Să nu le mai fim complici! Notre Dames – un incendiu „providenţial” pentru Macron

11:38, 16 aprilie 2019 | Opinii | 1315 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

„Providenţial” de bine plasat acest incendiu cu teribilă capacitate de destabilizare emoţională:

La începutul Săptămânii mari a catolicilor.
Seara la o oră cu audienţă de vârf, cu imagini apocaliptice ale focului proiectat pe fundalul cerului, lume multă pe străzi.
Tocmai când Macron trebuia să se adreseze poporului francez.
Cu numai 40 de zile înaintea alegerilor europene (evident că, din acest punct de vedere, evenimentul ar fi căzut mult mai bine cu câteva zile înainte de alegeri, dar, probabil, că încărcătura ultimei săptămâni dinaintea Paştilor a contat mai mult).

Şi ni s-a livrat la greu:

Macron îşi anulează adresarea către naţiune, programată pentru luni seara, în care anunţase că va dezvălui un set de măsuri ca răspuns la protestele „Vestelor Galbene”.

„Am decis să transformăm furia în soluții”, scrisese Macron pe Twitter, anunțând conferința de presă. „De luni de zile, am ascultat. Mâine, voi răspunde”.

Audienţa era probabil masivă (sala de spectacol arhiplină), căci vestele şi protestele lor au deja o istorie de câteva luni. Să înceapă, deci, spectacolul. Dar nu cel tern al unei conferinţe de presă, ci cel flamboaiant al incendierii celui mai important simbol creştin al Franţei!

Macron intră, ca eroii din filme, în catedrala încă arzândă!
Macron este cutremurat!
Macron este îndurerat!

Macron nu mai are somn şi, târziu în noapte, după cum ne anunţă agenţiile de presă, şi prin ele toată media, transmitea lumii întregi, înmărmurită (adică hipnotizată, numai bună de primit indicaţii liminale şi subliminale) la vederea acestei nenorociri:

”Această catedrală Notre-Dame, o vom reconstrui. Toți împreună. Este o parte a destinului nostru francez. Mă angajez: de mâine va fi lansată o subscripție națională, și chiar dincolo de frontierele noastre.”

Macron este un adevărat patriot!
Macron iubeşte cultura şi moştenirea culturală a Franţei!
Macron apără moştenirea spirituală a Franţei.
Macron este, totuşi, un bun creştin, chiar este un creştin, un francez adevărat, merită să-l susţinem, să-l iubim!
Macron a devenit MACRON!

Dar cum noi ştim că aceşti oameni mint aşa cum respiră, înşeală, dispreţuiesc popoarele, ucid şi distrug cu cinism (tragedia Libiei este, în mare parte, rezultatul intereselor şi ambiţiilor Franţei) , nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi îndeplini obiectivele (migraţia masivă şi dezechilibrarea socială internă în favoarea migratorilor) nu-i aşa că nu-i putem crede? Că nu-i credem nici acum?

Că nu-l credem pe Macron, rămas, orice ar face el, un micron?
Nu-i putem crede că sunt impresionaţi!
Nu-i putem crede că sunt cutremuraţi!
Nu-i putem crede că sunt îndureraţi!

Nu-i putem crede că sunt preocupaţi de păstrarea moştenirii culturale şi religioase franceze (adică a identităţii pe care o atacă deschis în fiecare zi) franceze!

Nu-i putem crede că incendiul a fost unul datorat neglijenţei sau unui întâmplător atac terorist.

Amintiţi-vă de Pearl Harbour!
Amintiţi-vă de Turnurile gemene!
Amintiţi-vă de răsboaiele din Yugoslavia şi de războiul criminal împotriva Serbiei!
Amintiţi-vă de armele de distrugere în masă ale lui Saddam, care nu existau!
Amintiţi-vă de evenimentele sângeroase puse în scenă pentru a se justifica atacarea Vietnamului, Irakului, Libiei, Siriei şi altor zeci de state!
Amintiţi-vă sau, dacă nu credeţi/nu ştiţi, documentaţi-vă despre sutele de înscenări ticăloase ale slugilor mafiei bancare globaliste!

Vă rog, nu-i mai credeţi, nu-i mai cauţionaţi, nu-i mai acceptaţi, nu-i mai urmaţi.
În primii 19 ani ai acestui secol au fost măcelăriţi în războaiele globaliştilor peste 5 milioane de oameni; răniţi, zeci de milioane; puşi pe drumuri peste 20 de milioane. Nu a fost nici cel mai mic moment de emoţie, nicio inflamare mondială a acestor personaje pentru victimele lor, niciun apel la reconstrucţie, la pace. Ba, dimpotrivă: toate acţiunile lor criminale continuă.
Să încetăm a le mai fi complici!

Paul Ghiţiu

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,