Avocatul Aurelian Pavelescu acuza: “Judecatorul Stan Mustata a fost asasinat de statul paralel

12:40, 13 august 2018 | Actual | 899 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Avocatul Aurelian Pavelescu  lanseaza o ipoteza extrem de interesanta in contextul mortii judecatorului Stan Mustata. Acuzand ca Stan Mustata a fost asasinat de Statul Paralel, avocatul Pavelescu considera ca exista o mare teama ca judecatorul, odata iesit din inchisoare, ar fi putut vorbi despre modul de actiune al Sistemului ticalos, despre judecatorii colaboratori ai serviciilor de informatii, despre magistratii santajati si despre dosarele facute la comanda.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi 9 august 2018, Aurelian Pavelescu arata ca responsabilitatea mortii lui Stan Mustata apartine statului roman, fiind posibil ca decesul sa fi fost provocat intentionat (Mustata a fost tinut dupa gratii desi se stia ca sufera de boli grave). Concluzia avocatului este ca ceea ce s-a intamplat in acest caz devoaleaza din nou imaginea unui stat fascist, reprezentat de Statul Paralel si #Rezist.

Iata comentariul avocatului Aurelian Pavelescu:

“Judecatorul STAN MUSTATA A FOST ASASINAT DE STATUL PARALEL! Aceasta este Romania FASCISTA a #Rezist si a Presedintilor Traian Basescu si Klaus Iohannis!

Judecatorul Stan Mustata a fost arestat chiar in sediul instantei de DNA-ul Laurei Codruta Kovesi, inainte de a intra la judecata. Asa cum a declarat-o chiar Traian Basescu, arestarea s-a facut pentru a fi scos din dosarul lui Dan Voiculescu si inlocuit cu un judecator obedient, de executie, dupa ce Stan Mustata refuzase sa indeplineasca ordinul venit de la SRI si sa-l execute exemplar pe Voiculescu, cu maximul de pedeapsa.

Condamnat la o pedeapsa uriasa de fostii sai colegi – desi probele au fost dicutabile, existand suspiciunea unei alte executii politice – Stan Mustata a murit ieri (n.r. – miercuri, 8 august 2018) la Spitalul ‘Carol Davila’. Mai avea trei luni pana la o posibila liberare conditionata.

Daduse cateva interviuri presei prin care dezvaluise sistemul criminal din justitie. Era bolnav inainte de condamnare, iar in timpul detentiei bolile i se agravasera, sub supravegherea statului paralel. Moartea a survenit dupa ce, prin incalcarea legii, a fost supus unei puternice hartuiri, fiind ridicat la ora doua noapte din celula si purtat cu mascatii la alte penitenciare si, ulterior, spitale, in situatia in care sanatatea nu-i permitea acest lucru!

Indiscutabil, responsabilitatea mortii magistratului apartine statului roman, iar suspiciunea provocarii mortii in mod intentionat prin tehnici specifice tortionare, este plauzibila. Eu sunt convins! Judecatorul, iesit din arest nu numai ca putea sa faca dezvaluiri colosale, concrete, despre cum functiona statul paralel, despre judecatori ofiteri de informatii sau judecatori santajati, dosare facute la comanda, dar putea sa declanseze o revizuire a propriului sau dosar, cu consecinte grave asupra unor puternici lideri politici, procurori si inalti ofiteri de informatii!

Acestia sunt statul paralel si #Rezist, expresii ale unui stat fascist, care isi asasineaza cetatenii care nu mai sunt dezirabili! Nu mai este mult si se va face dreptate, zeci de ani de acum incolo vor fi scoase la iveala probele, vor fi cautati vinovatii! Cum mai pot trai magistratii corupti, acesti asasini in robe? Dar cei care ii sustin?”

Sursa: www.luju.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,