Agorafilia – calea spre libertate. 24.05.2020 Duminica Orbului. Aaron Russo și Alex Jones. Totul se leagă

19:20, 24 mai 2020 | Actual | 628 vizualizări | Un comentariu Autor:

Teze pentru programul video plasat în media de alternativă

 Duminica Orbului, Duminica a cincea dupa Paște. Orbul din nastere a primit de la Mantuitorul Iisus Hristos nu numai lumina ochilor trupesti. El a fost luminat și sufleteste; mintea, inima și voința lui dovedind o vedere mai înaltă decât cea fizică, în ființa lui vădindu-se, cu anticipare, darurile luminii Învierii.

1. Şi trecând Iisus, a văzut un om orb din naştere.
2. Şi ucenicii Lui L-au întrebat, zicând: Învăţătorule, cine a păcătuit; acesta sau părinţii lui, de s-a născut orb?
3. Iisus a răspuns: Nici el n-a păcătuit, nici părinţii lui, ci ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu.
4. Trebuie să fac, până este ziuă, lucrările Celui ce M-a trimis pe Mine; că vine noaptea, când nimeni nu poate să lucreze.
5. Atât cât sunt în lume, Lumină a lumii sunt.
6. Acestea zicând, a scuipat jos şi a făcut tină din scuipat, şi a uns cu tină ochii orbului.
7. Şi i-a zis: Mergi de te spală în scăldătoarea Siloamului (care se tâlcuieşte: trimis). Deci s-a dus şi s-a spălat şi a venit văzând.
Ioan, 9:1-7

 Ce legătură are această pildă evenghelică cu situația de azi? – mă veți întreba. Ce are cu pandemia impusă de Organizația Mondială a Sănătății, care a pretextat operațiunea specială de anihilare a tuturor drepturilor noastre cu virusul COVID-19 și pregătește vaccinarea tuturor oamenilor de pe Pământ, care de fapt țintește imtroducerea unui cip? Dar cu extinderea rețelei 5G ce legătură are? Dar cu afirmațiile lui Elon Musk, potrivit căruia oamenii urmează să se contopească cu mașinile, altminteri ei vor deveni irelevanți în epoca AI (inteligenței artificiale)?

 Are, fraților și surorilor, are! Cea mai directă legătură. Doar că trebuie să scăpăm de orbirea spirituală, asemeni orbului din pilda de azi, pentru a vedea toate acestea.

 Înainte de a trece la expunerea materialului din acest program, aș dori să vă rog să nu căutați soluții simple la probleme complexe.

 Eu deseori primesc îndemnuri de ai ieși în stradă, de a face proteste, de a prelua puterea etc. Nu neg nevoie unei lupte politice. Dimpotrivă. Însă chiar dacă, printr-un concurs fericit de îmrejurări, am obține o izbândă politică, în scurt timp praful s-ar alege din ea dacă aceasta nu va fi precedată și susținută de o izbândă duhovnicească a fiecăruia dintre noi asupra propriilor păcate și de o revenire hotărâtă și definitivă în sânul Bisericii. Asta pentru că:

·       Doar Biserica lui Hristos este cetatea noastră inexpugnabilă.

·       Doar Biserica este scutul nostru care ne va apăra de orice primejdie, văzută sau nevăzută.

·       Doar Biserica este corabia care ne va duce spre mântuire.

  TOTUL SE LEAGĂ

 Aseară am privit interviul pe care i l-a luat Alex Jones în 2007 lui Aaron Russo, cineast și om de afaceri american, care, de altfel, a decedat peste două luni de la acordarea acestui interviu. Am plasat acest video pe pagina mea de FB și în grupurile pe care le administrez, îl puteți vedea cu subtirare în română. Acum aș aduce în atenția voastră câteva elemente-cheie din acest dialog și le voi analiza din perspectiva evenimentelor de azi.

Aaron Russo a fost un american tipic, onest și curajos, conștiința căruia i-a dictat să nu accepte cârdășii criminale cu mai marii acestei lumi.

1.Teza de bază a lui Aaron Russo: statul american este capturat de bancheri. Aceștia au uzurpat puterea în stat și au împins în sclavie cetățenii americani.

