Anunț de ultimă oră de la Whatsapp. Aplicația a fost blocată. În ce condiții mai poate fi folosită

13:48, 2 ianuarie 2019 | Actual | 1916 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Administratorii Whatsapp, una dintre cele mai utilizate aplicații din lume, au făcut un anunț care afectează o bună parte din utilizatorii acestei soluții de mesagerie.

Aplicaţia Whatsapp nu va mai funcţiona pe un miliard de telefoane, începând de astăzi, ca decizie a companiei de a închide aplicaţia pe unele modele de telefon.

Anul trecut, telefoanele Nokia Symbian S60 au devenit incompatibile cu Whatsapp şi acelaşi lucru a fost anunţat şi pentru telefoanele Nokia S40.

Whatsapp intenţionează, de asemenea, să oprescă suportul pentru toate IPhone-urile care rulează iOS 7 până la 1 februarie 2020.

Aplicaţia nu va mai funcţiona şi pe dispozitive care rulează Android 2.3.7 şi mai vechi după 1 februarie 2020.

Într-un post pe blog, gigantul mesengerului a scris: „Acesta a fost o decizie grea pentru noi, dar cea potrivită pentru a oferi oamenilor modalităţi mai bune de a păstra legătura cu prietenii, familia şi cei dragi folosind WhatsApp”.

Whatsapp a fost fondată în 2009 şi a devenit de atunci un gigant al industriei mesageriei, utilizatorii trimiţând în jur de 38 de miliarde de mesaje pe zi, informează The Sun.

Sursa: /www.capital.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: