”Așa arată un lider european conservator!”

10:40, 10 mai 2018 | Actual | 2438 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un discurs excepțional al celui mai puternic lider conservator al Europei la această dată. Un șef de stat să vorbească deschis despre problemele reale ale lumii, așa ceva este de neimaginat în România în care oamenii lui Soros fac politica coloniei.

Cu acest prilej am aflat un lucru care pare incredibil: într-o lucrare, un lider al Comisiei europene, comisar pentru drepturile omului și om al lui Soros, a făcut dezvăluirea că s-a plănuit înlocuirea comunistului (homo sovieticus) cu individul de semn contrar, Homo Sorosensus. În traducere, OMUL lui SOROS!

Imaginați-vă o secundă un Ficus Captivus – Johannis care să aibă un discurs de asemenea forță. Sau un Dragnea, care spune ceva din vârful buzelor, cu discreție. Nu mai vorbim de Orbanul local penelist, un papagal care repetă după dictare ce-i spune Statul Paralel.

Victor Orban: ”Niciodată nu o să fim solidari cu acei lideri europeni care doresc să împingă Europa într-o eră post creștină și post-națională. (…) Ortodoxia este fermă. Apreciem Serbia, România și Bulgaria. Oricât ar părea de absurd, adevărul este că pericolul vine din Vest (…) de la Bruxelles, Berlin și Paris.”

“Dușmanii noștri: rețeaua Soros și birocrația cumpărată de acesta (…)

Autor: Iulian Capsali

Sursa: gandeste.org

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , ,