ARESTAREA AUTORITĂȚILOR, SINGURA CALE PENTRU STOPAREA GENOCIDULUI PLANDEMONIC!

10:40, 30 iulie 2021 | Actual, Opinii | 2342 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Nu așteptați stoparea genocidului plandemonic de la asasinii și trădătorii ce v-au vândut sataniștilor oculți! Acei criminali oculți nu puteau să declanșeze vastul genocid fără supunerea oarbă a acestor viermi imbecili din clasa politică, din sistemul medical, din sistemul de justiție, administrație și ordine publică, etc… Și nu în ultimul rând, trebuie mereu menționat rolul primordial al teroriștilor și mizerabililor din haznalele „presei”. Toți acești nenorociți vor continua să ne terorizeze și să ne împingă în prăpastie. Nu stau imbecilii să se gândească cât de repede le va veni și lor rândul să fie sacrificați pentru „salvarea” planetei.
Aproape că nu mai există state independente pe planetă. Plutocrații au reușit să-și planteze slugile lor fără minte și fără scrupule în conducerea fiecărui stat, cu foarte puține excepții. Din acest motiv nu se mai poate schimba nimic în bine pe cale „politică” și „democratică”. O hartă destul de corectă a „independenței” fiecărei colonii ar putea fi dată de gradul de vax-kill-are și de imbecilitatea măsurilor plandemonice, acestea fiind invers proporționale cu autonomia acelei colonii.
Stoparea genocidului se poate produce numai prin arestarea viermilor mai sus menționați, fie prin preluarea puterii de către armată (acolo unde mai există – la noi nu e cazul), așa cum s-a întâmplat în Birmania, fie prin revolte populare autentice, revolte ale disperării, nu mizeriile de „proteste organizate”. Aceste „revoluții cu voie de la stăpânire” sunt niște spectacole regizate, în spatele cărora stau chiar criminalii care orchestrează și genocidul. Protestele organizate sunt o soluție greșită din start. Singurele soluții pentru redobândirea independenței unui stat și stoparea genocidului sunt ori preluarea puterii de către armată, ori preluarea puterii de către poporul disperat. Altă cale nu există. Ambele sunt riscante și comportă pericole imense, pot deveni chiar sângeroase, dar sunt infinit mai bune decât acceptarea genocidului.
Credeți că întâmplător a făcut jefuitorul strategic în așa fel încât aproape nu mai avem armată națională și suntem sub asediul trupelor teroriste de ocupație? Suntem tot atât de liberi, independenți și suverani pe cât erau sclavii de pe plantațiile marelui jefuitor mondial. Exemplul Birmaniei mi se pare elocvent. Odată ce au arestat slugile criminale din „conducerea” statului, s-au creat niște condiții minimale pentru ca să devină o țară independentă. Din acest motiv e procentul de vacaccinare atât de mic. Nu mai presează nici un criminal, se „imunizează” doar cei „educați” și culți în cap.

Sursa: https://www.facebook.com