Capcana pe care a pregătit-o Klaus Iohannis pentru Dragnea

22:07, 20 martie 2019 | Actual, Externe | 1451 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dezastru pentru Dragnea! Iohannis i-ar fi pregătit o nouă capcană. Președintele României nu ar avea niciun interes să facă referendum în ziua alegerilor europarlamentare, ci mai degrabă în ziua prezidențialelor, a declarat Ionuț Cristoiu la o emisiune TV.

„În general, personajele autoritare încearcă să-și rezolve printr-un referendum diferite probleme. De regulă, referendumul nu e considerat chiar o formă a democrației.

Cu seriozitatea care mă definește, am cercetat și când, cum a avut loc acest răspuns. E vorba de un răspuns la o întrebare ridicată de o domnișoară de la Inițiativa România, care e un ong sub umbrela alianței 2020. Domnul Iohannis nu a ieșit la Cotroceni și a zis că, printre altele, e aproape hotărât. El a răspuns la o întrebare. Era ca în Piața Victoriei. Întrebarea era de somație, în stilul lui Dan Barna și Cioloș. Și el a răspuns cu acest aproape hotărât. E o capcană uriașă întinsă PSD. Domnul Iohannis nu are niciun interes să facă referendum în ziua europarlamentarelor deoarece e în favoarea lui Dacian Cioloș și companiei. Interesul lui Klaus Iohannis e să pună în ziua prezidențialelor un asemenea referendum. În ziua europarlamentarelor nu are niciun interes”, a spus Ion Cristoiu, la Antena3.ro.

Sursa: https://www.capital.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,