România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară

10:28, 20 martie 2020 | Opinii | 1159 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.

Mai aparţine România, României?

România nu mai are bănci româneşti şi de aceea nu mai posedă nici capital autohton, necesar dezvoltării, fiind în totalitate la mâna bancherilor străini. Economia, băncile, petrol, gaze, energie, nu mai apartine românilor.

„În momentul de faţă eu mă întreb, cum de România mai există! România nu e o ţară coruptă, România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.”

2005 Octavian Paler

Dacă lucrurile vor continua în acest mod, ne vom trezi la un moment dat că nu ne mai aparţine nici pământul de sub picioare.

Revoluția română nu a fost altceva, decât preluarea economiei țării de către capitaliștii străini. Naivi cei care cred, că străinii au adus democratia.

Ceea ce nu întelegeți, veți fi la fel de săraci atâta timp câat nu mai avem economie națională! Corporațiile și multinaționalele fac profituri uriașe în țara noastră și sunt scutite legal de taxe și impozite (deci masa monetară care ar trebui să se redistribuie în salarii, pensi și investiții iese din România.

Bogdan Lucian

Sursa: https://www.cocoon.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,