El insită pe parcursul acestui interviu asupra necesității lichidării băncii centrale din SUA, Rezerva Federală, Fed, care e sursa tuturor relelor. Și are dreptate. Începând cu anul 1913, când a fost creată FeD, poporul american și-a pierdut suveranitatea, fiind înrobit de prorpietarii mașinii de tipărit bani, care sunt un grup privat. Statul american e plin de datorii tocmai pentru că se împrumută cu dobândă de la corporația privată FeD. Ca, de altfel, și toate celelate state, care și-au pierdut suveranitatea monetară în favoarea băncilor centrale, subordonate Marii Finanțe Internaționale, nu guvernelor sau popoarelor respective.

2. Stăpânii banilor își asigură dominația prin controlul asupra maselor, exercitat cu ajutorul presei care le aparține.

Acest control este exercitat în primul rând prin intermediul mass-media, pe care o controlează în totalitate mafia bancară. Un al doilea instrument de control este sistemul de învățământ. Și, am mai adăuga noi, spălarea pe creieri se mai realizează prin intermediul culturii de masă (Hollywood, industria distracției, show-biz).

3. Scopul mafiei bancare nu este controlul asupra banilor. Banii pentru ei sunt doar un mijloc. Scopul lor ultim este instaurarea unui control total asupra omenirii cu ajutorul implantării unor micro-cipuri.

 4. SUA nu este un stat democratic, ci unul dictatorial de tip fascist. Alegerile în SUA sunt o farsă. Stăpânii banilor controlează în egală măsură ambele tabere, democrații și republicanii. Ei corup politicienii în cadrul campaniilor electorale și prin itermediul firmelor de lobby, dictând acestora propria agendă, care e în folosul lor și în dezavantajul cetățenilor.

5. Evenimentul tragic din 11 septembrie 2001 nu a fost nu atac terorist din exterior, ci o înscenare organizată din interior. 

 6. Obiectivul final al stăpânilor banilor este crearea unui singur stat la scară planetară, condus dintr-un singur centru de comandă de către un Guvern Mondial.

 Instaurarea Noii Ordini Mondiale se produce etapizat, prin aglutinări de state în cadrul UE, prin intenția de a crea Unuinea Nord-Americană (SUA, Canada și Mexic), cu o monedă unică, Amero etc.

 Către momentul înregistrării interviului, 2007, SUA deja ocupaseră Afganistanul şi Irakul, iar Aaron Russo spunea că vor urma, probabil, şi alte ţări din regiune precum Iranul. Astăzi ştim deja că americanii au mai invadat Libia, Siria şi sunt pe punctul de a invada Iranul.

Desigur, şi Aaron Russo, şi Alex Jones sunt trecuţi de către presa coruptă în lista adepţilor teoriei consipraţiei. Ca şi, de exemplu, Jesse Ventura, politician, scriitor, actor, publicist. Ca şi Susan Lindauer, care a făcut şi închisoare pentru că a insistat să afirme adevărul. Iată cartea ei: „Extreme prejudice” (Expresie care în limbajul codificat al securiştilor americani înseamnă lichidare fizică, asasinare.).

Atacul contra celor două clădiri de la New York a avut două ţinte:

1)    să pretexteze agresiunea SUA contra ţărilor din Orientul Mijlociu şi să justifice aşa-zisul „război împotriva terorismului”;

 2)    să restrângă drastic drepturile cetăţenilor prin Patriotic Act, să impună o umrărire generalizată a tuturor americanilor.

Aaron Russo face nişte dezvăuiri cu totul şocante în mărturiile sale. El spune că despre multe dintre aceste aspecte de o gravitate înfiorătoare a aflat personal de la cineva pe nume Nick Rockerfeller, cu care a fost prieten timp de mai mulţi ani. Printre adevărurile aflate de la acesta e şi următorul.

Feminismul este o invenţie a clanului Rockerfeller. La un moment dat Nick Rockefeller

l-a întrebat Aaron Russo dacă ştie ce este feminismul. Iar cineastul i-a răspuns cu naivitate că da, e vorba despre drepturile electorale ale femeilor, de a alege şi de a fi alese. La auzul acestor vorbe, Rockerfeller i-a râs în faţă. De ce râzi?, – l-a întrebat Aaron.  Pentru că eşti prost. – i-a răspuns Rockerfeller.

Scopurile adevărate erau două:

1) să luăm taxe şi impozite şi de la femei;

 2) să le încadrăm în câmpul muncii şi astfel să rupem copiii din familii de la o vârstă cât mai precoce.

