ONU impune politici anti-familie, anti-identitare şi antinaţionale

11:05, 26 februarie 2018 | Opinii | 1773 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Despre ONU aflăm, an de an, numai „veşti bune”. De curând s-au ridicat la suprafaţă (în ianuarie) scandalurile de violuri şi hărţuire sexuală a angajatelor organizaţiei, cu mărturii despre imunitatea absolută a angajaţilor practicanţi ai acestui sport, apoi, în februrie, cele privind violurile asupra femeilor şi copiilor şi reţelele de pedofilie şi de prostituţie ale angajaţilor umanitari, trupelor pentru menţinerea păcii, funcţionarilor de toate gradele ai ONU.

Dacă în primul caz se discută despre zeci de femei în circa 10 state (probabil măcar chiar mii în toate statele, doar câteva zeci având curajul de a demasca respectivele abuzuri), în cel de-al doilea, conform estimărilor unui fost funcţionar de rang înalt al ONU, vorbim despre zeci de mii de violatori şi despre sute de mii de victime.

Rasna Warah, care a scris o carte despre practicile de impunitate de la ONU crede că această situaţie nu se va schimba, căci agresori sexuali şi pedo-criminali sunt chiar şi înalţi responsabili ai organizaţiei. Mai mult, ea afirmă că Biroul de deontologie creat în 2005, în loc să sancţioneze comportamentele contrare eticii „s-a dovedit un canal pentru a ascunde crimele”.

Un exemplu în acest sens este cel al suedezului Anders Kompass, care, după ce a dezvăluit violurile practicate de soldaţii francezi din forţele pentru menţinerea păcii din Africa Centrală, a fost concediat imediat chiar de şeful său înaltul comisar Zeid Ra’ad al-Hussein. Ca urmare a sentinţei Tribunalului de contencios, Anders a fost repus în drepturi, dar primit cu ostilitate de comunitatea internă a violatorilor şi pedofililor, inclusiv de şeful său.

Comentând corupţia şi promiscuitatea din cadrul structurilor ONU, Alex Newman, corespondent extern al New American, susţine nici mai mult nici mai puţin că SUA trebuie nu numai să oprească finanţarea programelor pro-avort, lgbt sau migraţie, ci chiar să părăsească complet şi definitiv ONU.

ONU susţine şi impune politici pro-avort ca urmare a conceptului progresist al Drepturilor sexuale şi reproductive.

Amintesc aici că, în aprilie 2017, preşedintele Trump a decis oprirea participării SUA cu bani la Fondul Naţiunilor Unite pentru Populaţie din cauza sprijinului continuu şi participării acestuia în programe de planificare familială (avort), inclusiv în avortarea forţată şi în sterilizarea împotriva voinţei subiecţilor.

ONU susţine, prin instituţiile sale, sexualizarea copiilor de la cele mai fragede vârste. Educaţia sexuală, de la nivelul grădiniţei, se bazează pe un document intitulat „Declarația drepturilor sexuale”, elaborat în 2008 de către Federația Internațională de Planificare Familială sau IPPF, și susținut de OMS şi UNESCO, adică de ONU.

ONU susţine impunerea politicilor lgbtiste, în primul rând a homosexualităţii.

Națiunile Unite s-au dotat cu un expert și apărător al LGBT. Acesta se numește Vitit Mountarbhorn, e tailandez, profesor de Drept și, bineînțeles, homosexual militant.

Proclamat de organul suprem la nivel global ca „Expert ONU în problemele LGBT”, acesta a subliniat strategia pe care vrea să o pună în aplicare pe durata celor trei ani a mandatului său. Mountarbhorn și-a încadrat programul într-unul mai vast, numit Sustainable Development Goals (Scopurile Dezvoltării Durabile), de unde reiese strânsa legătură cu LGBT-ul.

Acesta a promis abrogarea legilor împotriva sodomiei și a căsătoriilor dintre persoanele cu același sex. Va interzice prin lege să se mai vorbească despre orice tendință LGBT ca fiind o „boală” sau o „tulburare”. Va integra atât empatia pentru gender (identitate de gen), cât și divestitatea sexuală încă din copilărie etc..

Cei prezenți, reprezentanții celorlalte state member ONU, au avut cereri de sfaturi și idei despre cum să promoveze drepturile LGBT în câmpul lor de acțiune.

Mountarbhorn a cerut de la UNESCO să se îngrijească de educația primară, deoarece în modul acesta copiii „vor fi născuți și crescuți de la vârste fragede” cu adevărate concepte față de „orientarea sexuală și identitatea de gen”. Acesta a avertizat că orientările sexuale „nu sunt categorii închise” și a promis protecția sa oricărei alte orientări inimaginabile momentan. De exemplu: de ce nu am proteja reprimarea pedofiliei pe copiii morți (nu există un termen pentru a exprima asta, momentan…), coprofagia cu leșurile (animalele moarte aflate în descompunere)?!

