Bill Gates şi Microsoft se prezintă public ca slujitori ai lui Satan

12:10, 25 aprilie 2020 | Actual | 863 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cei care încă se mai întreabă cine este şi ce vrea de fapt Bill Gates au primit un răspuns foarte clar săptămâna trecută, din păcate mult obturat de nebunia controlată a aşa-zisei pandemii cu Covid 19.

Un scandal neașteptat a zguduit recent netul: Compania Microsoft a lui Bill Gates a ales să facă reclamă la noul lor produs „Hoholens” cu un cunoscut personaj adept al ocultismului, spirit cookingului, canibalismului, adică a satanismului: Marina Abramovic, o aşa zisă „performance artist”. Cum răspunsul vizitatorilor pe canalul de YouTube al lui Microsoft a fost peste 90 % negativ, clipul a fost retras după numai câteva zile. Îl puteţi vedea aici:

>https://youtu.be/q02TnArGXlo

Pagina Microsft, ştearsă între timp, care se laudă cu şi o laudă pe marea şi controversata „artistă” o puteţi găsi aici.

https://docs.reclaimthenet.org/marina-abramovic-microsoft.pdf

În clipul video promoțional publicat pe contul oficial YouTube al Microsoft, Abramovic este descrisă ca fiind „cel mai legendar artist de performance care lucrează acum”, fără nicio o aluzie la inspirația sa obișnuită din mediul ocultist.

În acest proiect artistic, publicul poartă dispozitivul Holohens 2 pentru a urmări un „performnce” a lui Abramovic ca o apariţie fantomatică. Marina spune că proiectul îi permite să atingă o formă de nemurire, ceea ce este un ideal comun al practicanților de magie neagră.

Clipul video a fost lansat în Vinerea Mare a catolicilor, care este simbolic un moment de transformare. Filmul prezintă un satanist autoproclamat care vorbește despre nemurire, într-un moment în care Iisus învie pentru a ne aduce adevărata viaţă veşnică.

Bill Gates, fondatorul companiei care o promovează pe Marina Abramovic promovează o pandemie pentru a împinge un vaccin global conceput pentru urmărirea și controlul întregii lumi, şi care este numit semnul fiarei de către creștini.

Pentru a înţelege cine este această Marina Abramovic aveţi un link către filmul unei aşa-zise expoziţii în care execută un ritual de SPIRIT COOKING (invocare şi conectare cu spirite) prin  scrierea pe pereţi cu sânge de animal.

https://youtu.be/3EsJLNGVJ7E”>https://youtu.be/3EsJLNGVJ7E

În continuare puteţi vedea două dintre aceste texte.

Primul: AMESTECAŢI LAPTE PROASPĂT DE SÂN CU LAPTE PROASPĂT DE SPERMĂ BEŢI ÎN NOPŢILE CU CUTREMNUR

Spirit Cooking: Could this election get any weirder as Clinton's ...

Al doilea: CU UN CUŢIT ASCUŢIT TĂIAŢI ADÂNC ÎN DEGETUL MIJLOCIU AL MÂINII STÂNGI ŞI MÂNCAŢI DUREREA

Iată şi câteva dintre pozele care arată foarte clar adevărata afiliere spirituală a Marinei Abramovic, cea aleasă să reprezinte vizual (şi nu numai) Microsoftul. Iar concluzia în legătură cu afilierea compania la fel de evidentă.

There's Experimental Art. Then there's Satanism. [re Marina Abramovic]

Image

Aici împreună cu Lordul Jacob Rotchschild în faţa tabloului „Satan adunându-şi legiunile”. Explicit, nu.

Marina Abramovic | mumok

Letters From the Gulag : Down the Spirit Cooking Rabbit Hole
Marina Abramović | Vladkka (2007) | Available for Sale | Artsy

Navighează dupa cuvinte-cheie: