Confesiunile unui optimist creștin – 07.08.2020
Cum se pune la cale uciderea noastră în masă

19:56, 8 august 2020 | Actual | 160 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Ei vor să ucidă 6 miliarde dintre noi – Iată cum vor să facă asta

Dr Vernon Coleman

17.07.2020

Există oameni în jur care cred că dacă vom purta cu toții măști, vom respeca legile de distanțare socială și vom deveni adevărați sclavi ai sistemului, atunci totul va reveni la normal cel târziu până la Crăciun.

În ultimele 24 de ore am citit și am fost consternat de trei articole semnate de niște autori care cred că dacă ne vom comporta cu toții corect și  vom face exact ceea ce ni se spune, atunci coronavirusul se va retrage, iar noi vom putea reveni cu bine la muncă, economia va începe să crească și lumea se va îndrepta pe făgașul redresării. Există chiar și unii care au fost șocați de vestea că impozitele vor crește dramatic în următoarele 12 luni (…).

Desigur, mai precizează aceștia din mers, nu vom putea uita de distanțarea socială și poate va trebui să ne menținem măștile până când vaccinul va fi gata, dar în rest totul va fi normal.

Personal mă întreb, ce oare o fi având oamenii ăștia sub craniile lor? Terci de ovăz? Acelee bile micuțe de polistiren alb care sunt utilizate pentru ambalare? Folie cu bule?

Negreșit, aceștia nu au creier.

Oamenii care plănuiesc acum să conducă lumea, un grup de miliardari și de pretinși miliardari,
pre care în pot numi cu ușurință inamicul, au hotărât că sunt prea mulți oameni în lume și că pământul ar fi mult mai confortabil pentru ei dacă întreaga populație a globului va fi redusă la circa  cinci sute de milioane.

Întrucât populația actuală este de circa șapte miliarde, asta înseamnă că cel puțin șase miliarde dintre noi suntem excedentari în raport cu rigorile respective, suntem inutili, nu suntem doriți în această călătorie. Și așa cum ambiția lor are un puternic iz de eugenie, ei vor dori, probabil, să scape de cei slabi și săraci, dar și de cei în vârstă, și de cei vulnerabili.

Deci, cum vor face asta?

Ei bine, ignoranții, alarmiștii, țărăcniți pe tema schimbărilor climatice și-au făcut deja o parte din munca lor în favoarea celor care ne vor pe toți morți. Copiii spălați pe creier și idioții care cred că încălzirea globală e provocată de om îi sunt de un enorm ajutor inamicului. Asta pentru că reducerea consumului de petrol și gaz va ucide sute de milioane care vor muri de foame și de frig.

Și nu am nici cea mai mică îndoială că inamicul va gestiona încă o plandemie.

Abominabilul Gates și soția sa au spus deja că oamenii vor fi anunțați atunci când va apărea următoarea pandemie. Cred că cei doi au rânjit cu satisfacție atunci când Bill a făcut această predicție.

A organiza așa ceva nu va fi greu deloc.

Ei ar putea spune că acel coronavirus care a cauzat Covid-19 a suferit mutații. Sau ar putea învinovăți un virus de porc sau un virus de cuc sau poate un virus din familia Gates – ceva cu totul neplăcut.

Nu ar fi nevoie să fie ceva prea grav. La urma urmei, un virus foarte rău i-ar putea ucide și pe unii miliardari.

Aș bănui mai curând că vom avea mai multe presupuse calamități legate de sănătate din cauza virusului. Dacă într-un al doilea val dinainte pregătit nu va fi coronavirusul, atunci va fi altceva. Dacă aceștia au fost în stare să inventeze o criză, atunci ei pot și vor prepara încă multe altele de acest fel.

Nu e nevoie decât de un marketing reușit, iar organizații precum BBC vor promova toate miturile și știrile false de care va avea nevoie inamicul. BBC, The Guardian și the Daily Mail sunt în stare să transforme orice fleac într-un pericol de moarte.

Desigur, planul de reducere a populației globale deja merge foarte bine.

Inamicul a obținut deja de la fiecare persoană să se supună distanței sociale. Iar asta, așa cum se știe, cauzează boli și ucide oamenii.  CIA consideră că distanțarea socială cosntituie una dintre cele mai puternice metode de control asupra unui număr mare de oameni.

Ei au reușit să nimicească un număr imens de oameni în casele de îngrijire și au ucis un număr mare de bolnavi închizându-i în spitalele fără a avea absolut niciun motiv întemeiat.

Ei i-au băgat pe toți în arest la domiciliu, dar izolarea afectează sistemul imunitar. Prizonierii de război au confirmat că izolarea cauzează daune mult mai grave decât torturarea fizică. Stresul și teama de asemenea afectează sistemul imunitar.

Măștile vor omorî și ele destul de mulți oameni. Se știe foarte bine că acestea reduc nivelul de oxigen din sânge, iar cei cu probeme respiratorii și cardiace vor muri. E adevărat că chirurgii își pun mască, însă în circumstanțe total diferite. Pe vremul femeile entuziaste din mișcarea feministă obișnuiau să-și incendieze sutienele. Astăzi probabil ar trebui ca și noi să dăm foc măștilor noastre – într-un mod acceptabil pentru mediu, desigur.

Chiar și gelul de igienizare, pe care aceștia insistă să îl folosim de zeci de ori pe zi, va ucide niște oameni. (Dacă încă nu ați privit, vizionați video-ul meu despre gelul de igienizare. Sau citiți textul respectiv de pe acest website – wernoncoleman.com).

Și apoi în lunile de iarnă este frig. Ei ne vor bloca furnizarea gazului,  vor exista și întreruperi în furnizarea de energie electrică. Și atunci multă lume va îngheța până la moarte în lunile de iarnă.

Însă consider că cea mai puternică armă a acestora este hrana.

Anume aceasta e metoda pe care ei sunt pe punctual de a o lansa pentru a provoca o prăbușire totală a populației.

Criza alimentară e aproape, iar costul alimentelor va crește mult mai repede decât s-a întâmplat până acum. Și asta nu din cauza încălzirii globale sau a oricărei alte minciuni pe care aceștia v-o spun;  este vorba despre un efect secundar al farsei coronaviruslui.
Pretutindeni în lume stocurile de produse alimentare sunt limitate. Prețul celui mai important produs alimentar din lume – orezul – a crescut cu 70%. Prețurile la produsele alimentare din SUA au înregistrat recent un salt istoric și sunt sortite, cred, să rămână ridicate și chiar să crească și mai mult. Țările care au o producție bună de produse alimentare își opresc exporturile. Vietnam, de exemplu, a încetat exportul, deoarece are nevoie de alimente acasă. Și nu-l putem blama pentru asta. Unele autorități îl condamnă de naționalism, dar toate țările, toate satele, toate familiile ar proceda la fel.

Anume reacția excesivă, dirijată cu abilitate, față de un virus care se știe că nu e mai periculos decât o gripă a cauzat toate aceste probleme; iar asta va conduce la milioane de morți, care se vor adăuga altor milioane de inși pe cale de a muri din cauza carantinei.

Rata globală a morților cauzate de deficitul de alimente se va ridica la sute de milioane și poate chiar la miliarde de victime.  Arfica și Asia sunt pe puncutul de a fi cuprinse de cel mai înalt nivel al foametei din toate timpurile. Mă tem că țările care au ceva rezerve de cereale le vor căra în America, în pofida foametei în masă. Protestatarii din ” Black lives matter”, care au fost manipulați de către niște profesioniști, ar proceda înțelept dacă ar uita de monumentul lui Cecil Rhodes și de locul unde ar trebui să fie plasat acesta, concentrânu-se în schimb asupra ajutorării africanilor, care sunt pe cale de a fi supuși celui mai devastator genocid din istorie.

Deci, cum anume scandalul coronavirusului este responsabil de penuria alimentară care vine?

Este ușor de explicat.

Fabricile de procesare și centrele de distribuție din întreaga lume au fost în mod deliberat puternic afectate de masiva reacție excesivă la acest virus destul de obișnuit.

Pretutindeni în lume s-au făcut din ce în ce mai multe teste. Și deși testele inspiră tot atâta încredere precum Gates, Clinton și Soros – cei care îți furnizează frică și moarte – acestea sunt luate în serios cu totul pe nemeritate. Mi se pare de-a dreptul curios faptul că fermele și centrele de distribuție a alimentelor sunt testate mai mult decât, să zicem, funcționarii publici sau funcționarii fiscali. Acest lucru este ciudat, deoarece șansele ca virusul să fie transportat prin  alimente sunt egale cu șansa ca luna să fie făcută  din brânză.

Așadar, dacă un muncitor de la o fermă sau un depozit se îmbolnăvește de gripă, având simptomele respective,  autoritățile vor închide acea fermă sau depozitul. Sistemele de livrare au fost afectate masiv, deoarece șoferii sunt trimiși acasă pentru două săptămâni și toți colegii lor la fel sunt trimis acasă tot pentru două săptămâni.