Agenția UN Habitat (Agenția Națiunilor Unite pentru Așezări Umane) a cerut juristului să le indice liniile directoare pentru a integra drepturile LGBT în noua planificare urbană.

UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Copii) a făcut apel către state pentru „a fi recunoscute ca familii cuplurile LGBT cu copii”.

UNFPA (Fondul Națiunilor Unite pentru Populație) – ce promovează avortul și sterilizarea- s-a angajat a promova „evenimente cu grupuri religioase ce susțin avorturile și drepturile LGBT”. Însă aceste drepturi există? Vor trebui create intenționat?

Henk Jan van Schothorst, de la Transatlantic Christian Council, a încercat să obiecteze: ce se va întâmpla dacă drepturile LGBT vor intra în conflict cu religiile și credințele lor? Răspunsul tailandezului a fost:

„Există drepturi absolute și drepturi care nu sunt absolute. De exemplu libertatea de exprimare și libertatea religioasă nu sunt drepturi absolute și pot fi restrânse dacă e necesar”.

ONU promovează şi susţine de o lungă perioadă de timp migraţia, inclusiv actuala migraţie de masă ilegală, susţinând chiar prin gura secretarului său general, Antonio Guterres că migraţia este un fenomen pozitiv.

În acest an, guvernele vor negocia, prin intermediul ONU, un acord global privind migraţia. Acesta va fi primul acord internaţional de acest tip. Nu va fi un tratat oficial. Şi nici nu impune obligaţii statelor. În schimb, este o oportunitate fără precedent pentru lideri să contracareze miturile dăunătoare cu privire la imigranţi şi să stabilească o viziune comună asupra modului în care migraţia trebuie să funcţioneze pentru toate naţiunile noastre”, potrivit The Guardian.

Articolul susţine că acordul privind migraţia nu va impune niciun fel de “prevederi obligatorii statelor”, însă a omis, în mod convenabil, să menţioneze că de fapt un tratat include exact astfel de prevederi. Referitor la “miturile dăunătoare privind imigranţii”, singurele mituri legate de aceştia sunt că ei sunt buni, că trebuie acceptaţi şi că nu sunt în contradicţie cu valorile democraţiei capitaliste occidentale.

Tot ONU consideră că politica anti-migraţie de masă a Ungariei, şi deci a oricărui alt stat, este un atac la drepturile omului. Ca urmare a acordului de la Maroc, astfel de state vor putea fi penalizate internaţional. De exemplu cu impunerea de sancţiuni, embargouri şi, de ce nu, doar avem atâtea precedente, chiar cu intervenţii pentru restabilirea respectării drepturilor omului.

Ţările membre ONU, cu excepţia Statelor Unite, lansează marţi negocieri de lungă durată care să conducă la semnarea în decembrie în Maroc a unui Pact mondial privind migraţia fără caracter obligatoriu, subiect considerat o provocare majoră pentru planetă.

Şase runde de negocieri la New York, una pe lună, sunt prevăzute până în iulie. Obiectivul este de a se ajunge la un acord ce va fi apoi aprobat oficial pe 10 şi 11 decembrie în cadrul unui summit ONU în Maroc, potrivit unor surse diplomatice.

Familia – În formularea lgbtistă actuală a ONU, familia este totuna cu „comunitatea”, adică diversitate, adică orice fel de pereche – inclusiv om-animal, om-robot etc.

Şi, în final, o mostră despre cum este văzută problama statelor naţionale şi a identităţii naţionale:
Fostul reprezentant special al ONU pentru migraţie, Peter Sutherland, a precizat la un moment dat că Uniunea Europeană trebuie să facă totul pentru a “submina identitatea naţională” şi pentru a promova “statele multiculturale” cu puterea imigraţiei în masă.

Nu cred că mai e cazul să reamintesc opiniile şi acţiunile bunului său prieten şi apropiat colaborator al ONU, Soros, privind aceeaşi temă.
În aceste condiţii, vă întreb, pentru ce ar mai trebui să rămână România în ONU? Şi să mai şi plătească pentru a fi distrusă?
Nu ştiu dacă aţi văzut cum arată caracatiţa instituţiilor de sub umbrela ONU şi dacă ştiţi care sunt acelea. Merită să le căutaţi.

Paul Ghițiu

Sursa: https://solidaritateeuropeana.wordpress.com