Calistrat Marvin Atudorei: Așteptați ca Donald Trump să salveze lumea?

09:14, 3 august 2020 | Actual | 610 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Pentru aceia dintre noi care credeam că Adevărul privind pandemia și lucrăturile Cabalei iese pe zi ce trece la lumină în SUA (și apoi în restul lumii)… se pare că situația este mult mai complicată.

Trump tocmai a anunțat astăzi, 30 iulie, că dorește amânarea alegerilor prezidențiale stabilite pentru data de 3 noiembrie deoarece consideră că maniera de votare on-line (chipurile datorită pericolelor pandemiei) predispune la fraudarea scrutinului. Dată fiind miza uriașă a acestor alegeri și lipsa totală de scrupule a Deep State, este la mintea cocoșului că măsluirea alegerilor nu este doar probabilă, ci este practic o certitudine. Joe Biden este o fantomă de politician, nu are niciun fel de realizări cu care să-l învingă în mod cinstit pe Trump. Cu toate acestea, sondajele îl dau deja câștigător pe Biden, cu multe procente în fața lui Trump. Evident, se aplică o grosolană manipulare a opiniei publice, ca de obicei. Scopul este ca oamenii să se obișnuiască de pe acum cu ideea că Biden ar câștiga, iar „alegerile” să nu facă altceva decât să confirme așa-zisele așteptări. Presa americană îl scoate în față pe Biden prin vechea metodă a discreditării lui Trump, căruia i se pun în cârcă toate motivele posibile și imposibile pentru situația dezastruoasă din America: de la acuzațiile de gestionare greșită a „pandemiei”, la revoltele Black Lives Matter; de la retragerea din OMS la criza economică severă.

În realitate, globaliștii știu foarte bine că dacă Trump ar câștiga al doilea mandat ei ar fi terminați. Știu foarte bine că procesele aflate acum pe rol vor conduce la expunerea manevrelor pe care le-au făcut în mega-excrocheria Russiagate sau în mai recenta Obamagate (legată de generalul Michael Flynn). De aceea pentru ei doborârea lui Trump este o prioritate absolută, indiscutabilă. Forțele și interesele implicate sunt cu mult dincolo de granițele SUA sau de istoria ultimilor 100 de ani.

Tocmai de aceea forțarea așa-numitei „Noi Ordini Mondiale” a trebuit grăbită la maximum în ultimele luni, chiar dacă aceasta a necesitat un atac sub steag fals la nivelul întregii planete. Este „Acum ori Niciodată”! Fără această criză medicală artificială era foarte greu de indus un haos de proporții gigantice în SUA. Sub bagheta lui Trump întreaga economie americană începuse să își ia avânt, Federal Reserve intrase în mod uimitor pe făgașul naționalizării… Iar toate astea (și multe altele!) erau complet inadmisibile pentru agenda globalistă.

Bineînțeles, propunerea lui Trump de amânare a alegerilor este catalogată de mainstream media ca un semn de teamă și slăbiciune. Și în definitiv amânare până când?! Până va trece „pandemia”? Păi la cât de credulă și ușor de manipulat este populația, circul poate fi prelungit indefinit, cu noi viruși, epidemii și revolte fabricate. Chiar dacă adevărul mai irumpe pe ici-colo, serviciile secrete deghizate în presă sau rețele de socializare îl suprimă cu repeziciune, iar mass-media își repetă cu obstinație lozincile hipnotice care induc panica în rândul maselor demult anesteziate.

Propunerea lui Trump reprezintă un semnal prin care până și el admite sau anticipează că actualul parcurs nu va duce la o finalitate favorabilă. Să înțelegem că el nu poate interveni mai ferm în procedurile statului (aparent democratic), chiar dacă vede clar înscenările din culise, pentru că ar fi imediat taxat că și-ar depăși atribuțiile. El trebuie să lase instituțiile să lucreze. Dar acestea, ca în marea majoritate a țărilor lumii, sunt aproape total confiscate de agenții Ocultei trans-naționale.

Dacă Biden ar câștiga alegerile din noiembrie, atunci este clar că el nu ar fi decât o păpușă a Cabalei globaliste, care ar continua să facă din America brațul său armat, Jandarmul Mondial. Așa cum a fost și până la venirea lui Trump la Casa Albă.

Situația din Statele Unite merită să ne intereseze și pe noi deoarece acolo se fac marile jocuri în plan internațional. Și tocmai de acolo Cabala poate fi învinsă, ceea ce sub administrația Trump părea că devine tot mai realizabil. Toate celelalte mari puteri ale lumii (care sunt oricum inferioare SUA ca putere politică, economică, militară, etc.) sunt la cheremul Ocultei. Inclusiv Rusia, China, ca să nu mai vorbim de Uniunea Europeană.

Însă o eventuală Dictatură globalistă, programată ca „Noua Ordine Mondială”, nu ar semăna cu nimic din ceea ce am cunoscut în istorie, ci ar fi o teribilă dictatură a minților, o închisoare a sufletelor. Ea s-ar axa pe vaccinare obligatorie, omniprezența rețelelor 5G, cipare universală, „orașe inteligente” bazate pe Inteligența Artificială (adică Supraveghere totală) și… mai ales pe reducerea drastică a populației.

Avem nevoie de un Miracol ca să nu ajungem la profeția Apocalipsei. Fiara este chiar tehnologia de subjugare și control, care deja a început să își arate colții. Este necesar să înțelegem că Apocalipsa nu este un dat implacabil. Viitorul depinde întotdeauna de Liberul nostru Arbitru cu care ne-a înzestrat Dumnezeu. Dar pentru ca Miracolul să ne fie dăruit de Dumnezeu, trebuie să îl merităm, în funcție de alegerile noastre! A privi pasivi și aștepta să ne pice de undeva sau de la cineva Salvarea… nu este o soluție.

Să facem fiecare ceea ce depinde de noi pentru a merge pe calea Binelui! Dacă nu știți în cazul dvs. particular ce înseamnă mai exact asta, întrebați-vă mai atent Conștiința (care ne poate ghida întotdeauna cu înțelepciune dacă știm să o ascultăm). Eforturile noastre conjugate pot conta enorm. Încă nu este prea târziu!

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,