AU FOST SPORTIVI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ… PÂNĂ CÂND AU FOST VACCINAȚI ÎMPOTRIVA COVID

11:50, 10 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 295 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Deținând recordul mondial în scufundare liberă, triatlet priceput, tenismen profesionist și ciclist de munte profesionist, toți au fost sportivi de înaltă performanță până când condiția fizică și cariera lor au fost distruse după vaccinarea împotriva coronavirusului.

Joseph Mercola – uklitag

De la Dr. Joseph Mercola:

Un alt sportiv de elită a suferit leziuni devastatoare după ce a fost injectat cu COVID-19. Florian Dagoury deține recordul mondial la scufundare liberă cu scufundare liberă statică. Originar din Franța și locuind acum în Thailanda, apneista și-a ținut odată respirația timp de 10 minute și 30 de secunde.

Florian Dagoury, world record holder for apnea, diagnosed with myocarditis and pericarditis after his Pfizer vaccination

Cu toate acestea, după ce Florian Dagoury a primit a doua doză de injecție cu COVID-19 de la Pfizer, ritmul cardiac i-a crescut și capacitatea de a-și ține respirația a scăzut.

Un cardiolog l-a diagnosticat cu miocardită, o inflamație a mușchiului inimii și pericardită, o inflamație a mucoasei exterioare a inimii. Ambele sunt efecte nedorite recunoscute asociate cu injecțiile de ARNm, denumite acum și „vaccinuri”.

În timp ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA continuă să susțină că aceste efecte sunt „rare” după injecțiile cu COVID-19, la 10 noiembrie, 1.793 rapoarte de miocardită sau pericardită au fost prezentate la Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS), la persoane cu vârsta cuprinsă între 12 și 29 de ani, care au fost injectați cu COVID-19.

Cariera lui Dagoury s-ar putea termina. El și-a împărtășit experiența cu seringile Pfizer pentru COVID-19 în propriile cuvinte pe profilul său de Instagram:

Miocardită, pericardită și insuficiență mitrală banală! Multumesc Pfizer. Vreau doar să împărtășesc experiența mea enervantă de după vaccinare și poate am câteva mărturii și povești similare despre scufundatori. Te-ai simțit mai bine?

După a doua doză, am observat că ritmul cardiac era mult mai mare decât în ​​mod normal și capacitatea de a-mi ține respirația scădea semnificativ. Când dorm, am o frecvență de 65-70 de bătăi pe minut în loc de 37-45 de bătăi pe minut. În timpul zilei, acum am întotdeauna peste 100 de bătăi pe minut în loc de 65, chiar și atunci când mă așez și mă relaxez.

Am atins 177 de bătăi pe minut o dată când eram la cină cu prietenii! La zece zile după a doua vaccinare am fost la cardiolog și el a spus că acesta este un efect secundar comun al vaccinului Pfizer, nimic de îngrijorat, doar odihnește-te, va trece.

La patruzeci de zile de la a doua vaccinare, boala nu era încă avansată, așa că am fost la un alt cardiolog și am primit diagnosticul: miocardită, pericardită și insuficiență mitrală banală! Aceasta este practic o inflamație a mușchilor inimii cauzată de sistemul imunitar și de unele scurgeri mici de sânge din valvule care nu se mai închid corect.

„Acum am dificultăți să-mi țin respirația timp de 8 minute, scufundându-mă la 150 de metri și am un impuls puternic de a respira chiar și la scufundări de 40 de metri. Performanța mea în scufundări s-a deteriorat cu aproximativ 30%.

„Primul meu gând și recomandare pentru scufundatorii din întreaga lume este să aleagă un vaccin care este făcut în vechea uzanța, cum ar fi Sputnik, Sinovac, Sinopharm, etc… în locul acestor noi vaccinuri ARNm

Jeremy Chardy | Puntodebreak

Într-un alt caz, Jeremy Chardy, în vârstă de 34 ani, un profesionist de tenis care se află pe locul 73 în lume, a fost nevoit să-și suspende sezonul din cauza unei reacții adverse grave la injectarea cu COVID-19, astfel încât nu a putut să realizeze activități intense.

