11.000 de experți propun o soluție finală pentru încălzirea globală: Pur şi simplu omorârea a miliarde de oameni

10:46, 6 noiembrie 2019 | Actual | 368 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cu peste 40 de ani în urmă, oameni de știință din 50 de națiuni au pivotat pe o veche teză de „răcire globală”, care urma să acopere pământul cu o pătură de gheață, În schimb, a adoptat ceea ce se numea atunci „problema emisiilor de CO2”, care ar duce la teorii privind încălzirea globală, mareele în creștere și catastrofa economică.

„Acum, patru decenii mai târziu, un grup mai mare de oameni de știință sună încă o alarmă mult mai urgentă”, potrivit Bloomberg.

 

Peste 11.000 de experți din întreaga lume s-au unit pentru a solicita soluții la „situația de urgență climatică”, inclusiv controlul populației – care „trebuie stabilizat — și, în mod ideal, redus treptat — într-un cadru care să asigure integritatea socială”.

 

Declarăm, cu peste 11.000 de semnatari ai oamenilor de știință din întreaga lume, clar și fără echivoc că planeta Pământ se confruntă cu o urgență climatică„, au avertizat oamenii de știință în ediția de marți a BioScience, într-un raport care include o mulțime de hărți înspăimântătoare cu care bănuiem că Tony Heller s-ar distra de minune.

Soluția? Mai puțini oameni!

Când sunt absorbite în ordine, graficele prezintă o tendință devastatoare pentru sănătatea planetei. Din consumul de carne, emisiile de gaze cu efect de seră și pierderile de gheață până la creșterea nivelului mării și fenomenele meteorologice extreme, acestea prezintă un portret sumbru de 40 de ani de oportunități irosite.

Oamenii de știință fac apel în mod specific la factorii de decizie să pună rapid în aplicare schimbarea sistemică a politicilor energetice, alimentare și economice. Dar ele merg cu un pas mai departe, către teritoriul tensionat din punct de vedere politic al controlului populației. „Aceasta „trebuie stabilizată — și, în mod ideal, redusă treptat — într-un cadru care asigură integritatea socială, scrie. -Bloomberg

Suntem încurajați de un val recent de îngrijorare„, se afirmă în scrisoare. „Organismele guvernamentale fac declarații de urgență privind schimbările climatice. Elevii sunt surprinși. Procesele Ecocide sunt în curs de judecată. Mișcările populare ale cetățenilor cer schimbări, iar multe țări, state și provincii, orașe și întreprinderi reacționează.”

Probabil că liderii mondiali se vor consulta cu China, care, potrivit surselor, steriliza femeile musulmane în faimoasa lor tabără de reeducare.

Sursa: https://paulghitiu2009.blogspot.com