Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti

12:50, 6 aprilie 2020 | Actual | 523 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O luam rau de cap, fratilor, cu Covidul asta! A innebunit toata Romania, dar ce zic eu Romania, “tot mapamondul lumii” – vorba Imparatului Iulian al Rromilor.


Nu se mai moare de nimic altceva in tara, decat de Covid 19. Ti se prinde un biletel de degetul mare de la picior pe care scrie “covid” si gata esti bifat pe raboj la Grupul de Comunicare Strategica. Fara nicio pompa, sfarsesti intr-un sac mare de plastic. Esti livrat familiei sigilat, pentru a fi dus la groapa, pe ultimul drum, nespovedit, neprimenit, cu maxim opt “cavaleri de onoare”. Fara pantofi de lac, fara costum de friptura, fara pieptene in buzunar. E prea multa discriminare in tara asta! Nu se mai moare decat de Covid!

Pai exact asa zicea deunazi si emeritul doctor Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes: “Fac un apel la dumneavoastra: sa cereti oficialitatilor acestei tari sa anunte zilnic cate decese se produc in Romania, Covid si alte diagnostice. In momentul de fata, sunt 92 de decese din cauza Covidului in Romania. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie: ‘Covid’. Asa ceva s-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit au murit de Covid? Desi poate ca au fost si alte diagnostice. Inainte de a ajunge la aceasta cifra, poate ca ar fi salvator si mai optimist pentru Romania sa se afle ca in Romania decesele in momentul de fata sunt datorita unor cauze, si din cauza Covidului, pentru ca altfel totul se pune pe seama Covidului si incepe isteria care a inceput in toate tarile din jurul nostru “.

Poate vreti sa ascultati o marturie vie a unui stralucit student la Drept, Stefan Paraschiv, de la Universitatea de stat Bucuresti, despre cum sunt declarati mortii de Covid“Facebook – 3 aprilie 2020 – Statistica: Un var al bunicii locuia la Galati. A facut infarct acum doua zile seara spre creierul noptii si, dus la spital de fiica, a murit pana dimineata, neputand fi readus la viata. A fost declarat infectat cu SARS-Cov2, aruncat intr-un sac, sacul aruncat intr-un sicriu si sicriul aruncat imediat intr-o groapa. Din informatiile primite, nu s-au prelevat probe in vederea efectuarii testelor relevante nici inainte, nici dupa deces. Statul antinational roman l-a depersonalizat, l-a declarat un numar: 110*.

* „Barbat, 77 ani, jud Galati. Internat in Spitalul de BI Galati in data de 30.03.2020 si recoltat in aceiasi zi. Contact cu caz confirmat COVID-19. Decedat in 1.04.2020. Rezultat pozitiv pentru COVID-19 in data de 2.04.2020. Comorbiditati: HTA.” (www.stirioficiale.ro)

Din ceea ce declara sora celui decedat, cauza mortii a fost stopul cardio-respirator, iar celelalte informatii, in afara datelor, nu sunt adevarate.” – (vezi facsimil)

Cifrele mortii sunt evitate premeditat

Am fost sceptic de la bun inceput cu virusul asta. Mintea mea nu poate functiona decat logic. Am spus din capul locului, si nu o data, ca lumea moderna s-a prostit intr-un asemenea hal incat a ajuns sa se isterizeze, sa inebuneasca de frica mortii, fara sa existe nicio amenintare serioasa – afara de titlurile de pe Facebook – si fara sa aiba vreo tresarire de emotie in fata mortilor mult mai groaznice si numeroase cauzate an de an de foamete, gripa comuna, cancere, droguri, accidente rutiere etc, daca pe Facebook nu se scrie nimic despre toate astea.

Din 22 martie 2020 (data primului roman decedat de Covid 19) si pana la ora la care scriu s-au anuntat 148 de decese (o medie de 10 decese pe zi, in cele 15 zile scurse).

10 decese/zi de Covid in Romania Si alea trase de par, caci toti mortii aveau si comorbiditati… cred eu ca au murit de alte boli nu de ceea ce li s-a scris pe biletelul prins de picior. Sau cel mult virusul le-a scurtat unora agonia. La fel s-a procedat si in Italia, tara cu care nu ne comparam, aceasta avand de departe cea mai imbatranita populatie din Europa si unde media celor decedati este de 80 ani.

