Americanii își apără cu arma în mână proprietățile de vandalii din gruparea Antifa

08:51, 5 iunie 2020 | Actual | 304 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Protestele care au izbucnit în America după uciderea lui George Floyd au fost deturnate de vandali care jefuiesc tot ce le iese în cale: magazine, proprietăti private. Satui, patrioții americani ies înarmați în stradă să-și apere proprietatile.

Incidentele din aceste zile din SUA nu au vreo legătură cu apărarea drepturilor omului, cu tragicul deces al lui Floyd. Scene de violente greu de imaginat, magazine în flăcări, lupte de stradă între polițiști și protestatari, această este imaginea unei Americi în flăcări.

În acest context, patrioții americani au scos artileria grea pentru a-și apăra proprietățile împotriva vandalilor.

Barbați cu arme semiautomate cu glonț pe țeavă patrulează pe străzile din Coeur d’Alene, Idaho, pentru a proteja orasul și afacerile, după ce au apărut informații potrivit cărora vandalii, posibil și anarhiștii Antifa, organizație pe care Donald Trump o consideră drept principala instigatoare la acțiuni împotriva ordinii constituționale, ar putea ataca și această comunitate.

Și au transmis un mesaj clar, potrivit informațiilor care circulă pe internet: protejează nordul Idaho, afacerile și proprietățile cu glontul pe teava.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,