Cum va deveni Europa de Vest islamică

12:32, 27 martie 2018 | Presa internațională | 1159 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cum va deveni în scurt timp Europa de Vest islamică, în particular, şi o închisoare a unei populaţii lipsite de identitate şi de perspective, în general, se poate deduce şi din activitatea forţelor de poliţie pentru rezolvarea infracţiunilor, să le zicem, clasice, şi a celor nou introduse, dar puternic susţinute, adică infracţiunile de ură (hate crime), activitate trecută pe modul „turbo” odată cu acutizarea discuţiei publice despre migraţie. (În imaginea de mai jos aveţi două poliţiste vesele, protejând o manifestare lgbt şi însemnate pe faţă cu culorile mişcării lgbt, o componentă a noii direcţii de identitate a poliţiei britanice.)

După cum arătam într-un text recent, poliţia britanică este pregătită să ancheteze, în acest domeniu, şi ceea ce oamenii s-ar putea presupune că ar gândi, dacă cineva raportează un, considerat de el, incident de ură prezent în gândirea inculpatului, chiar dacă acesta nu s-a expimat verbal şi gestual, în scris, sau altfel, în acest sens.

De ce e importantă această nouă abordare infracţională a poliţiei britanice? Pentru că introduce „poliţia gândirii”, inhibă critica şi revolta faţă de politicile de atomizare a societăţii prin promovarea lgbt-ismului şi corectitudinii politice, şi de înlocuirea a populaţiei autohtone cu un mix neutru, apoi unul de vector islamic.

Categoriile specifice incluse în domeniul posibilelor incidente şi delicte de ură sunt: rasa, religia, identitatea transgender, orientarea sexuală şi dizabilităţile. Dacă ultimele trei sunt conjuncturale, destinate atomizării şi moleşirii reacţiei locale, primele, identificate extrem de precis cu migraţia musulmană, sunt destinate de deveni destinul pe termen mediu şi lung al Marii Britanii. Şi, similar, al celorlalte state ale Europei de Vest.

Recent, organismul destinat supravegherii activităţii forţelor de poliţie din regatul britanic, Her Majesty’s Inspectorate of Constabulary and Fire & Rescue Services (HMICFRS), a făcut public raportul anual privind poliţia din Anglia şi Ţara Galilor, care menţionează că sistemul se găseşte cu  o solicitare intensă şi că în unele forţe sunt vizibile fisuri, descoperind că se manifestă întârzieri considerabile în răspunsurile la apelurile de urgenţă 999. şi că persoanele vulnerabile sunt puse în situaţii de risc din cauza aceasta. De exemplu, în Cambridgeshire, inspectorii HMICFRS au găsit că reacţia poliţiei a avut loc după o medie de 15 ore.

În cazul a mii de apeluri de la 999 care solcitau intervenţia în sub o oră, forţele de poliţie au acţionat după mai multe ore sau chiar zile. HM Inspector Zoe Billingham, pe care o puteţi ascuta în video de pe linkul către BBC, a declarat că Circa un sfert dintre forţe sunt mult prea des depăşite de cereri, ceea ce are ca rezultat nesoluţionări îngrijorătoare ale solicitărilor de urgenţă. … Putem să vedem oameni aşteptând mult timp pemtru acel răspuns la 999 şi grija noastră este că în acele nerezolvări sunt implicate victime vulnerabile”. Într-o regiune, între 20 % şi 50 % dintre solicitările, privind prezenţa poliţiei în circa 24 de ore, nu au fost îndeplinite.

Alte probleme puse în lumină de raport sunt faptul că un număr mare de infracţiuni sunt pur şi simplu neluate în seamă, victimelor fiindu-le negat serviciul la care sunt îndreptăţite, poliţia eşuând în unele cazuri chiar în elemente simple ale investigaţiei, cum ar fi verificarea camerelor CCTV, sau căutarea martorilor în împrejurimi.

În linkurile de la final către două importante medii, BBC şi Breitbart, din tabere ideologic opuse, găsiţi aceleaşi date şi multe detalii suplimentare. Ceea ce mă interesează să subliniez aici este discriminarea evidentă în soluţionarea cazurilor de infracţiuni, să zicem, clasice şi a celor privind delictele de ură.

În timp ce, coform detaliilor de mai sus, pentru cazurile clasice problemele sunt nesfârşite şi, în ciuda unei creşteri spectaculoase a numărului infracţiunilor înregistrate, arestările au scăzut dramatic, arestările pentru comentarii de „ură” postate online au crescut cu 877 %, în unele părţi ale Angliei, Metropolitan Police, de exemplu, având peste 900 de specialişti investigatori ai delictelor de ură.

În timp ce cazurile de viol în general şi de viol sub ameninţarea unui cuţit, în particular cresc, cazurile de omucidere cresc, „coordonatorii pentriu delictele de ură” bat ţara în lung şi în lat pentru a-i convinge pe oameni să raporteze delicte şi incidente de ură; de exemplu, trei astfel de forţe de poliţie făcând o campanie de o săptămână în nord-vestul Angliei, unde se manifesta o reducere a raportărilor de cazuri de delict de crimă!

de Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateaeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,