 În felul acesta  am surpat familia tradiţională şi am reuşit să îndoctrinăm copiii prin şcolile de stat în spiritul de care avem nevoie, mai adaugă Rockerfeller.

Feminismul este acea ideologie care a ostilizat, a conflictualizat relaţiile dintre barbaţi şi femei. Relaţia de complementaritate, de armonie, de împlinire a unui singur destin prin relaţia dintre cei doi, EL şi EA a fost distrusă. În locul ei au survenit raprturile de concurenţă, de rivalitate între bărbat şi femeie.

Feminismul este ideologia care a impus promiscuitatea, concubinajul, egoismul obsesiv al femeilor care vor să trăiască pentru ele însele, nu să se dedice familiei, copiilor şi soţului. Famila patriarhală s-a prăbuşit. Cine dintre femei mai recunoaște azi superioritatea naturală a bărbatului  într-un cuplu?

Feminismul este parte a planului  globalist de reducere a populaţiei globului. Femeile sunt învățate să amâne la nesfârşit căsătoriile. Ele sunt încurajate să folosească contraceptive, să practice pruncuciderea numită cu viclenie avort. Proiectele finanţate de fundaţia  Rockerfeller şi altele de acest fel promovează anume această agendă, acest mod de viaţă. A se vedea şi proiectul  ”Planificarea familiei”, care e îndreptat spre descurajarea femeilor de a naște copii.

Astfel, Rockerfeller și alte personaje sinistre din secta globalistă au reușit să atingă un obiectiv fără precedent în istorie. Și anume, să atrofieze sentimentul matern, instinctul procreației, instinctul continuității speciei umane, a neamului.

Însăși menirea principală a femeiii, care este NAȘTEREA, a fost compromisă și deviată în mod îngrozitor.

A se vedea și cartea lui Henry Makow ”Feminismul și Noua Ordine Mondială”.

Aaron Russo mai mărturisește în acel interviu că unul dintre scopurile de bază ale stăpânilor banilor este  reducerea populației.  Cum anume? Prin feminism și destrămarea familiei tradiționale, dar și prin cultura de masă care promovează hedonismul și egolatria, idividualismul și declinarea oricărei responsabilități pentru aproapele, mai adăugăm noi. Ca, de altfel, și prin organismele modificate genetic (OMG), produsele alimentare și băuturile care slăbesc capacitatea reproductivă a oamenilor.

Pentru a arăta că obsesia reducerii populației globului a fost o constantă în activitatea clanului Rockefeller, aș dori să precizez următoarele :

·       Clanul Rockerfeller a stat la baza creării Organizației Mondiale a Sănătății în 1948 prin intermediul Fundației Rockerfeller. Această organizație promovează avorturile, vaccinările care reduc fertifitarea sau chiar sterilizează femeile, în special din țările Lumii a Treia;

·       Clanul Rockerfeller a creat Clubul de la Roma în 1968, care promovează în mod official în rapoartele sale conceptul de reducere a populației globului;

·       Clanul Rockefeller este co-fondatorul unui club denumit Good Club, creat la ședința din 3-5 mai 2009  la New-York.  Din acesta fac parte Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller, Ted Turner, Eli Broad și Edythe Broad. (The Guardian, 31 mai 2009; https://www.theguardian.com/world/2009/may/31/new-york-billionaire-philanthropists).

Întrunirea la care s-a constituit acest club a  fost una secretă. ”Reuniunea – convocată de Gates, Buffet și   Rockefeller – a fost organizată drept răspuns la criza econimică globală și la numeroasele crize de sănătate și de mediu ce afectează globul. Acesta a fost, într-un anume sens, un summit de salvare a lumii”, precizează The Guardian.

Și cum anume vor să fericească lumea acești stăpânii ai avuțiilor lumii, deghizați în straie de filantropi? Desigur, prin reducerea drastică a numerului populației.

Iată citatul:

Discuțiile s-au axat pe subiecte precum educația, fondurile de salvare de urgență, reformele guvernamentale, apropiata aprofundare a crizei economice, precum și chestiuni ce țin de sănătatea globală cum ar fi suprapopularea și maladiile”, – relatează The Guardian

Însă pârghia principală de reducere a populației este prin intermediul vaccinurilor.

