Bill Gates solicită o vaccinare repetată împotriva Covid, iar școlile să rămână închise

09:08, 27 iulie 2020 | Actual | 249 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Bill Gates avertizează de necesitatea unor doze multiple de vaccin contra coronavirusului iar școlile trebuie să rămână închise pentru un alt an.

Miliardarul de Microsoft Bill Gates a spus că au fost făcute “greșeli serioase” de către Casa Albă în administrarea pandemiei și a prezis că școlile vor fi închise până în toamna anului 2021.

Vorbind în timpul unui interviu cu Norah O’Donnell la CBS News, Gates a spus că are încredere în dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului .

Cu toate acestea, el a avertizat că ar putea să fie nevoie să ne injectăm cu un „număr incredibil de mare” de doze pentru a combate virusul.

El a spus: „Nici unul dintre vaccinuri nu pare să funcționeze cu o singură doză.”

„Aceasta era speranța noastră la început [să fie nevoie doar de o singură doză]”.

Cu toate acestea, el a spus că soluția se va „îmbunătăți în timp”, chiar dacă va exista „multă incertitudine” cu privire la vaccin.

Filantropul – care valorează 98 miliarde de dolari , cel de-al doilea cel mai bogat bărbat din lume – a oferit 300 de milioane de lire sterline pentru a ajuta la finanțarea cercetării despre vaccin.

Gates a descris, de asemenea, închiderea școlilor drept „cel mai mare cost” al pandemiei după decese, întrucât a spus că probabilitatea claselor nu se va întoarce până în toamna anului 2021.

El a spus: „Anul viitor următor este în balanță. Este extrem de important.”

Ar trebui să se facă mai mult pentru a ajuta școlile să învețe online pentru a se asigura că copiii își vor primi educația, a spus el.

În vârstă de 64 de ani, își petrece acum cea mai mare parte din timp la divizia de sănătate globală a fundației Bill & Melinda Gates.

El avertizase cu privire la amenințarea reprezentată de umanitate de către pandemii încă din 2015 înainte de izbucnirea coronavirusului.

În timpul interviului, Gates a fost, de asemenea, extrem de critic pentru administrația Trump – SUA având cel mai mare număr de decese și număr de cazuri din lume cu 146,192 și 4,1 milioane.

Gates a spus: „Unele dintre politici au fost greșite. De exemplu deschiderea barurilor – beneficiul lor economic versus riscul de infecție – o mulțime de politici de genul acesta au fost greșite.”

Șeful Microsoft a subliniat că distanțarea socială, purtarea măștilor și dezvoltarea unui vaccin sunt acum esențiale pentru a bate Covid-19.

El a recunoscut însă că unele dintre „greșelile grave” au fost făcute din cauza lipsei de înțelegere a virusului.

Gates a declarat că Europa a răspuns mai bine la pandemie decât SUA – liderii săi „comunicând cu o voce clară”.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,