30 milioane americani gata să „pună mâna pe arme”, susține MSNBC

21:09, 14 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 321 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Analistul de afaceri naționale de la MSNBCJohn Heilemann, i-a șocat pe mulți americani, susținând într-o emisiune de duminică că „20 până la 30 milioane de americani” sunt gata să „pună mâna pe arme” pentru a-l înlătura pe președintele american Joe Biden din funcție.

MSNBC Reporter Claims 30 Million People 'Ready To Take Up Arms' For Trump,  Remove Biden From Office | News Dome
NBC News Host Chuck Todd Brings Meet The Press Film Festival To L.A. –  Deadline

La Meet the Press de duminică, prezentatorul Chuck Todd s-a concentrat pe un articol recent din Atlantic, care declară că „lovitura de stat” a lui Donald Trump a început deja pentru un segment, găsindu-l pe Heilemann în total acord cu premisa articolului, a raportat RT.

„Există această investigație care arată că un 8% și poate până la 12% care spun că Joe Biden a fost ilegitim și că violența este un instrument potrivit pentru a-l îndepărta și a-l restabili pe Donald Trump. Aceasta reprezintă între 20 și 30 milioane de persoane”, a spus Heilemann, susținând că acești presupuși „20 până la 30 milioane de persoane” sunt gata să „pună mâna pe arme”.

Acești susținători ai lui Trump, a adăugat el, reprezintă o „mișcare de masă în favoarea violenței politice”.

Barton Gellman | The Atlantic Journalist | Muck Rack

În articolul din Atlantic, al lui Barton Gellman, se susține că „lovitura” lui Trump „se va baza mai mult pe destabilizare decât pe violență”, iar revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie este descrisă ca o „practică” pentru fostul președinte. Gellman susține că manevrele politice ale lui Trump și ale susținătorilor săi, precum și instalarea susținătorilor potriviți în pozițiile potrivite la nivel național și local, ar putea duce la alegeri prezidențiale din 2024 care nu se decid prin buletine de vot.

Predicția” lui Gellman se confruntase deja cu o oarecare atenție din partea persoanelor care îl considerau partizanat hiperbolic, iar declarația lui Heilemann conform căreia zeci de milioane așteaptă în culise să „pună mâna pe arme” a fost întâmpinată cu niște ochi în alb și critici la adresa MSNBC pentru difuzarea unui astfel de „ jurnalism iresponsabil.”

„Ultimii ani au convins presa că frica – și numai frica – vinde”, a scris jurnalistul Drew Holden pe Twitter.

„Prea multe din știrile noastre au devenit PANIC TV pentru a vă face să vă fie frică și să vă atragă atenția. Este iresponsabil”, a adăugat autorul Daniel Darling.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro