(Video) Ce se pune la cale împotriva omenirii – Confesiunile unui optimist creștin. 02.07.2020

19:12, 2 iulie 2020 | Opinii | 631 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Ieri mi-a trimis cineva dintre prieteni un link ce conținea o postare de pe pagina FB a domnului Emanuel Iscru, intitulată  ”Foarte important, fraților, să citiți sa vedeți ce ne așteaptă…”. Sursa nu preciza cine dialoghează în textul reprodus acolo, însă din context am înțeles că este vorba despre un interviu acordat de către celebrul conspirolog englez David Icke pentru London Real la 19 aprilie și intitulat ”David Icke – Conspirația Coronavirusului:

Cum COVID-19 îți va acapara drepturile și ne va distruge economia”. Dialogul este întreținut de către Brian Rose. La vremea respectivă am reușit să văd versiunea integrală a acestui interviu înainte ca acesta să fie supus cenzurii și eliminat de pe YouTube. Materialul acumulase într-un timp record milioane de vizualizări.

David Icke este o notorietate mondială, fiind autorul a câtorva zeci de cărţi care deconspiră planurile puterii din umbră care guvernează întreaga lume. Datorită capacităţii sale excepţionale de a descoperi, sintetiza şi face publice planurile lor secrete, este considerat inamicul numărul unu al acestor cercuri de esenţă demonică.

Pentru cei care se mai îndoiesc de faptul că la ora actuală se desfășoară cu o viteză uriașă un plan al unor forțe oculte împotriva omenirii e suficient să le sugerăm următoarele. Întrebați-vă DE CE sunt cenzurate și eliminate de pe YouTube, Facebook și alte rețele virtuale niște materiale de investigații sau dezvăluiri ale savanților care vizează critic povestea Covid-19? Şi DE CE în toate ţările lumii, nu numai la noi, presa dominantă este determinată să servească interesele acestor centre globalist-sataniste prin propagarea agendei lor şi cenzurarea oricărei opinii critice.

Am considerat extrem de important să vă prezint și domniilor voastre aceste dezvăluiri de o gravitate înfiorătoare. Am intervenit în versiunea dlui Emanuel Iscru doar cu uşoare ameliorări stilistice pentru a înlesni lectura acestui text.

Fragmentul de dialog are și un supratitlu, pe care îl reproducem aici:

Mărturisire cutremurătoare care spune cu lux de amănunte ce pregătesc forțele ocupe pentru a instaura Guvernul Mondial și a controla total oamenii prin cipuri.

Versiunea română începe abrupt, direct la subiect, de pe la mijlocul emisiunii respective.

David Icke: – …Însă, de asemenea, în aceste vaccinuri se va afla și nanotehnologie, adică microcipuri. Am menționat acum câteva minute că Elon Musk a primit permisiunea pentru a amplasa un milion de antene pe teritoriul SUA pentru ca aceste antene să interfereze cu sateliții pe care deja îi urcă pe orbită. Aceste nano-microcipuri sunt plantate în noi în multe feluri (aer, mâncare etc.), însă acum să ne referim doar la vaccinare, aceste nanocipuri deci depășesc abilitatea oamenilor de a le percepe cu vederea, pentru că sunt nanometrice. Ele mai sunt cunoscute și ca “smart-dust”, pentru că totul în logistica lor trebuie să fie “smart”. Se mai numesc și nanoboți, neuroboți, naniți, etc; au multe denumiri, însă în principiu reprezintă un “praf inteligent”. Iar scopul lor e să ni-l planteze în corpul nostru, astfel încât acesta să acționeze în corpul omului în același fel precum acționează antenele cu sateliții lui Musk.

Astfel, Oculta conectează oamenii la această rețea smart! Adică la sub-realitatea tehnologică (realitatea virtuală), dirijată de Inteligența Artificială! În felul acesta noi, oamenii,  vom deveni simple terminale computerizate (antene, dispozitive de emisie-recepție). Asta e ideea de bază a celor răi!

O să-ți relatez o mică povestioară. Poveste ce va rezona cu aceste nano-micro-cipuri! La sfârșitul anilor ’90 mi s-a solicitat să mă întâlnesc cu un om de știință de la CIA, în California, deoarece acest om vroia să demaște anumite lucruri care se petreceau, însă nu putea să o facă, iar motivul pentru care nu le putea dezvălui se va deveni a fi foarte evident! Astfel că m-am dus să stau de vorbă cu el, în casa lui, în Sudul Californiei. El colo locuia alături de familie, copiii  ș.a.m.d.!

Mi-a dat ceva de mâncare și am avut o lungă discuție în acea seară. El vroia să îmi spună anumite lucruri care se întâmplau, și asta deoarece el însuşi nu putea face declaraţii publice. Mi-a spus că s-a înrolat ca om de știință în CIA, deoarece credea că astfel își servește țara. EL spunea că după ce s-a angajat la CIA și-a dat seama că toate acele conspirații pe care eu le demascam de atâția ani erau de fapt adevărate! Anume de asta m-a și contactat.

Cu ceva vreme în urmă, la un moment dat el le-a declarat celor din CIA: “Nu, nu, nu, în așa proiecte nu mă implic! Nu vreau să fiu complice la așa ceva”. Și a plecat, a ieșit din sediu. Spunea că a plecat acasă, și că apoi nu își mai amintește ce s-a întâmplat! Mi-a spus că: “Nu știu ce s-a întâmplat după ce am ajuns acasă, însă știu că după aceea m-am trezit într-o cameră medicală, întins pe un pat.”. Iar după ce și-a revenit, și-a dat seama că are ceva lipit de piept!

Şi-a descheiat cămașa în timp ce îmi povestea. Îți recunosc la modul cel mai serios că nu mă așteptam la așa ceva! După ce și-a descheiat cămașa, am văzut ceva asemănător cu un pătrat de plastic ce era incizat în piept, și se vedea ca un pliculeț de șampon, un lichid portocaliu. Eu îi pusesem întrebări înainte să își descheiase cămașa, i-am zis: “De ce faci ceea ce faci, de ce te-ai lăsat implicat în așa ceva!?”.  Evident că știam care va fi răspunsul, însă am dorit să-l aud de la el. L-am întrebat: “De ce încă mai lucrezi pentru ei?”. Iar el mi-a răspuns: “Din cauza asta, a ceea ce mi-a fost implantat pe piept de către CIA”.

În CIA ei le spun acestor piese plastice fiind “plasturi”. Adică cuiva i s-a montat un plasture! Iar ceea ce i-au făcut ei în acel răstimp despre care nu-și mai amintește – el singur a recunoscut că nu-și mai amintește ce i s-a întâmplat! – este că trupul i-a fost manipulat. Existau cel puțin alți o mie de oamenii de știință, cărora li se montaseră plasturi; reține că vorbim de sfârșitul anilor ’90, cred că era în 1997.

Voi reveni imediat la subiectul cu microcipuri și vaccinuri. În acea perioadă în care a fost inconștient i s-a manipulat corpul, astfel încât să mai poată supraviețui doar datorită medicamentului din plasture! Nu știu cum au realizat asta, însă au făcut-o! Și apoi mi-a zis: “Acest plasture trebuie înlocuit odată la trei zile! Iar dacă nu îl înlocuiești, începi să mori puțin câte puțin, și ai parte de o moarte foarte dureroasă! Inițial am crezut că ei mă mint în legătură cu asta, iar odată am întârziat în legătură cu înlocuirea plasturelui, și am aflat pe propria piele că ei nu mințeau”!

Astfel încât dacă el nu făcea ce i se cerea și nu își folosea expertiza (cunoștințele) în a susține proiectele CIA-ului de a controla toată lumea și conspirațiile lor, nu i se mai schimba plasturele! El mi-a mai relatat: “Eu dețin informații (know-how) de care ei au nevoie ; le dau de înțeles că dețin aceste informații; eu cunosc de la alți oameni care fuseseră în situația mea că de îndată ce CIA obține ceea de ce are nevoie de la mine, nu-mi vor mai schimba plasturele! Și astfel, nu vei putea să mergi nicăieri să spui ceea ce se întâmplă, pentru că în trei zile vei muri”.

În aceste condiții el a dat dovadă de mult curaj dacă a vorbit cu mine! De asemenea, iată ce mi-a mai spus – nu uita că totul s-a petrecut în anul 1997, când nimeni nu vorbea despre nanotehnologie! Iar acum nanotehnologia se află în orice, inclusiv în mâncare! Dar să ne întoarcem la acel moment, când el mi-a spus: “Ceea ce fac ei (Oculta) este să îi injecteze pe oameni cu microcipuri, atât de mici încât să nu le poți vedea, și îi injectează prin intermediul programelor de vaccinare!”.

El mi-a spus care este funcția acestor cipuri. Iar asta se practica la sfârșitul anilor ’90. Așadar, anume astfel de vaccinuri care sunt promovate de către Bill Gates și finanțate de acesta ca nimeni altul, le finanțează mai mult decât propria sa organizație GAVI (Alianța Globală pentru Vaccin și Imunizare – n.n.). Bill Gates și GAVI vrea să vaccineze toată populația lumii. Dar ei mai vor ceva,  iar de dezvoltarea acestui proiect se ocupă chiar GAVI! Ei vor – și ăsta e numele pe care i l-au dat ! – ei vor un “tatuaj cuantic”. Ei vor un asemenea tatuaj pe mâna fiecărui om care s-a vaccinat, astfel încât să poată recunoaște digital cine s-a vaccinat și cine nu s-a vaccinat!

Până unde se va ajunge cu situația asta, dacă nu vom lua măsuri, cu mascarada Covid-19? Până la urmă, statisticile vor începe să scadă, și vor relaxa și izolarea oamenilor la un moment dat! Însă ceea ce ei (oculții) plănuiesc este să urmeze și alte valuri de izolare, ș.a.m.d.! Prin urmare, întrucât precedentul cu izolarea a fost deja stabilit, vor exista izolări imediate (nu implementate pe etape); despre asta e vorba, iar prin manipulare îi determină pe oameni să fie obedienți la asemenea proceduri!

În prezent există șapte tipuri de vaccinuri “în lucru” ca și “antidot” pentru Covid-19, și oricare dintre aceste șapte vaccinuri este finanțat de către Bill Gates! Este vorba de același Bill Gates care a fost implicat prin fundația sa – Bill & Melinda Gates Foundation – în Event 201 – evenimentul care a simulat o Pandemie de Coronavirus și felul în care autoritățile vor reacționa, exact ceea ce s-a și întâmplat, iar simularea a avut loc cu șase săptămâni ÎNAINTE de apariția Coronavirusului în atenția opiniei publice în China!

(Acest exerciţiu de simulare a avut loc la 18 ocombrie 2019 la New York. Iată şi linkul: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about – n. red.)

De asemenea, la acel eveniment ce a simulat apariția unei pandemii de Coronavirus a participat și World Economic Forum (Forul Economic Mondial), ce reprezintă elita bogaților din Ocultă (1% din cei 1%), dar și organizația Universitatea Medicală John Hopkins din SUA. A mai participat și firma Johnson&Johnson, una dintre firmele ce elaborează vaccinul pentru Covid-19!

Organizația John Hopkins care a participat la simulare – simulare ce s-a dovedit apoi aplicată direct! – a efectuat și ea o simulare în anul 2018 pe aceleași coordonate. Cine credeți că manipulează spre exagerare statistica Covid-19 despre cazurile de infectați și de morți? Tocmai organizația John Hopkins, anume cea care a fost implicată în simularea acestui Covid19!

Ideea e că ei vor spune: “Dacă vrei să mai ieși din izolare și să nu mai intri niciodată în izolare, atunci va trebui să te vaccinezi cu vaccinul pe care noi ți l-am pregătit, astfel încât să nu mai fii o “amenințare” pentru restul comunității!”.

Brian Rose – Iar acest vaccin îți va oferi anumite drepturi! Ăsta e “pașaportul” pe care îl oferă Bill Gates?

David Icke : – Da! Bill Gates este unul dintre cei mai siniștri oameni de pe fața pământului! Aşadar, ne confruntăm cu o situație care se îndreaptă anume într-acolo, căci există acest vaccin plin de mizerii (inclusiv nanocip), prin care să fii controlat și să ți se distrugă sănătatea, astfel încât ei (Oculta) să prelungească mai mult pandemia! Sau nu vei mai fi în stare să te integrezi în societate: nu vei mai putea călători, îți vor fi anulate și alte drepturi de bază!

Deci, acesta este scopul lor principal – al lui Bill Gates și al GAVI  – să dezvolte acest tautaj cuantic (electronic, citibil de la distanță), astfel încât ei să poată spune cine s-a vaccinat (cipat) și cine nu! Și vor exista tehnologii (emițătoare), pe lângă care vei trece și care te vor citi ca să vadă dacă ești vaccinat (cipat), și dacă nu vei fi vaccinat (cipat) și vrei să călătorești, ți se va spune: “Nu, nu ți se permite să zbori pentru că nu ești vaccinat!”.

Brian Rose : – E ca un cip în tine acel vaccin?

David Icke: Da, asta va fi! Nu știu exact ce tehnologie vor folosi, dar va fi un cip! Principul e anume acesta – să îi cipeze pe oameni! Și apoi când vei trece pe lângă tehnologia lor, în anumite puncte specifice, și temperatura îți va fi luată! Ceea ce trebuie să înțelegem e că oamenii care lucrează în Sillicon Valley – în IT – sunt oameni normali, iubitori, și cărora le pasă de umanitate… Însă cum ceea ce tocmai a fost eliberat de către firme precum Google – adică telefoane ce anunță guvernul dacă există adunări de oameni (celule de rezistență) în timpul izolării – e ceva grav!

Brian Rose: – Am auzit de așa ceva! În America au monitorizat și urmărit vreo 70 de copii care sărbătoreau și plecaseră în excursie la plajă, și au fost urmăriți prin 4 districte din America! Eu credeam că e ilegal ca companiile de telefonie să transmită datele clienților către guvern, către instituțiile de forță!

David Icke: – De îndată ce ai impus izolarea și ai suspendat democrația – adică exact ceea ce se întâmplă acum! – și intri într-o tiranie care poate fi descrisă a fi fascism, nu se mai ţine cont câtuşi de puţin de faptul că oamenii au drepturi.

Iar asta se întâmplă din cauză că guvernul face orice, iar politicienii habar nu au de ce se întâmplă cu adevărat! Cei care iau deciziile în spatele guvernului sunt “costumele negre” (ofițerii Ocultei)! Acesta e un pas – cu microciparea – în direcţia în care respectivii vor să ducă întreaga lume! Iar după aceea – pentru că îi vor monitoriza pe toți în timp real! – vor spune că “doar un anumit număr de oameni se poate strânge laolaltă” la proteste ș.a.m.d.! Iar ei vor ști dacă te-ai adunat laolaltă cu mai mulți, pentru că te vor urmări!

Acum să revenim la China. Am susținut asta în cărți sau în interviuri timp de zeci de ani: “Dacă vrei să vezi cum va arăta Occidentul în viitor, uită-te la cum arată China în prezent!”. Se ştie că în China situaţia e următoarea – cea despre care am tot vorbit! – şi anume, există milioane de camere de luat vederi încorporate cu Inteligența Artificială, și iată că în China există deja o tiranie fățișă! În Vest îi auzi pe unii cretini spunând: “La noi nu e tiranie, noi implementăm astea pentru că așa e bine!” ; iar ei (Oculta) implementează toate acestea pe etape ca să nu se prindă masele! Însă acum în Vest democrația a fost suspendată, astfel încât totul să se implementeze cu ritmuri accelerate! Cum ar fi de exemplu instalarea 5G! În China există milioane de camere cu soft de Recunoaștere Facială, camere ce monitorizează cetățenii în timp real; tu devii astfel un număr (exact cum se spune la Cartea Apocalipsei), exact cum s-a descris acest proces în operele lui Orwell sau ale lui Aldous Huxley! Am vizionat şi filme documentare despre China, în care cineva era trimis cu titlu de verificare  a sistemului în stradă, ca să se vadă de cât timp vor avea nevoie autoritățile ca să îl găsească. În câteva minute l-au şi găsit!

Ceea ce se întâmplă este că aceste camere de luat vederi, prin intermediul Inteligenței Artificiale, îți evaluează comportamentul! Iar ceea ce pățești este că primești ”credite sociale” (punctaj) “dacă ești un băiat sau fată bun/ă (obedient în fața Sistemului). Iar dacă nu te comporți cum vrea Sistemul, aceste credite îți sunt retrase! La un anumit nivel de credite ce ți-au fost luate vei începe să suferi consecințele, exact cum în prezent deja suferă milioane milioane de oameni în China, cărora, pentru că nu s-au comportat “așa cum vrea Sistemul”, li se interzice să călătorească cu avionul, li se interzice să călătorească cu trenul etc.!

Anume asta e ceea ce se pregătește – e vorba de un control total de la distanță! Iar înșelătoria, mascarada cu Covid-19 a fost special concepută ca să determine într-un timp foarte scurt centralizarea puterii globale! Putere despre care eu am tot avertizat timp de treizeci de ani că va veni peste noi! Vă veţi întreba poate cum de eu le știu pe toate astea!? Dacă tu îți vei dori să îți consumi timpul și să te trudești ca să afli ce se întâmplă, nu să te auto-sugestionezi (ca alții) cu prostia că “asa ceva nu poate fi adevărat!”, atunci şi tu vei putea să demaști această conspirație! Și poți dezvălui și care e planul lor final! Pentru că ce se întâmplă nu a fost plănuit în câteva zile sau în câteva decenii!

Întrebare: Cum de a știut Aldous Huxley în cartea sa din 1932  “Minunata lume nouă”, cum de a știut cu atâta precizie încotro o va lua lumea, și iată că cele descrise de el atunci deja se şi întâmplă? De ce George Orwell a avut atâta dreptate (și precizie) cu cartea sa “1984”, carte publicată în 1948, când el, la fel și Huxley la vremea sa, descria tehnologia “telly-screen” (tr. “ecranul care îți spune ce să faci!”) și pe care noi o numim televizoare smart/inteligente,  la care oamenii se uita în mod constant! Cum de oameni precum Orwell, Eric Blair pe numele său real, cum de a știut că această tehnologie va apărea, dacă pe vremea sa nici măcar nu exista așa ceva? Cum de un om, pe numele său Dr. Richard Day, care era director al unei organizații de Planificare Parentală a clanului Rockefeller, organizație de planificare care provine din mișcarea eugenistă, cum de a știut acesta – eu l-am citat enorm în cărțile mele – cum de a știut în anul 1969 că va apărea Internetul?

Uită-te la ce a zis acest Dr. Richard Day într-o prezentare făcută în fața pediatrilor din Pittsburgh, Pensylvania, în anul 1969, cu privire la ce urma să se întâmple în lume, și nu doar ca temă, ci în cel mai mic detaliu! Ceea ce a mai spus el atunci a fost: “VOM FACE BĂIEȚII ȘI FETELE SĂ FIE LA FEL!” (să arate la fel, să nu se mai deosebească după înfățișare și comportament).

Nimic din toate acestea nu s-au produs din întâmplare, ci totul s-a făcut cu premeditare! Iar el descria Internetul în anul 1969 – evident că se spune că Internetul a fost inventat în anii ’80! – el îl descria în ’69. El descria și migrația masivă în Europa încă din anul 1969 (Planul Kalergi), că aceasta urma să se întâmple și de ce! (E vorba despre amestecarea raselor albe europene cu alte rase prin intermediul imigrației. Vezi și https://ro.wikipedia.org/wiki/Planul_Kalergi. – n. red.). Așadar, de unde știa Dr. Day așa ceva?

Deoarece există un plan pe termen lung, premeditat ce vizează întreaga umanitate,  care să conducă la un control total de la distanță prin intermediul Inteligenței Artificiale și prin controlul minții umane și a percepției! Și toate se întâmplă etapizat, ceea ce eu numescdomino totalitar”. Totul se derulează etapizat, iar fiecare etapă e prezentată ca neavând nici o legătură cu etapa precedentă, astfel încât, atunci când tragi linia,  să nu poți spune că acestea sunt interconectate și premeditate, mergând într-o direcție clară!

Așadar, dacă tu ești un om din interiorul Sistemului, așa cum era și Dr. Day… apropo, o să mă întorc la ideea asta! Day era director la Planificare Parentală, care a ieșit din Mișcarea Eugenistă, și care a fost creată de către fundația Rockefeller. Tatăl lui Bill Gates, de asemenea, a fost director al Planificării Parentale, și un mare admirator al eugenistului Malthus!

Și la fel cum a recunoscut și Bill Gates că a fost implicit “în tinerețea lui” (de fapt, de la început) în chestia cu Planificarea! Iar aceste organizații tot apar când cercetezi fenomenul acesta, cine anume trage sforile din umbră cu privire la ce se întâmplă rău în lume, la fel și membrii lor, pentru că cu toții sunt interconectați!

Așadar, dacă tu ești un om din interioul Sistemului – așa cum era Dr. Day! – vei ști ceea ce urmează! Dacă, însă, lucrezi asiduu,  de asemenea, poți prezice ceea ce urmează! De aceea cărțile mele din ultimii 30 de ani au fost atât de profetice în ceea ce privește ceea ce se întâmpla acum!

De ce mi-am permis să știu aceste chestii? Pentru că dacă e un plan în derulare pentru întreaga lume, ȘI NU INTERVINE NIMIC CARE SĂ OPREASCĂ ACEST PLAN – CHESTIUNE DIN CARE AM FĂCUT MOTORUL VIEȚII MELE (adică ceea ce mă face să fiu atât de implicat în a-i deconspira pe actorii globali!), dacă nu intervine nimic, atunci aceste lucruri se vor întâmpla!

Demascând agenda oculților și spunând tuturora “Acesta este planul lor!”, tu vei prezice viitorul, asta dacă nu apare vreo intervenție externă! Iar motivul pentru care cărțile mele sunt atât de precise în a prezice ceea ce deja s-a întâmplat sau se întâmplă în prezent este pentru simplul motiv că ele doar au descris care e planul celor răi!

Știi că chinezii au un cuvânt care înseamnă în același timp și “pericol”, și “oportunitate”? Noi, stimați privitori din rasa umană, noi ne aflăm acum într-un moment de “pericol”, dar și de “oportunitate”!

Dacă oamenii vor continua să fie leneși și să nu se implice (în lupta împotriva Ocultei) și vor continua să accepte ceea ce vrea Sistemul, spunând: “Vai, vai, ce ne facem?” sau “Am înțeles, să trăiți!” etc., adică dacă oamenii cred că acum traversăm vremuri grele… Cum să fie grele, că Sistemul nici măcar nu a început să ne prigonească!?

Iar eu tot spun în ultimii treizeci de ani, iar oamenii îmi râd în față, eu le spun acestora: “Mergi și uită-te în ochii copiilor tăi sau în ochii nepoților tăi, și justifică-te în fața lor de ce nu ai făcut nimic ca să previi tirania aceasta! Fiindcă dacă tu crezi că acum e dificil pentru tine, cel puţin încearcă să-ți imaginezi cum le va fi lor (urmașilor tăi) într-o lume în care există un control total de la distanță! Adică o distopie, o tiranie fără limite, în care copiii și nepoții tăi vor fi nevoiți să trăiască!

Şi după toate astea să vii la mine acum și să-mi spui că nu ai putut să te ridici de pe scaun, să începi a te gândi și la consecințe! Îți dau eu câte consecințe vrei despre felul de lume în care ne îndreptăm ca umanitate dacă nu alungăm odată pentru totdeauna gândul acesta laș : “Da, dar care vor fi consecințele pentru mine (dacă mă răzvrătesc împotriva Sistemului)?”. Înțeleg, dar care vor fi consecințele dacă nu te răzvrătești în fața abuzurilor?

Trebuie deci să încetăm să mai acceptăm acțiunile acestui cult (ale Ocultei mondiale)! Și permite-mi să o spun în perspectivă! Anglia are un secretar de stat – despre care nu am nici o dovadă că ar avea măcar două circumvoluțiuni la creier –  că doar nu el ia deciziile, ci e doar un paravan pentru oamenii din umbră, pentru consilieri etc.! (E vorba despre Secretarul de stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie  Matthew Hancock – n.red.)

Însă Matt Hancock spune: “Trebuie să faceți asta (să vă izolați)!”. Și 66 de milioane de oameni (populația UK – n.n.) – fără să gândească măcar un pic! – se conformează! Și stăm și nu ne implicăm deloc, și vom fi prăjiți de vii sub tehnologia fără limite 5G, care va ajunge la 60 GHz ca să nu mai poți nici măcar să respiri, iar oamenii tremură de frică, spunând “Așa a zis Guvernul (să ne izolăm)!”.

Ne aflăm într-un moment de răscruce în istoria umanității! Și asta deoarece nu va mai exista o rasă umană așa cum o știm în prezent dacă nu ne implicăm și nu facem nimic. IAR IMPLICAREA TREBUIE SĂ SE FACĂ LA NIVEL GLOBAL, NU DOAR ÎN MAREA BRITANIE.

Oamenii mi-au spus, Brian, cică: “Să fim serioși, domnule, nu pot controla câțiva oameni întreaga lume. Asta ar fi ridicol!”. Și iată că anume o mână de oameni și-au permis să bage întreaga lume în arest la domiciliu, și asta în decurs de doar câteva săptămâni! Cum adică nu se poate să controleze, ei deja fac asta!? Astfel încât mă întreb: OARE CÂT MAI ÎNGHITE LUMEA BĂTAIA ASTA DE JOC LA ADRESA NOASTRĂ, A TUTUROR!?

Ce mai urmează să facă Oculta? Urmează să reducă drastic mâncarea. Și ce îl poate face pe om mai dependent de Sistem decât un stat care să controleze mâncarea!? Am mai spus-o mai demult și repet: ei (Sistemul) vor să ducă întreaga lume într-o situație în care mâncarea așa cum o știm noi să nu mai existe! Vor să existe doar mâncare sintetică! Toate acele atacuri la adresa mea, la adresa staff-ului, despre subiectul cu mâncarea, reprezintă doar o etapă din “dominoul totalitar”.

Care industrie de pe fața pământului a fost cel mai grav afectată în perioada acestei izolări? Restaurantele! Ele nu se mai preconizează să existe pe termen lung, deoarece statul va dori să controleze mâncarea, căci dacă va controla mâncarea, te va controla și pe tine ca individ! Și dacă nu faci ce vrea Sistemul, nu vei primi de mâncare!

Anume într-acolo ne îndreptăm, și în mod special spre Controlul Minții prin intermediul Inteligenței Artificiale care să ne controleze creierul! Nici măcar gândurile nu vor mai fi ale noastre! Inteligența Artificială va “gândi” în locul nostru.

Brian Rose: – Asta face nanotehnologia și vaccinurile!?

David Icke: – – Da. Și chiar ei (Sistemul) ne spun asta, Brian! Tipul acela – Ray Kurzweil[1]– un alt psihopat (executiv la Google), spune că “până în anul 2030 creierul oamenilor va fi conectat la Inteligența Artificială!”. Astea sunt cuvintele lui, nu ale mele!

Din momentul în care a apărut, Inteligenţa Artificală va face din ce în ce mai multe munci în locul oamenilor, până când la un moment dat va face ca mintea oamenilor să fie din ce în ce mai puțin folosită! Astea au fost cuvintele lui, eu doar le-am expus pe scurt! Exista un tip – Elon Musk[2] – l-am menționat deja pe psihopatul ăsta, nu-i așa? Acesta a ieșit cu o declarație publică acum câțiva ani în care spunea: “Inteligenţa Artificială ar putea reprezenta sfârșitul umanității!”. Deci el știe toate astea, și totuși ce face? Fondează o companie numită NeuraLink pentru a putea conecta mintea umană la calculator! Și tot el conduce firma SpaceX care montează sateliții 5G pe orbită, și de asemenea tot el conduce firma Tesla, mașinile Tesla, adică mașinile electrice!

De ce vor să scoată din uz mașinile ce consumă combustibil fosil? Guvernul britanic deja s-a aliniat acestei norme! Deoarece situația în care aceştia vor să împingă lumea este către “mașinile autonome”, în care computerul va decide unde anume ai voie să mergi! În mașinile pe bază de combustibil, te urci în ea, și te duci unde vrei tu. Însă atunci când te vei afla într-o mașină autonomă,  tu te vei deplasa doar în limitele a ceea ce e deja setat de către computer! Iar acele computere vor fi pre-setate în așa fel, încât să nu te poți deplasa în locuri în care guvernul nu va dori ca tu se te plimbi! Cunoaşteţi acele șosele inteligente pe care le construiesc deja în UK, sunt foarte periculoase deja pentru că ucid foarte mulți oameni.  Dar Sistemului nu-i pasă de asta, pentru că e plin de psihopați! Iar motivul pentru care se construiesc aceste străzi inteligente este pentru mașinile autonome!

Uber – o altă firmă a celor din Sillicon Valley – din industria IT – pierde deja foarte mulți bani din cauza industriei de taxi,  fiindcă banii nu sunt niște obiecte (pe care să poată pune monopol), exact cum firma Amazon a obținut din ce în ce mai mulți bani datorită monopolului pe care l-a exercitat asupra vânzării cărților (cărțile sunt obiecte pe care să le monopolizezi, ex: Amazon), iar odată cu această izolare, cota ei de piață se va mări și mai mult odată cu distrugerea atâtor businessuri mici!

Firma Uber cu modelul ei de business se îndreaptă către mașinile autonome, și de aceea se pompează atât de mulți bani în ea, lor nici nu le pasă cât de mulți bani se pierd, căci banii nu sunt obiecte. Iar pentru ca Uber să obțină un monopol în toată lumea, este distrusă industria taxiurilor. Ce a pricinuit această izolare la domiciliu? A lovit extrem de puternic industria de taxi! Iar Uber-ul nu a fost afectat!

Aşadar,  nu se poate să existe și mașini autonome, și pe bază de benzină, și pe motorină ș.a.m.d! Prin urmare, Oculta scoate din joc mașinile pe bază de combustibili, acoperindu-se cu minciuna că acestea ar polua și că asta duce la încălzirea globală și la schimbarea climei! Vrăjeala cu încălzirea globală e o altă mascaradă a Ocultei, a acelui 1% care conduc din umbră. Cică aceasta (adică încălzirea globală – n. red.) ar fi fost prognozată prin simulare computerizată, exact cum oamenii acum spun că virusul a fost verificat prin simulare computerizată!

Mașinile autonome folosesc electricitatea, astfel că mașinile electrice, despre care se spune că “vor salva mediul”, sunt doar prima etapă care să ne ducă spre mașinile autonome! Iar Elon Musk știe astea! Am descris societatea pe care ei o construiesc atât de repede (acum când suntem izolați), am descris-o ca fiind “Hunger Games Society” (o societate a jocurilor foamei = tiranie, condusă de fanatici, turbați, demonizați), societate în care acel 1% conduc totul din umbră, iar restul populației se află în servitudine și dependență față de cei care constituie acest 1%.

Ce ne-a făcut tuturor această izolare? Ne-a făcut exact asta: să devenim și mai dependenți de cei care se concentrează în acel 1% (cu ajutoarele lor, cu corporațiile, ș.a.m.d.), ăsta a fost scopul pentru care ne-au izolat. Iar în mijlocul piramidei se află STATUL POLIȚIENESC (Armata, Securitatea și toate formele de poliție) care să îi păzească pe cei din acel 1%.

Brian Rose: – Asta suna un pic şi economic, dacă poți dezvolta puțin ideea…

David Icke:  – Această Hunger Games Society din viitor, pe care vor oculții să o construiască şi pe care tocmai am descris-o, nu ar fi posibilă dacă un număr mare de oameni ar avea venituri independente de Sistemul centralizat! Nu poți să îi forțezi pe oameni să se supună Sistemului totalitar dacă nu îi sărăcești, nu îi privezi de banii lor, exact cum se încearcă acum; nu se poate să îi atragi voluntar dacă ei au banii lor, dacă au afacerile lor ș.a.m.d.! Iar ceea ce face Sistemul este să distrugă toate aceste afaceri, să îi lase pe oameni șomeri, multe dintre afacerile de dinainte de izolare nu se vor mai redeschide niciodată! Iar ceea ce s-a creat prin izolare este o dependență globală a oamenilor de Sistem, adică de Stat. Și dacă e să iei statele unul după altul și verifici următorul nivel de putere, dai de Oculta mondială care orchestrează totul din umbră!

Ajutoarele de stat au depăşit deja de două trilioane! Prin aceste ajutoare sunt distruse sub aspect economic și guvernele (astfel încât și guvernele naționale să fie dependente de Sistemul bancar centralizat, să se împrumute la internaționaliști), iar după ce toată lumea va lua împrumuturi și va deveni dependență de Sistemul central ocult, știi ce va spune Oculta!? Va spune că “actualul sistem financiar global nu mai este sustenabil, nu mai este potrivit pentru omenire astfel încât să putem supraviețui în continuare; și ceea ce vom face noi (Oculta) pentru omenire – deoarece “ne pasa atât de mult de oameni” !este să promovăm un nou sistem financiar global, care să se bazeze pe o monedă digitală!”.

Exact ceea ce eu prezic în cărțile mele încă din 1993; în acest sistem digital ei vor ști totul despre tine: ce cumperi etc.. Însă doar Sistemul va decide dacă poți sau nu să cumperi, (adică te poate bloca oricând, dacă nu faci voia lor, inclusiv în chestiunea cu vaccinarea, tatuarea și ciparea). La ora actuală, dacă te duci cu un card în supermarket și ți se va spune ”Cardul dvs. nu funcționează”, poți să spui că vei plăti cu bani lichizi. Însă atunci nu vor mai exista bani lichizi, deoarece mascarada cu virusul e menită să ne ducă anume într-acolo! Deci tot ceea ce vrea Oculta de la societate va fi justificat prin acest virus, inclusiv abolirea banilor lichizi. Ei vor spune: “Banii lichizi sunt periculoși, întrucât ai putea “lua” virușii prin ei!”. Iar oamenii care folosesc cash-ul, (fiind neinformați și manipulați de media), nu vor mai folosi cash-ul pentru că se vor teme că “vor lua” virusul. Există deja firme care se ocupă de bancomate, spunând acum 4 zile că: “Până la sfârșitul verii banii lichizi vor fi eliminați (scoși din uz) din cauza virusului”.

Brian Rose: – În Marea Britanie au fost introduși acum ceva vreme banii cash din plastic ca să reziste mai bine la viruși, nu-i așa?

David Icke: Toată mascarada asta nu are nici o legătură cu sănătatea, e vorba doar de control! Astfel încât, după ce vor dispărea banii cash și vor exista doar bani digitali,  scopul următor va fi apoi să îți pună banii pe cipul tău implantat; adu-ți aminte de principiul “dominoului totalitar”, adică de implementarea etapelor tiranice puțin câte puțin.

Ei acum au ajuns la telefonul tău – adică au ajuns de la cash la carduri și apoi la telefon (ca să mai poți plăti), astfel încât totul să fie digital, să fie pe telefonul tău, ș.a.m.d.! Astfel că telefonul tău va deveni însuși microcipul. Mai e doar un pas până acolo, și am menționat asta încă din anii ’90. Așadar, atunci când vei intra în supermarket și vei dori să plătești cu banii tăi digitali, din card sau telefon, iar casiera îți spune “Îmi pare rău, cardul tău nu e acceptat de Sistem!”, cum vei mai plăti? Nu vei putea plăti!

Iar disidenții Sistemului (cei care au comentat împotriva Ocultei) – dintre care eu unul voi fi până la ultima mea suflare! – vor fi scoși din Sistem primii și nu vor mai ajunge să prindă Crăciunul: vor fi sinuciși, închiși, lobotomizați, dispăruți, ș.a.m.d.. Sistemul face toate acestea pentru a exercita un control total de la distanță!

Brian Rose: Chestie care deja se întâmplă acum în China!

David Icke: – Exact! După cum spuneam, această societate tiranică, pe care și-o doresc oculții, reprezintă un tip de fascism, de comunism, iar toate acestea reprezintă denumiri diferite ale aceluiași tip de tiranie – adică centralizarea puterii în mâinile câtorva oameni! Numele real al acestei tiranii este Tehnocrație globală, iar aceasta e definită ca o societate condusă de birocrație, nu de către politicienii aleși, deoarece planul e ca politicienii să dispară. Cu cât sunt mai discreditați politicienii în public, cu atât mai mult va spune lumea despre ei că “oricum nu sunt de niciun folos ” (adică sunt școși țapi ispășitori pentru răul din jur), după care oamenii vor cere singuri un sistem tehnocrat.

Așadar, sistemul tehnocrat e condus de birocrați, de oameni de știință, de ingineri, etc. Toți indivizii din Sillicon Valley sunt tehnocrați. Și deja acești tipi din Sillicon Valley – dar să nu uităm nici de Israel, care actualmente e numărul doi mondial după savanții din Sillicon Valley, indiferent cât de șocant ar părea, cercetați asta și veți afla! – deja tehnocrații dirijează lumea.

Cei mai mulți dintre politicieni nu au habar despre ce se întâmplă cu adevărat acolo! Politicienii nu înțeleg nimic, ci doar legalizează tot ce vine de acolo! Tehnocrații conduc totul. Bill Gates conduce întreaga operațiune vaccinistă! Ei conduc Organizația Mondială a Sănătății. Și cu cât verifici mai atent această societate tehnocratică și tehnologică pe care vor să o pună în aplicare cu ajutorul Inteligenței Artificiale, cu atât îți dai mai bine seama că tehnocrații au preluat controlul, căci politicienii sunt irelevanți.

Bunicul cărui individ a condus Partidul Tehnocratic al Canadei în anii 1930, individ care e complet implicat în asemenea proiecte tiranice?  Anume bunicul lui Elon Musk! Nu se poate ca ceea ce face în prezent Elon Musk să facă din întâmplare, ci totul e plănuit de generații întregi. Iar acest tip știe exact ceea ce face!

Acești oameni care construiesc societatea tiranică n-ar trebui să-şi celebreze victoria doar pentru că că ne-au băgat în izolare.  Mă refer la clanul Gates, Musk, Bezos[3]de la Amazon), clanul Brinn[4] și Page[5] (Google), Noah Wochaski de la YouTube – ei nu trebuie să celebreze, ci trebuie dați afară (vacantați permanent). Ei trebuie demascați pentru tot ceea ce fac, că de fapt contruiesc această societate de coșmar, distopiană, tiranică. O tiranie ce se bazează pe Inteligență Artificială și pe cenzurarea oricărei alte forme de perspectivă sau viziune și de liberă exprimare care nu e de acord cu versiunea lor oficială, motiv pentru care OfCom[6] (din Marea Britanie) și scârba de Melanie Dawes[7] INTERZIC la TV sau la Radio ORICE FEL DE DISCUȚIE CE ARATĂ LEGĂTURA DINTRE 5G ȘI COVID-19.

 Dă-mi voie să spun asta, dă-mi voie să le transmit și celor din media, și de fapt permite-mi să spun asta tuturor care acceptă minciuna asta cu Covid-19, dă-mi voie să o spun și forțelor de ordine. Presupunând că peste ani, când tirania va fi deja instalată, copilul tău te va întreba:

  • Tati, dar ce ai făcut tu împotriva fascismului tehnologic sau când sistemul economic era distrus, de suntem acum forţaţi să facem tot ce ne cere statul. Fiindcă dacă nu facem, nu ni se dă rația de mâncare lunară? Ce măsuri ai luat tu personal atunci când se puteau lua măsuri?

 Dar iată cum răspunde populația hipnotizată, lașă, trădătoare și care nu se implică în nimic: 

  • Eu doar am stat liniștit, dragul meu, sclav și obedient, fără spirit combativ, fără să gândesc, exact ca o nevertebrată, m-am auto-sugestionat că așa ceva nu se întâmplă, deși realitatea era crudă.

Ce ar răspunde jurnaliștii la întrebarea de mai sus? “Eu chiar am ajutat Sistemul să creeze această tiranie, prin faptul că am mințit populația, dragul meu!”.Ce răspund forțele de ordine: “Eu am impus cu forța acest sistem tiranic, dragul meu!”.Cu toții veți avea această conversație cu copiii și nepoții voștri, atunci când vă veţi confrunta cu faptele și cu realitatea a ceea ce se întâmplă.

Notă intorductivă şi stilizare – Iurie Roşca

[1] Raymond (Ray) Kurzweil (n. 12 februarie 1948) este un vizionar, inovator și inventator american evreu, pionier în domeniul recunoașterii caracterelor optice, al sintezei text-vorbire, al tehnologiei de recunoaștere a vocii și al keyboardurilor muzicale electronice.Bill Gates se referă la Kurzweil ca fiind unul dintre cei mai importanți experți în domeniul inteligenței artificiale[8]Ziarul Wall Street Journal îl consideră un „geniu fără repaos”, iar revista Forbes îl numește „mașina gânditoare absolută”.[9]  Vezi Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil.

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/Elon_Musk

[3] https://ro.wikipedia.org/wiki/Jeff_Bezos

[4] Sergey Mikhaylovich Brin (rusă Серге́й Миха́йлович Брин; n. 21 august 1973Moscova) este un informatician și om de afaceri americanevreu originar din Rusia, cofondator al companiei Google,[4] împreună cu Lawrence Edward „Larry” Page. Vezi Wikipedia.

[5] https://ro.wikipedia.org/wiki/Larry_Page

[6]  The Office of Communications, adică Departamentul Comunicaţiilor din Marea Britanie, cunsocut ca  Ofcom. Vezi şi https://en.wikipedia.org/wiki/Ofcom.

[7] Şefa Ofcom din februiarie 2020. Vezi şi https://en.wikipedia.org/wiki/Melanie_Dawes.