În consecință, cantități uriașe de legume și fructe sunt aruncate la gunoi. Milioane de animale sunt sacrificate, apoi îngropate sau arse, deoarece lanțurile de aprovizionare au fost închise.
America, aproape incredibil, a importat carne de vită din cauza deficitului.

Carantina impusă la scară mondială și arestul la domiciliu în masă, care au fost instrumentate pentru a ne ține în stare de dociliate, au făcut ca mii de fermieri să nu-și poată culege roada. Cel mai probabil că mai ales fructele vor putrezi, rămânând neculese, autocisterne de lapte vor fi vărsate pe jos.  Controalele transportului au făcut foarte dificilă deplasarea produselor alimentare din locurile unde acestea există din abundență spre zonele lovite puternic de lipsuri. Ar fi fost destul de ușor pentru guverne să insiste asupra faptului ca muncitorii temporar neangajați să ajute la culegerea recoltelor, dar nu au făcut acest lucru.  Și de ce ar vrea să face așa ceva? Planul este de a eradica săracii și pe cei slabi.

O consecință deloc suprinzătoare a acestei stări de lucruri este că se apropie un deficit masiv de fructe și legume, iar prețurile la acestea vor sălta până la cote astronomice.

În Marea Britanie cei mai toxici dintre adepții rămânerii în UE, fasciștii lunatici îndrăgostiți de UE, bigoții prăbușiți în propriile prejudecăți și măcinați de ignoranță vor blama Brexit-ul pentru penurie. Aceștia, dacă încep să chelieze sau își pierd cheile, tot pe Brexit dau vina.

În SUA, fără îndoială,  presa îl va blama pe Trump pentru lipsuri.

Însă din nefericire pentru toți aceștia, penuria va fi una globală.

În întreaga lume va exista un deficit de aproape toate alimentele.

Și aici nu e vorba despre isteria și panica indusă de către giganții din mass-media dominantă iresponsabilă precum BBC, cel susținut financiar de UE și Gates.

Acest lucru este adevărat.

Alți factori vor asigura ca deficitul să se agraveze.

Dacă (și atunci când) economiei i se va permite să intre din nou în acțiune, prețul petrolului, fără îndoială, va crește, deoarece ofertele existente se diminuează rapid, iar majoritatea companiilor petroliere au renunțat la explorare.

Creșterea prețului petrolului va determina creșterea costurilor din agricultură și transport, ceea ce va sălta și mai mult prețul alimentelor.

Vă spun toate acestea nu pentru a vă speria, ci pentru că atunci când știi că se întâmplă ceva,  poți face ceva în situația respectivă.

S-ar putea să găsești potrivit să-ți faci rezerve de produse alimentare de lungă durată, cum ar fi orezul și pastele. Plus alimentele uscate și conservele care au un termen de păstare mai îndelungat. Pe măsură ce îți consumi rezerverele, înlocuiește-le cu și mai multe.

Guvernele ne spun să nu avem la păstrare astfel de lucruri, dar militarii nu cumpără gloanțe în ziua în care au nevoie de ele, nu-i așa? Dacă aveți o grădină și puteți crește legumele sau fructele preferate, e o idee foatre bună, dar aveți grijă ca nimeni nu vă sară gardul ca să vi le fure.  Nu v-aș sfătui să aveți un lot alocat de municipalitate, asta pentru că șansa de a vă culege propria roadă este extrem de mică, deoarece aceasta va fi furată. Ar fi de asemenea o idee bună să vă faceți rezerve de vitamine și suplimente minerale, dacă obușnuișți să le folosiți.

ersonal am mers întotdeauna un pic pe contrasens, deși poate nimeni n-a observant asta, și sunt convins că timpul de a intra în panică pentru a cumpăra cele necesare este atunci când încă nu există panică.

Sper ca sfaturile de aici să vă ajute ca dvs. și familia dvs. să aveți o șansă mai bună de a fi puternici și sănătoși. Țările au grijă de ele însele și noi cu toții trebuie să procedăm la fel. Nu e vorba de ceva egoist. E vorba despr supraviețuire. Dacă veți cumpăra produse alimentare, oricum le veți consuma, iar dacă le depozitați cu grijă, ce aveți de pierdut?  Dacă e să presupunem că greșesc și că nu există nici un dușman, și nici nu se așteaptă lipsuri de alimente, atunci puteți consuma oricând ceea ce ați pus la păstrare.

Însă dacă (și când!) guvernul tău te va avertiza în sfârșit despre această problemă, va fi mult prea târziu.
Luați aminte: acum ar trebui să vă faceți rezeve de hrană – nu așteptați panica.

Traducere de Iurie Roșca

Sursa: http://www.vernoncoleman.com/main.htm