Am avut curiozitatea sa urmez sfaturile dr. Emilian Imbre. Am investigat si am reusit sa aflu cati romani mor zilnic: peste 724 morti/zi.

Cifrele mortii din Romania le-am gasit pe o baza de date a Institutului National de Statistica, care mi-a relevat pentru perioada dorita de mine – ultimii trei ani 2016, 2017 si 2018 – (2019 inca nu s-a centralizat) din ce anume cauze au murit romanii nostri.

In 2018 au murit 264.317 de romani. Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze.

Vreti sa stiti care au fost principalele cauze de deces in Romania? Iata-le:

1 – Raportat la an: in 2018 au murit 264.317 persoane. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

2 – Raportat pe ziin 2018 au murit in medie 724 de persoane pe zi. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase – 10, din care 2 de tuberculoza

Restul cifrelor, le puteti studia in tabelul de mai jos: – (vezi facsimil)

Deci pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi (cu comorbiditati) cat va putea produce Covid in Romania ne distrugem tara? Am facut praf economia? Am blocat orase? Taiem pensii, salarii. Am tras Justitia pe dreapta, am restrans Drepturile Omului. Vom intra intr-o uriasa foame de bani si, fereasca Dumnezeu, de foametea propriu-zisa?

Aveti idee, in starea actuala de panica si isterie, ce s-ar fi intamplat daca Covid 19 ucidea 51.000 de oameni (141 pe zi), cum au ucis cancerele in Romania an de an, si nimeni nu a avut nicio tresarire de emotie? Haideti sa nu ne mai prefacem… La orice boala mortala, daca incepem sa numaram in piata publica, zi de zi, cine a mai murit, am terminat-o cu aceasta lume!

Autoritatile nu prezinta din proprie initiativa cifrele mortii:

S-a tot cerut presei sa nu creeze panica, dar ce sa vezi, autoritatile romane nu au facut mai nimic din ceea ce era esential pentru a estompa frica generala. Dimpotriva, publicand zilnic cate morti de Covid 19 s-au inregistrat, ca la bursa, autoritatile sunt cele care au intretinut panica uriasa in societate, pentru unii vecina cu nebunia. Presa, avida de senzational, de rating, a intins bursa mortilor, pana a ridicat-o la rang de arta. In fapt, nici nu putea sa nu propage informatia oficiala, caci asta este datoria presei, sa preia informatia oficiala, iar autoritatile stiu asta. S-a mai scos si Armata pe strazi, sa dea bine la imagine, pe de o parte, dar pe de cealalta parte sa se previna ceea ce se asteapta si nu se prea spune inca: pericolul major al infractorilor romani reveniti din strainatate. Si al marilor comunitati de rromi, care au plecat din cauza discriminarii din tara, nevoite sa revina la matca, pentru ca in Europa nici la cerseala nu se mai poate, ca s-a dat interzis total pe strazi.

Va las pe voi dragi romani sa apreciati de ce autoritatile nu au facut niciodata apel la calm, in sensul de a diminua temerile populatiei in fata mortii, ci doar apeluri la a sta in case… Si de ce marele grup de comunicare strategica a avut printre preocupari in ultimele saptamani, fara ca voi sa o stiti, sa someze anumite publicatii sa elimine materialele cu medici internationali care opinau ca inchiderea oamenilor in case nu este o solutie.

Uniunea Europeana scapa de balast, de infractori si migrantii nedoriti

Analizand toata isteria mondiala creata, azi sunt convins ca pandemia declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, si speculata ca atare de marile state, a avut ca scop eliminarea din statele avansate, cu precadere din Uniunea Europeana a migrantilor nepoftiti si a infractorilor proveniti din statele de mana a doua. Va amintiti ca atunci cand Italia a fost lovita in plin de Covid, Uniunea Europeana nu a sarit luni de zile sa o ajute? Iar acum dupa ce 1 milion de romani au parasit-o, si ca romanii si alte milioane din alte tari… acum dupa ce toti s-au carat, UE anunta ca va acorda Italiei un ajutor de 100 miliarde euro? Roma e totusi lumina lumii, si trebuia salvata.

