Reprezentanţii SUA din România şi Ungaria – relicvele lui Obama, pionii lui Soros, soldaţii lui Sauron

18:09, 30 noiembrie 2017 | Opinii | 2093 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Este vorba, da, de Hans Klemm, ambasadorul din România şi de David Kostelancik, însărcinatul cu afaceri din Ungaria, două personaje teleghidate de apartenenţa lor la cercurile globaliste, oculte, infracţionale şi progresiste americane (le-am enumerat oarecum redundant, căci chiar dacă termenii de mai sus se suprapun în mare parte, e bine să îi amintim  pentru cei care nu ştiu acest lucru).

Nu am să mai reamintesc aici toate „năzdrăvăniile” puţin stimabilului domn Klemm. Pe cea mai  „groasă” dintre ele, sprijinirea făţişă şi obraznică a dezmembrării României, am discutat-o în articolul SUA susţin dezmembrarea României şi asimilarea forţată a minorităţilor etnice din Ucraina. RUŞII ŞI AMERICANIIÎn aceeaşi notă a aroganţei stăpânului de sclavi idioţi, putem aşeza şi declaraţiile recente despre cooperarea SUA cu vestul României, criticile permanente la adresa guvernului şi parlamentului, nemulţumirea faţă de troglodenia românească.

Asta în timp ce în SUA excesele, abuzurile, crimele statului şi elitei bancaro-financiar-industrial-politice faţă de marea masă a populaţiei sunt tot mai grave, iar contestarea stării de fapt adună adesea în stradă milioane de americani.

Statul american este tot mai mult caracterizat chiar de americani, atât de cei din stânga cât şi de cei din dreapta, ca oligarhic, totalitar, rasist, xenofob, fascist. Clasa medie este într-o scădere majoră – atât ca venituri cât şi ca număr -, cei săraci se înmulţesc exponenţial, cei bogaţi devin, tot exponenţial, tot mai bogaţi. Tot mai mulţi vorbesc despre înlocuirea democraţiei cu dictatura. Populaţia este minţită cu neruşinare de clasa politică (ceea ce se întâmplă în România este încă de nivelul grădiniţei), banii contribuabililor pleacă înspre acei tot mai bogaţi prin filierele legale instituite de stat, America este în război cu peste 80 % din restul globului, aducând peste tot haos, distrugere, moarte şi suferinţă, cheltuielile militare, cu banii de la săraci şi de la clasa medie, sporesc averea elitei globaliste, media mainstream, proprietatea celor de mai sus minte şi manipulează grosolan.

În Ungaria, unde Orban ţine cu curaj şi dibăcie piept agresiunii progresiste europene, Kostelancik se întâlneşte cu junaliştii şi critică nu numai partidul aflat la putere, reluând termeni folosiţi de Soros în atacurile sale împotriva Ungariei actuale, dar ajunge să critice şi politica externă americană, mai precis pe preşedintele Trump, altfel (încă, pentru că nu a dat niciun alt semnal) prieten şi admirator al lui Orban.

Cei doi siniştri reprezentanţi ai SUA nu sunt însă singuri în demersul lor; alţi pioni ai nomenclaturii globalist-progresiste şi direct ai lui Soros acţionează din interiorul departamentului de stat, pentru a sprijini acţiunile de destabilizare a României şi Ungariei.

Dacă Bucureştiul este vizat de un text de pe siteul departamentului, care critică legislaţia în pregătire pentru justiţie – în aceeaşi zi în care se mai depăşea o etapă din plata a 4 miliarde de dolari pentru iluzoriile şi învechetele sisteme de apărare Patriot (din prima generaţie, utilizate şi recondiţionate, în timp ce acestea au ajuns acum la a 11 generaţie) – în Ungaria, alături de critici, tot departamentul de stat a anunţat şi alocarea a 700.000 dolari pentru ajutorarea presei democratice în lupta pentru democratizarea statului. Bani destinaţi, de fapt, împiedicării Fidesz-ului şi preşedintelui acestuia, Victor Orban, de a fi câştigători în bătălia electorală de anul viitor.

Adică, o ingerinţă directă şi grosolană în treburile interne, de tipul mult celor reproşate de SUA (dar nedovedite) Moscovei, dar infinit mai gravă, din partea unui stat către  aliatul său (cel puţin aşa se consideră Ungaria), mai precis către colonia sa – după cum dezăluie atitudinea departamentului de stat şi a reprezentanţilor săi, atât în cazul Ungariei cât şi al României.

Lăcomie fără margini, aroganţă, cinism, totalitarism, dispreţ faţă de fiinţa umană,  faţă de viaţă, comportament criminal genocidar – peste 2,5 milioane de victime în recentele războaie pentru „democratizare şi împotriva terorismului” numai în Irak, Siria şi Libia, alte sute de mii  în Afganistan, Sudan, Yemen – acestea sunt detaliile care compun personalitatea hidoasă a monstrului ridicat din întuneric împotriva omului.

Paul Ghițiu

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , ,