piardă răbdarea. S-a îndepărtat de alți oameni, a devenit egoist, trăiește în bula lui, în care e mulțumit că are telefon deștept. Acum, de când au pretextul ideal (pandemia), cu atât mai mult stăpânii continuă planul de online-izare, digitalizare.

 

În Basarabia ( nu, nu e Republica Modolva, e un teritoriu smuls din România!) tocmai au pus la punct o platformă online de învățare, cum nici țări cu pretenții n-au. Cine e în spatele platformei? Cum cine, moșul ăla de zic unii că e „doar un ungur urât si inofensiv”, Soroș! El a sponsorizat tot proiectul. Știți cum sunt numiți copiii în cărțile noastre moderne, de pedagogie? Nativi digitali!!! La noi aici, pe plaiuri mioritice, stăpânii nu sunt mulțumiți că ne-au pus botnițe nouă și copiilor noștri peste 5 ani și că ne bagă la pușcăria medicală. Digi 24 (aplauze!) ne informează că niște cercetători din America, în urma studiilor efectuate, au declarat pentru CNN (aplauze!) că micuții sub 5 ani au de 100 de ori mai mult virus în organism decat restul copiilor și că sunt principalii vectori de transmitere a bolii in comunitățile lor. Unde „bate” Digi cu știrea asta? Ne spune tot Digi. Să ne luăm adio de la grădinița în condiții normale și, bineînțeles, să nu uităm să purtăm mască și să dăm astfel exemplu copiilor sub 5 ani, care văzându-ne pe noi, adulții, vor purta și ei. Copiii sub 5 ani, purtând mască și izolați de alți copii! Privați de interacțiunea cu cei de vârsta lor! Nativii digitali (roboții) cum îi numește cartea de pedagogie, vor face grădiniță online. Și ce vor învăța? Mare minune dacă nu despre ideologia de gen! O altă armă inventată de stăpâni și folosită în cel de-al treilea război mondial. Copii purtând măști, fără posibilitatea de a intra în contact direct cu alți copii, stând cu ochii în laptopuri si tablete, de unde vine…educația. Educația bazată pe ideologia de gen, asa cum vrea Iohannis, ca nu degeaba a sesizat CCR-ul. Un domn-doamnă povestea pentru o revistă cum își lipește organele genitale cu scotch, fiindcă nu suportă să i se vadă prin pantaloni. Probabil, povești de-astea vrea Iohannis să li se spună copiilor. Acești copii vor deveni orice, numai oameni, nu! Cine să-i apere? Părinții care au încetat demult să mai gândească și ascultă orbește ordinele stăpânilor, ordine care țin de domeniul patologiei? Repetarea în mod excesiv a unor gesturi și comportamente se numește tulburare sau sindrom obsesiv-compulsiv. În cazul ăsta obsesia pe care ne-au băgat-o în cap este boala. Suntem obsedați de coronavirus. Iar compulsia (generată de frica de boală) se manifestă prin dezinfectatul de o mie de ori pe zi a suprafetelor, purtatul măștii, vara, la 40 de grade, în aer liber, privitul secundă de secundă la stirile catastrofale difuzate la teve și altele asemenea.

 

Fac o paranteză. Altădată, cine purta fular la gură, vara, era internat la psihiatrie. Și tot în paranteză, am văzut că circulă o prostie. Virusul nu e pipilică, să se scurgă pe crac și să rămână în pantaloni. Dar, voi dați-i înainte, puneți-vă pampers la gură! Închid paranteza. După ce stăpânii își vor termina planurile cu noi, cine va rămâne în picioare, va fi o umbră de formă de viață. Un alienat complet, căruia dacă i se va cere să meargă la eutanasiere, pentru că asta este pentru binele său, se va îndrepta spre moarte fără să clipească. Să trăiești contra naturii umane (adică exact ceea ce doresc stăpânii de la noi) înseamnă să fii un mort viu”.

 

Cristina Elena Răducanu