Calistrat M. Atudorei: Latura ascunsă a sistemului financiar global

10:07, 19 iunie 2019 | Actual, Diverse | 1826 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În ceea ce privește informațiile care nu sunt la vedere (nu sunt accesibile în media centrală), Benjamin Fulford , de exemplu, face numeroase referiri la resorturile oculte ale sistemului financiar global, precum și la semnalalele pe care sursele sale din interiorul unor agenții guvernamentale le oferă cu privire la iminenta resetare monetară globală.

În esență, Fulford spune că sistemul monetar global a fost creat de către Kabala masonică internațională în anul 1871. Sistemul a fost structurat sub autoritatea statului american, care este de fapt o corporație deținută de „elite” și denumită în acte „US Inc. Corporation” (detalii aici  sau aici. Până în anul 1913 SUA a ajuns în cele din urmă să fie la discreția grupărilor oculte Illuminati, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Skull and Bones, G8, a unor bancheri și altor părți private controlate de familia Rothschild, de Coroana britanică și de Vatican. Prin instituirea mecanismului IRS (Internal Revenue Service, agenție care colectează taxa pe proprietatea privată în scopul de a finanța guvernul federal) banii de la marea masă a populației ajung în proprietatea Rezervei lor Federale (Banca FED). În mod asemănător sunt colectate sume uriașe care ajung în proprietatea Băncii Regale a Londrei (Queenʼs Bank of London) și a Băncii Vaticanului. Un film documentar foarte util pentru înțelegerea rolului pe care îl au aceste trei mari centre de putere mondială este „Trei orașe-stat conduc lumea”. Din cele trei mari centre finaciare, banii sunt puși în circulație pentru lichiditățile tuturor băncilor centrale private (deținute de „Elită”) din întreaga lume.

Pentru a produce și mai mulți bani, FED a recurs efectiv la tipărirea de valută în cantități uriașe. Până în 1932, FED a tipărit atât de multă bancnotă, încât US Inc. Corporation a fost adusă în faliment (detalii aici  sau aici ). Falimentul a fost generat de faptul că noii bani tipăriți nu mai puteau fi echivalați de cantitatea insuficientă de aur deținută de bancheri. Din acest motiv ei au provocat criza financiară foarte severă din anul 1933, cunoscută și ca „Marea Depresie”. Bancherii au urmărit de fapt o resetare financiară și în acest scop ei au forțat guvernul SUA (prin decizia H.J.R. 192, sesiunea nr. 73 a Congresului, din data de 5 iunie 1933, vezi documentul  să adopte „Rezoluția comună de suspendare a standardului de aur”, ceea ce a implicat și dizolvarea autorității suverane a Statelor Unite. De atunci Congresul și-a cedat suveranitatea Rezervei Federale, renunțând la autoritatea de tipărire a banilor. După anul 1933 FED a stabilit un alt standard de echivalare a dolarului american în aur sau argint.

Așa cum am menționat și mai sus, în anul 1971 sistemul financiar global a fost din nou resetat, atunci când președintele Nixon a eliminat complet echivalarea dolarului printr-un standard de aur.

În cadrul unor dezvăluiri senzaționale, Benjamin Fulford a arătat că în Statele Unite a existat încă din anii 1990 o inițiativă de a reașeza economia americană (și implicit a lumii) pe un set de reforme administrative mult mai sănătoase. Inițiativa a fost propusă de dr. Harvey Francis Barnard, un filosof de sisteme, care a elaborat până și un proiect de lege, intitulat National Economic Security and Recovery Act (N.E.S.A.R.A.). Miza acceptării acestei legi era – după cum ne putem imagina – uriașă, atât pentru patrioții americani care s-au coalizat în jurul dr. Barnard, cât și pentru lacheii din Congres ai bancherilor, care nu aveau nici cel mai mic interes să aprobe legea. Lucrurile au ajuns foarte departe întrucât de partea doctorului Barnard s-a alăturat un grup de generali americani care comandau forțele operative „Naval Seals” și „Delta Force”. Sub amenințarea armelor, în data de 10 octombrie 2000 aceștia au luat cu asalt Casa Albă și l-au obligat pe președintele Bill Clinton să semneze Legea NESARA. Anunțul oficial al introducerii legii urma să fie făcut abia în data de 11 septembrie 2001, de către noul președinte, George Bush jr. Știm însă ce a urmat, iar atentatul pus la cale de CIA și Mossad se pare că a fost strâns corelat și de obiectivul Kabalei de a bloca legea NESARA. Generalii care susțineau legea au fost asasinați pe 11 septembrie 2001, cu acoperirea că ar fi fost victime ale unei explozii survenite după ce unul dintre avioanele „deturnate de teroriști” ar fi lovit Pentagonul.