 Aaron Russo vorbește explicit încă în 2007, că, din spusele prietenului său de altă dată Nick Rockerfeller,  că stăpânii banilor pregătesc operațiunea de preulare a cotrolului total asupra întregii omeniri prin intermediul impunerii unor vaccinuri care conțin și nano-cipuri. El chiar folosește termenul abreviat RFID (!!!)

Acest termen necesită să fie descifrat. Am apelat la Wikipedia.

RFID/Wikipedia

RFID este prescurtarea termenului englez Radio-Frequency Identification (Identificare prin frecvență radio). Este o metodă de identificare automată, care se bazează pe stocarea și regăsirea datelor fără atingere, la distanță, prin unde radio, folosind dispozitive numite etichete RFID (engleză: RFID tag) și transpondere RFID. Tehnologia necesită o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID.

 O etichetă RFID este un obiect mic sau foarte mic (chiar sub 1 mm x 1 mm) care poate fi aplicat sau încorporat în principiu în orice produs sau obiect, dar și în corpul animalelor sau persoanelor, cu scopul de identificare și urmărire, folosind undele radio. Unele etichete pot fi citite de la mulți metri depărtare, chiar mult peste 50 m, iar eticheta se poate afla și în afara razei de vedere a cititorului de RFID.

Cele mai multe etichete RFID conțin cel puțin două părți:

 ·       un circuit integrat (cip) pentru stocarea și prelucrarea de informații, modulare și demodulare a unui semnal de radio (RF), și alte funcții de specialitate;

 ·       antenă pentru recepționarea și transmiterea de semnale radio.

 Domenii de utilizare :

 Astăzi tehnologia RFID este deja folosită în domenii foarte numeroase. Un exemplu este lanțul de aprovizionare al întreprinderilor, pentru a îmbunătăți eficiența inventarelor, pentru urmărirea produselor în cursul fabricației și pentru managementul produselor. Alte exemple care sunt deja automatizate cu ajutorul RFID:

 ·       măsurarea timpului realizat la cursele atletice;

·       controlul pașapoartelor (actualmente nu se practică în UE);

·       aplicarea taxelor rutiere pe anumite autostrăzi etc.;

·       urmărirea produselor (vacile unei cirezi, cărțile unei biblioteci, transcontainerele unui vapor);

·       urmărirea locomotivelor și vagoanelor la căile ferate;

·       autentificarea persoanelor care doresc să intre în zone speciale (cu condiția să-și fi implantat etichete RFID sub piele); lipsește cuvântul urmărirea

·       paza și inventarierea în muzee.

 Din cauza miniaturizării permanente a etichetelor RFID, ajunsă până acolo încât ele sunt din ce în ce mai greu de văzut și recunoscut cu ochiul liber, a apărut și o problematică gravă – cea a potențialului pentru spionaj aproape invizibil, în cele mai diverse domenii”.

Anume acum, în 2020, sub acoperirea acestei false pandemii și a isteriei create de mass-media și de guvernele controlate de către globaliști, se și pregătește vaccinarea obligatorie sub pretexte de odin medical. În același timp se pune la cale scoaterea din circucit a banilor cash sau în numerar. Astfel, se pregătește transformarea înntregii omeniri în sclavi.

15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa lui Ioan, 13:15-18)

 Aaron Russo spune că atunci toți oamenii vor deveni scalvii stăpânilor banilor. Și iată că ceea ce i-a spus lui Nick Rockerfeller se știe încă din Apocalipsă și este pe puncutl să se împlinească acum, în 2020.

Aici mai trebui făcută o explicație. Vreau să vă arăt șirul de operațiuni cu steag fals, fals flag operation , care s-au succedat în ultimele două decenii și care au pregătit actuala dictatură globală.

1.     9 septembrie 2001 – Atacul asupra celor două clădiri din New-York ale World Trade Center.  Inside job, operațiune executată de structuri afliliate stăpânilor banilor pentru pretextarea intervențiilor militare în Orientul Mijlociu sub acoperirea sloganului ”război împotriva terirismului” și suprimarea libertăților politice ale americanilor sub pretextul combaterii terorismului. Acțiunea a fost pusă pe seama Al-Quaida și Ben Laden.