In fapt, pentru toate statele vest europene s-au anuntat injectii masive de capital pentru salvarea economiei, in timp ce noua UE ne-a aruncat 1 miliard ca la saraci, si ala ca scutire de niste obligatii. Cu mii de miliarde pompate in economiile lor, statele din Vest vor iesi neafectate din criza, iar micile pierderi bugetare vor constitui pretul “deparazitarii” de migrantii care i-au napadit.

Dupa cele doua-trei luni de pandemie, lumea va fi repornita, nu veti mai vedea in marile orase vest-europene hoti, cersetori sau migranti fara capatai. Vor ramane doar creierele si mana de munca calificata. Cine nu va avea loc de munca asigurat nu va mai fi primit in Vest, decat daca va merge in excursie. La pariu. Tarile est-europene spoliate in ultimele decenii de creiere si forta de munca calificata, vor fi cele care vor suporta toata infractionalitatea si masele fara capatai, care au invadat Occidentul la plezneala, ca sa nu mai stea la “coada vacii”.

Romania taiata de la Cornul abundentei s-a pricopsit cu un cosmar

Nu mai am niciun dubiu ca toata isteria pandemiei a fost abil coordonata. Covid 19 e o gripa ca toate celelalte gripe mai agresive de pana acum. Nimic mai mult. O dovedesc cifrele. Dar a fost magistral speculata. Isteria provocata prin presa a functionat de minune. Chiar ma intreb acum, ce l-a determinat pe presedintele nostru Klaus Iohannis sa treaca in doar cateva saptamani de la aprecierea ca virusul Covid 19 e “o simpla raceala”, la cea ca este un “virus mortal”. Parerea mea: i-au cerut-o cei de afara! Isteria provocata prin presa a fost prea mare pentru ca politicienii sa se mai opuna la ea fara sa fie acuzati ca vor fi partasi la un munte de cadavre. Li s-a dat sah-mat.

In timp ce Europa s-a curatat deja de pleava, noi romanii ne-am primit inapoi masele de pierde vara, bandele de infractori si comunitatile de rromi fara capatai, pe care Romania le-a discriminat si nu le-a ajutat niciodata sa se integreze.

Chiar asa, prea si-o luasera in cap unele state est europene si raportau cele mai mari cresteri economice din UE!

Din pacate, si in al 12-lea ceas, Romania se comporta prosteste, nu ne asiguram resursele si nici siguranta alimentara. Guvernantii sunt in genunchi in fata marilor aliati. La noi totul e de dat. Pe o sapca, pe te miri ce… totul se cumpara din afara si nu se incurajeaza nimic romanesc.

Cu 2-3 milioane de oameni fara locuri de munca si cu economia distrusa de starea de urgenta, Romania va intra in actul II al spectacolului mondial de circ la care sa aplaude: lupta cu infractionalitatea si cu rromii, care vor iesi la drumul mare. Unii la pradat, ceilalti pentru ca vor face foamea pe bune.

Consecventi in marea lor prostie, multi romani vor avea orgasme cand se va ajunge la represalii brutale ale fortelor de ordine – politie, jandarmerie si armata – fara sa inteleaga ca atunci cand le va veni lor randul sa iasa in strada ca nu mai au bani de mancare, vor primi ceea ce au cantat si aplaudat: PAINE SI CIRC.

P.S. – Opinez ca se impune ridicarea starii de urgenta. Se pot mentine restrictii pentru populatia de peste 60 ani, cu comorbiditati, unde virusul poate prezenta un pericol major. Dar oamenii trebuie sa mearga la munca pentru ca Romania nu-si poate permite sa plateasca pretul opririi voluntare a economiei. Chiar daca vom avea cateva sute de decese ca la orice gripa, ca in orice an, asta nu trebuie sa ne sperie. Romanii au mai multa nevoie ca oricand de siguranta, de credinta si sa sarbatoreasca Invierea Domnului in libertate. Cu bisericile deschise!

Sursa:https://m.luju.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,