Vremurile orwelliene ale lui Dan Tăpălagă

11:24, 25 decembrie 2021 | Opinii | 372 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Domnul Dan Tăpalagă spune că „O minoritate și-a impus prin forță punctul de vedere, cu amenințări și acte de violență iar statul a cedat în fața ei”, cu privire la pasul înapoi făcut de coaliția de guvernământ față de obligativitatea certificatului verde.

Ceea ce vrea „marele” jurnalist să spună e că de fapt majoritatea populației își dorește să intre la muncă pe bază de certificat. Că majoritatea populației este inoculată și nu mai suportă o minoritate barbară, care refuză serul minune.

Dar care este realitatea FAPTICĂ?

Realitatea este că vasta majoritatea a populației a REFUZAT inocularea.

Realitatea este că dintre cei care s-au vaccinat, majoritatea a făcut-o de frica pierderii locului de muncă.

Realitatea este că alții s-au inoculat la chiuvetă: mai ales cei cu bani și putere.

Realitatea este că toate, dar absolut toate, cercetările sociologice, unele difuzate scrâșnind și de siteul G4dolari, arată că MAJORITATEA ABSOLUTĂ SE OPUNE certificatului verde.

Deci, cei care au protestat în stradă împotriva certificatului verde sunt reprezentanții majorității. Ei reprezintă vocea majorității.

Este logică decizia coaliției, în acest caz. Pentru că ar fi fost culmea: Iohannis cu toate serviciile și susținerea din străinătate să se sperie în fața unei minorități.

Dacă oponenții certificatului verde erau minoritari, puteți fi siguri că îl aveam până acum. Dar serviciile l-au informat pe președinte despre STAREA REALĂ din popor.

Și nici chiar Iohannis nu-si permite să calce în picioare, pe față, o majoritate. Nu-și permit o explozie socială într-o iarnă așa de grea. Mai ales în decembriewidth="16"

Așa se explică decizia lor. Dar Tăpălagă știe asta, el fiind conectat la centrul de putere al lui Iohannis. El urmărește de fapt, prin astfel de articole să compromită AUR. Să-l asocieze cu o „minoritate violentă și extremistă”. Pentru că puterea simte cum le fuge pământul de sub picioare.

Nu 10 august a fost violent. Nu bătăile, bolovanii și sângele de-atunci. Nu bătaia unei femei. Nu. Săritul unui gard și vopsirea unei mașini: asta e violență, frate!

Oameni buni, trăim în vremuri orwelliene. Ni se spune că albul e negru. Că cei pașnici sunt violenți. Că majoritatea e minoritate. Că libertatea de alegere este dictatură și că democrație înseamnă obligativitate.

De sărbători, vă urez să nu mai ascultați de mincinoșii care ne-au adus în situația asta. A asculta de Tăpălagă azi e ca și cum ai asculta de Teodor Brateș în 1989.

Vă urez să ascultați glasul real al neamului, pe care-l găsiți în colinde, în familie, în felul nostru cald și comunitar de-a fi.

Sunt vremuri extraordinar de grele, dar am un sentiment, ceva pe care nu pot să-l descriu, care-mi spune că românii nu se vor frânge.

Vom sta în picioare, vom fi ca o stâncă pe care furtuna nu o va dizloca.

Sursa: https://r3media.ro