181 de morți în SUA în doar două săptămâni de vaccinare anti COVID. Inclusiv un deces al unui copil nenăscut

12:38, 25 ianuarie 2021 | Actual | 164 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) este o bază de date finanțată de guvernul SUA care urmărește reacțiile adverse și decesele cauzate de vaccinuri.

Un raport din 2011 al Harvard Pilgrim Health Care, Inc. pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA (HHS) menționa că mai puțin de un procent din toate reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt raportate guvernului, informează site-ul Vaccineimpact.com

Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu prezintă reacții adverse la vaccinuri, mai puțin de 0,3% din toate reacțiile adverse și 1-13% dintre evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA).

În prezent, datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm care au fost raportate voluntar se întind pe o perioadă de două săptămâni, de la sfârșitul lunii decembrie până la 13 ianuarie 2021.

Datele acoperă 7.844 de cazuri, inclusiv 181 de decese.

Citește și:

După Norvegia și Germania, Franța anunță și ea primele decese post vaccinare: NOUĂ OAMENI AU MURIT după vaccinul Pfizer-BioNTech. Peste 130 de efecte secundare, dintre care 31 de cazuri grave

Cele mai multe decese s-au înregistrat la persoanele cu vârsta peste 75 de ani.

S-a înregistrat cel puțin un deces al unui copil nenăscut care a murit chiar după ce mama a primit un vaccin ARNm de la Pfizer.

Liniile directoare pentru utilizarea de urgență a vaccinului experimental cu ARNm Pfizer în Marea Britanie au avertizat femeile însărcinate și femeile care intenționează să rămână însărcinate să nu se imunizeze.

Dar liniile directoare ale FDA emise în SUA pentru vaccinul anti covid de la Pfizer nu includeau astfel de avertismente.

Sursa: https://www.activenews.ro