Asistente medicale CONCEDIATE pentru că au refuzat să vaccineze. Actul este ilegal și discriminatoriu.

12:43, 5 februarie 2021 | Actual, Externe, Social | 280 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Două asistente medicale de la cabinetele școlare din Lugoj vor rămâne fără locurile de muncă, după ce au refuzat detașarea temporară la Centrele de vaccinare anti-COVID, scrie ZiuadeVest.

„La centrul de vaccinare am întâmpinat două refuzuri de a ne sprijini în această procedură, din partea a două asistente medicale de la Serviciul medical destinat instituțiilor de învățământ. Cele două asistente au refuzat nemotivat delegarea în acest centru. Le vom desface contractul de muncă celor două persoane, pentru că nu mi se pare uman și legal să refuzi, pe aceleași atribuții până la urmă, doar pentru că nu ai chef de muncă. Atunci să stea acasă sau să își găsească un alt serviciu aceste doamne care nu au vrut să ajute comunitatea în această procedură extrem de importantă”, a declarat Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj.

DEDICAȚIE PENTRU GUVERN: O Rezoluție europeană reiterează interzicerea vaccinării obligatorii, a pașapoartelor de vaccinare și a discriminării în funcție de statutul de vaccinare. APCE mai cere să se comunice publicului conținutul contractelor cu producătorii de vaccinuri

Sursa: https://www.activenews.ro