2.     7 octombrie 2001 – Intervenția în Afganistan în căutarea Al-Quaida și a lui Ben Laden în cadrul războiului împotriva terorismului.

3.     20 martie și 1 mai 2003 – Invazia în Irak. Pretextul a fost falsul, potrivit căruia Saddam Hussein ar fi deținut arme de distrugere în masă. Colin Powel, Secretar de s http://altermedia.md/index.php/agorafilia-calea-spre-libertate-23-05-2020-profesorul-katasonov-stapanii-banilor-vor-sa-devina-stapani-ai-lumii/tat, la ONU cu o eprubetă cu pretinse probe.

4.     19 martie 2011 – Agresiunea contra Libiei. Acțiunea e contra terorismului, scopul declarat este și ridicarea armelor de distrugere în masă folosite de liderul libian Muammar Gaddafi contra propriului popor.

5.     2011  Agresiunea contra Siriei prin organizarea, finanțarea și dirijarea grupărilor teririste antiguvernamentale. Provocarea unui război civil, învinuirea președintelui sirian Bashar al-Assad  de folosirea armelor chimice împotriva populației pașnice, iată duscursul poresei globaliste.

6.     3 ianuarie 2020 – asasinarea oficialului iranian, generalul Qasem Soleimani, pe aeroportul din capitala Iranului Bagdad, unde acesta sosise într-o vizită oficială. Un act de război cu un pretext fals.

Gripa porcină, gripa aviară, boala virală Ebola/febra hemoragică Ebola etc. sunt episoade din același spectacol terifiant jucat la scară mondială. Scopul – de a pregăti psihologic populația pentru vaccinarea obligatorie.

 Aaron Russo spune în final: Nu vă temeți de faptul că veți fi batjocoriți de presă, veți fi ridiculizați, prezentați ca niște nebuni. Adevărul trebuie rostit în orice condiții.

Onestitatea și integritatea morală în mărturisirea lui A. Russo sunt cu totul admirabile. Doar că soluțiile pe care le oferă sunt parțiale. Analiza e perfectă, dar soluțiile sunt greșite. Da, el are dreptate, FeD trebuie lichidat. Da, doar statul trebuire să dispună de dreptul să tipărească banii. Dar lui îi scapă dimensiunea metafizică a banilor. El spune corect că pentru plutocrație banii sunt doar un mijloc, prin care aceștia vor să obțină un control total asupra omenirii. Dar de unde vine această obsesie de a controla întreaga lume? A. Russo nu ne spune. Însă noi, fiind ortodocși, înțelegem că ea vine de la necuratul, de la cel pe care Biblia îl numește mamona.

  Noi nu știm dacă vom învinge în confruntarea noastră pe viață și pe moarte cu forțele întunericului. Dar nădăjduim că bunul și dreptul Dumnezeu ne va dărui biruință și aici, pe pământ.

 Iar dacă iconomia divină este alta și planul globaliștilor se va realiza în totalitate, nu vom cârti împotriva Lui, ci vom zice cu smerenie ”Facă-se voia Ta, Doamne!”. 

 Să nu uităm pe cine îl numește Evanghelia ”prințul acestei lumi”, ”stăpânitorul acestei lumi” (Ioan, 12:31), dumnezeul acestei lumi sau dumnezeul acestui veac.

Așadar, Nihil sine Deo, Nimic fără Dumnezeu. Nici un fir de iarbă nu răsare și nici un fir de păr nu cade din capul cuiva fără voia lui Dumnzezeu.

 În acest moment de cumpănă în istoria lumii șansa noastră de a învinge este să ne scuturăm de nesimțirea noastră spirituală, să ieșim din starea de amorțire duhovnicească, să ne trezim din beția acestei lumi și să alergăm grabnic la Hristos.

Să ne lepădăm de omul vechi și să ne îmbrăcăm în straiele imaculate ale omului nou, înduhovnicit. NUMAI AȘA PUTEM DEVENI NEBURUIȚI.

 Iar dacă Dumnezeu a hotărît că paharul răbdării divine deja s-a umplut și va rândui sfârșitul acestei lumi, să fim pregătiți si pentru aceasta. Să fim adevărați ostași ai lui Hrisos, fideli până la moarte. Pentru că după moarte vine învierea, iar răsplata veșnică e pregătită celor drepți și neînfricați. 

 Iurie Roșca

24.05.2020