Bill Gates si premierul britanic se întâlnesc pentru elaborarea unui plan național de vaccinare anti Covid

16:37, 12 noiembrie 2020 | Actual | 141 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Boris Johnson se va întâlni cu Bill Gates pentru a elabora un plan național de lansare a vaccinurilor, împreună cu giganții farmaceutici.

Premierul Britanic și cofondatorul Microsoft vor organiza o masă rotundă în această seară pentru a aborda criza coronavirusului și pentru a discuta despre planurile viitoare de stopare a mai multor pandemii.

Fundația Bill și Melida Gates a realizat cea mai mare investiție în cercetarea pandemiilor, 27 miliarde de lire sterline, pentru descoperirea unui vaccin pentru coronavirus.

Șeful Microsoft a spus anterior, că țări precum Marea Britanie și SUA ar putea reveni la normal până la „sfârșitul anului 2021”, dacă se va găsi un vaccin.

Dar el a avertizat că disponibilitatea vaccinurilor va fi crucială.

Dl Johnson a fost optimist cu privire la vaccinul Pfizer, care s-a dovedit a fi 90% eficient în protejarea persoanelor împotriva coronavirus.

Un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat că domnul Gates, Johnson și șefii de la giganților farmaceutici vor discuta despre „planul în cinci puncte al Premierului Britanic pentru a opri viitoarele pandemii”.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro