ACTORUL ȘI SĂLBATICII! Bodgan Stanoevici a murit cu zile, ca Toni Tecuceanu. Presa mituită pune moartea actorului pe seama Covid, denunțându-l ca „nepurtător de mască.” NIMIC despre infecția cu o bacterie pe care o luase în spital!

10:26, 13 ianuarie 2021 | Actual | 207 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Tragedia actorului Toni Tecuceanu se repetă la 11 ani distanță. Și tot ca atunci, când s-a dovedit că Toni Tecuceanu nu a murit de nici un virus ci de o infecție contractată în spital, se bagă cu grație sub preș adevăratul motiv al decesului actorului Bodgan Stanoevici, susținându-se că „a murit după ce s-a infectat cu covid”.

Actorul Bogdan Stanoevici, internat de aproape o lună la Terapie Intensivă, la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, a murit, marți.

UPDATE – VIDEO APROAPE INCREDIBIL! Bogdan Stanoevici și-a descris propria moarte

Stanoevici ar fi avut o boală la plămâni, după care a ieșit pozitiv la testul covid, pe fondul înrăutățirii stării de sănătate. starea sănătății sale s-a agravat nu din cauza noului coronavirus, ci în urma unei infecții nosocomiale căpătată în spital. Începând cu jumătatea lunii decembrie, actorul a stat intubat, medicii încercând, prin diverse tratamente, să-i salveze viața.

Publicistul Iulian Capsali a profețit deznodământul tragic încă de atunci, comparând cazul lui Bogdan Stanoevici cu cel al actorului Toni Tecuceanu. Și faptul că decesul acestuia din urmă, în 2010, a fost pus de dr. Streinu-Cercel pe seama virusului AH1N1. De fapt, fosta vedetă de la ”Cronica Cârcotașilor”, a murit cu zile din cauza unui virus puternic contractat de la aparatele de ventilație din spital, așa cum continuă să suțină rudele sale.

Iulian Capsali a postat acum următorul mesaj:

„A plecat la Domnul actorul Bogdan Stanoevici, ucis în spital de o infecție nosocomială. Nu a murit din cauza Covidului, așa cum declară ritos toată presa securistă infectată de propagandă! S-a zbătut între viață și moarte din cauza Clostridium difficilae, o bacterie intraspitalicească! Iar propaganda infectă joacă tontoroiul pe cadavrul lui, că, nu-i așa, nega măsurile catastrofale de restricții promovate de OMS (prelungirea politicii globaliste a Chinei comuniste și a corporatocrației Gates), preluate mot a mot de cozile de topor locale, care nu duc decât la dezastru social, sanitar, economic.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!”

Presa mituită de guvernele Orban-Cîțu nu putea rata ocazia de a prezenta cazul Stanoevici drept o nouă victimă a coronavirusului. Nicio vorbă despre infecția intraspitalicească, dar bombardament de acuzații la adresa „negaționistului” Stanoevici.

Digi 24 face ce știe mai bine, aruncă cu zoaie: ”Stanoevici spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator. În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest. Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos”.

Pentru cei care au uitat cazul Tecuceanu, amintim că familia actorului, decedat pe 5 ianuarie 2010, la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, l-a dat în judecată pe managerul instituției, Adrian Streinu-Cercel, acuzându-l că a făcut „declaratii false” cu privire la cauzele decesului actorului. Adrian Streinu Cercel afirma public la acea vreme, în plină campanie de vaccinare impotriva A H1N1, că Toni Tecuceanu ar fi murit in urma unor complicatii suferite dupa contractarea virusului gripei noi.

Fratele actorului afirma inca de la început că decesul lui Toni a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva virusului AHN1. De altfel, după moartea actorului și mediatizarea cazului, oamenii ajunseseră să formze cozi interminabile, în fața centrelor de vaccinare.

Sursa: https://www.activenews.ro