Avortul la naştere (!!!) implică aspirarea creierului copilului pentru a extrage cât mai multe organe intacte.(Cine conduce România)

13:28, 29 noiembrie 2019 | Actual, Opinii | 805 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Justiția și casta judecătorilor săi,se afla la ordine, la ordinele corectitudinii politice, ale culturii morții, globalismului si sunt parte a unui nihilism instituționalizat, legalizat, legitimizat, oficializat.

În statele Unite, ca și în alte părți, justiția este dominată de judecători progresiști. În San Francisco, juriul unui tribunal i-a condamnat pe David Daleiden, Sandra Merritt și pe alți activiști pro-viață din cadrul Center for Medical Progress (Cmp) la o super-amendă de 2.2 milioane USD către colosul avortului din America, Planned Parenthood. Crima lor: Să fi arătat prin intermediul clipurilor video făcute cu camera ascunsă practicile „comerciale” ale organizației pro-avort. Aceste filme îi arătau pe câțiva dintre şefii acesteia, discutând între brânză și desert, prețurile organelor și țesuturilor copiilor avortați, precum și alte practici ilegale, cum ar fi avortul la naştere (l’avortement juste à la naissance), care implică aspirația creierului copilului care se realizează pentru a extrage cât mai multe posibil organe intacte, care sunt vândute apoi „cercetării”. “Am devenit foarte pricepuţi în a obține inima, ficatul, plămânul… așa că nu voi merge și zdrobi această parte, în principiu voi zdrobi mai sus, voi zdrobi mai jos, și voi vedea dacă voi reuși să obțin totul intact.” spunea, de exemplu, medic şi conducătorul Planned Parenthood, Deborah Nucatola.

Apariția acestui scandal a condus la o investigație a Congresului încheiată cu un raport de 471 de pagini care conținea diverse acuzații la adresa Planned Parenthood. Astăzi, Departamentul Justiției efectuează o anchetă asupra acestei piețe a ororilor.

Însă, în ciuda gravității crimelor comise de puternica organizație de avort la scară largă, aduşi în faţa justiţiei de către Planned Parenthood, şi tocmai condamnați au fost activiştii pro-viaţă. Trebuie semnalat că procesul a fost defectuos de la început. Curtea a fost prezidată de judecătorul William Orrick III, care are legături cu Planned Parenthood. Acesta a respins cererea de recuzare din partea apărării, a împiedicat experții cheie să depună mărturie și a interzis ca anumite materiale video să fie prezentate juriului. În mod similar, acesta a influențat juriul invitându-l să se concentreze doar asupra daunelor suferite Planned Parenthood din cauza acțiunilor inculpaților:

Sursa: https://paulghitiu2009.blogspot.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,