În conformitate cu informațiile deținute de Fulford, patrioții din SUA nu au renunțat la introducerea legii NESARA. Optimist, Fulford estimează că este foarte posibil ca ei să reușească acest lucru până la finele anului 2019. Legea NESARA ar introduce o nouă monedă de trezorerie americană, cu valoare în aur (echivalată în active). NESARA ar urma să restabilească și Constituția originară a SUA, dinainte ca statul american să fie abuziv transformat într-o corporație controlată de bancheri. Legea/actul NESARA, în forma sa integrală, poate fi consultată aici . 

Elitele globaliste practică satanismul

O caracteristică definitorie – asupra căreia Fulford și mulți alții insistă, și care reiese până și din numeroase constatări publice – a „Elitelor” cabaliste este cea a cultivării fervente a satanismului. Pentru psihopații care în prezent conduc lumea, satanismul reprezintă atât un mijloc ritualist de conectare la puterea malefică a Întunericului, cât și un mijloc de subjugare-șantajare a membrilor cooptați în structurile lor oculte. Participarea la ritualuri pedofile sau chiar la sacrificii umane creează o angajare extrem de marcantă, la care, gradat, toți membrii sunt obligați să participe. Acesta este motivul pentru care scandalurile despre care se mai aude uneori chiar și în presă relevă că în astfel de ceremonii sinistre sunt implicați politicieni din vârful structurilor de putere, cei mai importanți formatori de opinie publică ce susțin Sistemul (intelectuali „de marcă”, analiști, personaje proeminete din media) și, de asemenea, mulți prelați , în special de la Vatican.

Este semnificativ faptul că că una dintre structurile cele mai active în acest sens de la Vatican este, spune Fulford, Cultul Celui de-al IX-lea Cerc, o grupare ocultă ce are strânse legături cu lumea politicienilor și a celor mai influenți lideri corporatiști.

Ritualurile frecvente și foarte răspândite ale „elitelor” sataniste au condus la trafic, răpire şi exploatare internațională de copii. Toate acestea se înfăptuiesc prin diferite rețele mafiote asociate, foarte ramificate pe întregul glob. Pentru a vă face o idee despre gravitatea situației, este de menționat faptul că problema a fost în mod repetat și foarte serios prezentată oficial în cadrul unor înalte foruri internaționale. Iată trei exemple de alocuțiuni pe această temă: una din Parlamentul European, o alta din Parlamentul Marii Britanii  și una dintr-o reuniune a 190 de episcopi din întreaga lume, reuniți la Vatican.

Toate aceste atrocități se apropie însă de sfârșit. Timpul în care Cabala globală satanistă va fi demascată, detronată și arestată se apropie cu pași repezi. Trebuie acționat însă cu prudență, la momentul potrivit, deoarece puterea lor de a face rău este încă foarte mare. Ei dețin controlul pricipalelor instituții mondiale, a mass-media, au posibilitatea de a declanșa războaie devastatoare sau molime cumplite. Principiul după care acționează alianțele benefice care pregătesc operațiunea de destructurare a cabalei este acela de a minimiza pe cât posibil riscurile distructive. Se urmărește în special evitarea pierderii de vieți omenești. Acțiunea alianțelor benefice implică o muncă de coordonare foarte precisă pe un mare ansamblu de factori și evenimente. Chiar dacă mulți așteaptă să vadă cât mai repede un deznodământ sau măcar semne ale intervenției grupărilor benefice, este dificil de estimat când se va produce detronarea elitelor globaliste, deoarece lucrurile sunt mult mai complexe decât par la prima vedere.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,