Într-un interviu pentru COVID World, Chardy a spus:

De când am fost vaccinat (între Jocurile Olimpice și US Open) am avut o problemă. Sufăr. Nu pot să mă antrenez, nu pot să joc. Mi-e greu pentru că nu știu cât va dura. Momentan sezonul meu s-a terminat și nu știu când va începe din nou.

Este frustrant pentru că am început foarte bine anul. Am jucat foarte bine și apoi am mers la olimpiade unde de asemenea m-am simțit foarte bine. Este frustrant, mai ales că nu am avut zece ani să joc. Îmi pare rău că am făcut poza, dar nu puteam să știu că se va întâmpla.

Voi împlini 35 de ani în februarie, așa că poate sunt puțin negativ în acest moment, dar este prima dată când cred că acest sezon ar putea fi ultimul. Nu vreau să mă gândesc la asta… e greu pentru că m-am distrat și vreau să joc mai mult.

Antoine Méchin: 32-Year-Old Triathlete Suffers Severe Adverse Reaction To Moderna COVID-19 Vaccine, Possible End Of Career : The COVID World

Triatletul veteran Antoine Méchin, în vârstă de 32 ani, se confruntă și el cu posibilul sfârșit al carierei după ce i s-a injectat Moderna pentru COVID-19. „După a doua doză, am avut dificultăți de respirație și dureri de spate, care s-au dovedit a fi o embolie pulmonară”.

Simptomele, care au inclus dificultăți de respirație și dureri de braț, au început după prima doză, dar medicii au exclus că respirația lui scurtă ar fi legată de stres și oboseală.

Dificultățile de respirație și durerea corporală au revenit la aproximativ o lună după a doua doză. O embolie pulmonară a fost găsită doar în urma examinărilor într-o clinică de sport. Méchin sagt:

„Acum sunt în tratament și sper să-mi recapăt capacitatea pulmonară (în 3-6-9-12 luni?). A face rău oamenilor sănătoși pentru a menține sănătatea celor mai vulnerabili este o decizie logică, retrospectivă. Nu m-aș mai vaccina dacă ar trebui să o fac din nou.

Kyle Warner este un alt exemplu de persoane sănătoase, în formă fizică excelentă, care au fost afectați de injecțiile cu COVID-19. Warner, un ciclist profesionist de ciclism montan în vârstă de 29 de ani, a primit a doua doză de COVID-19 de la Pfizer în iunie 2021.

Meet The Riders And Their Rides: Kyle Warner and His Niner Rip 9 RDO Enduro Bike – Mountain Bike Action Magazine

Reacția lui a fost atât de violentă încât în ​​octombrie era încă în pat, copleșit de orice efort mental sau fizic.

În câteva secunde de la a doua doză, Warner a simtit un gust metalic, sărat, în gură, ceea ce ar putea indica că injecția se intra într-un vas de sânge decât într-un mușchi. Aproximativ două săptămâni mai târziu, a început să simtă reacții ciudate în inimă. Pe măsură ce ziua trecea, a început să aibă bătăi rapide ale inimii.

Așa cum se întâmplă atât de des, un medic de la camera de urgență i-a ignorat complet simptomele și i-a spus că nu a răspuns la vaccin și că a avut un atac de anxietate.

La o zi după ce a fost trimis acasă de la camera de urgență și având încă probleme cu inima, inclusiv crampe și arsuri, Warner a mers la un alt spital unde a fost diagnosticat cu pericardită împreună cu sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS) și artrită reactivă.

POTS este o tulburare circulatorie care afectează sistemul nervos autonom și poate fi declanșată de injecții, inclusiv injecții de ARNm COVID-19.

În timp ce simptomele sale de pericardită au dispărut, el încă se luptă cu simptomele artritei reactive și POTS, care pot dura între 12 și 18 luni sau mai mult. Iar Warner, care era foarte bună formă și obișnuit să-și asculte corpul, a recunoscut problema din timp; multi alții s-ar putea să nu.

„Cred că acolo unde există riscuri ar trebui să existe opțiuni”, a spus el. Dar acum lumea este indusă în eroare. „Lumea se vede obligată să ia o decizie bazată pe lipsa de informații în loc să fie convinși de o decizie bazată pe transparența completă a informațiilor”.

Sursa: https://invictuswebmedia.com