Lista de substanţe dorite de CIA pentru a controla lumea (document din 1955) şi complicitatea guvernelor americane cu Big Pharma în epidemia de decese din cauza heroinei

19:21, 23 noiembrie 2017 | Opinii | 2283 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Planurile pentru conducerea lumii pot să fie pregătite şi lansate cu mult, mult timp înainte ca noi să vedem rezultatele. (The Undeground)

Boli nemaiîntâlnite, epidemii care apar de niciunde, mase de oameni care acţionează aiuritor, revolte fără motiv real, radicalizări neaşteptate, atacuri teroriste, atacuri mortale asupra prietenilor, colegilor, civililor din aceeaşi localitate sau din altele, revărsări de furie iraţională, delăsare, sinucideri, abandonarea oricăror speranţe, deznădejde, dependenţa de ajutorul guvernamental, psihoze, nevroze, exacerbarea simţurilor pe rezonanţe joase, comportamente robotice, resingerea alterităţii, refuzul altei opinii, comportamentul de tip programat şi multe alte manifestări şi evenimente grave cu care ne întâlnim, sau la care suntem expuşi zi de zi într-o creştere geometrică. Unele explicate prin stres, altele prin mediu, alimente, viruşi sau bacterii trezite brusc la o viaţă ofensivă. Dar dacă nu acestea sunt motivele pentru ele şi pentru transformarea pe care o suferă în mod accelerat lumea în care trăim până la a deveni de nerecunoscut?

În ediţia sa din 26 octombrie 2017 New York Times (ca să nu cităm vreo sursă care poate să fie bănuită că lansează teorii ale conspiraţiei) spunea:

„Actuala epidemie de opioide este cea mai ucigătoare criză a drogurilor din istoria Americii. supradozele cu opioide sunt principala cauză a morţii pentru americanii de sub 50 de ani – omorând circa 64.000 anul trecut, mai mult decât armele de foc, sau accidentele de maşină, şi făcând aceasta cu un ritm mai rapid decât a avut HIV la momentul său maxim.”

Preşedintele Trump a declarat criza opioidelor ca fiind „o urgenţă a sănătăţii publice”.

Este vorba de consumul de heroină dar şi de „medicamentele psihiatrice” pe bază de opiu, care crează dependenţa şi conduc, în final, la heroină, medicamente prescrise pe scară largă şi multor milioane de americani. Un studiu recent al Universităţii Harvard relevă responsabilitatea guvernelor şi a Big Pharma.

De amintit aici că creşterea explozivă a folosirii heroinei în SUA – şi nu numai – se leagă de anii 60-70 când CIA a fost dovedită că patrona traficul cu opiu şi heroină din Vietnam şi Laos – şi apoi de perioada de după invadarea Afganistanului (talibanii reduseseră aproape la zero producţia de opiu) care a marcat o creştere explozivă atât a producţiei cât şi a consumatorilor şi a efectelor aferente (90 % din heroina consumată global provine astăzi din Afganistanul în care, guvernul SUA pretinde că duce de 16 ani, alături de războiul împotriva terorii, şi un război împotriva drogurilor. Rezultatul: şi terorismul şi consumul de droguri au ajuns la cote dramatice. Aşa cum este cazul terorismului peste tot în lume unde SUA se luptă cu teroarea.)

Documentul despre care vorbesc în titlul acestui text face parte din dosarul audierilor din 1977 din Senatul SUA privind controversatul program secret al CIA pentru controlul minţii MKULTRA (vezi detalii despre program  pe site-ul CIA-ului), este datat 5 mai 1955 şi se găseşte în acest dosar la Appendix C, page 166, etichetat ca „Draft”. Începe astfel:

O parte a „Research and Development Program al TSS/Chemical Division” [divizie a CIA] este dedicat descoperirii următoarelor materiale şi procedee (urmează lista de substanţe şi eafetele lor dorite de CIA – de menţionat că multe dintre efecte se obţin cu opioide):

 • Substanţe care vor promova o gândire ilogică şi impulsivitate până la punctul în care destinatarul va fi discreditat în public.
 • Substanţe care cresc eficienţa gândirii şi percepţiei.
 • Substanţe care vor împiedica sau vor contracara efectele de intoxicare ale alcoolului.
 • Substanţa care vor spori efectul de intoxicare al alcoolului.
 • Substanţe care vor produce semne şi simptome ale unor boli cunoscute de o manieră reversibilă, astfel încât să poată să fie folosite pentru simularea acestor boli.
 • Substanţa care vor ajuta la inducerea hipnozei şi o vor face mai folositoare.
 • Substanţa care vor spori capacitatea indivizilor de a rezista la privaţiune, tortură şi coerciţie în timpul interogatoriilor şi aşa-numitelor „spălări ale creierului”.
 • Substanţa şi metode fizice care vor produce amnezia privind evenimente de dinaintea şi din timpul ingerării lor.
 • Metode fizice pentru producerea şocului şi confuziei pe perioade de timp extinse şi cu posibilitatea de utilizare pe ascuns.
 • Substanţe care vor produce incapacitatea fizică cum ar fi paralizia picioarelor, anemie acută etc.
 • Substanţe care vor altera structura personalităţii atât de mult încât să fie sporită tendinţa primitorului de a deveni dependent de altcineva!
 • O substanţă care să provoace confuzia mentală atât de puternică încât individului aflat sub influenţa sa să-i fie greu să menţină o poveste fabricată în timpul unui interogatoriu.
 • Substanţe care vor scădea ambiţia şi eficienţa generală a oamenilor atunci când sunt administrate în cantităţi nedectabile.
 • Substanţe care vor produce slăbirea sau distorsiune vederii sau auzului, de preferinţă fără efecte permanente.
 • O pilulă knockout care să poată să fie administrată pe ascuns în băuturi, alimente, ţigări, ca un aerosol etc., care va fi sigură la utilizare, va provoca o amnezie maximă şi va fi potrivită pentru a fi folosită ad-hoc de agenţi.
 • O substanţă care poate să fie administrată pe ascuns, în aceleaşi produse, şi din care foarte mici cantităţi vor face imposibil pentru un om de a face orice activitate fizică.

Multe dintre medicamentele psihiatrice dezvoltate după 1955 (plus opioidele) se potrivesc acestei liste a CIA. Drogurile de tip Speed (metampfetamina), care tulbură creierul perioade lungi, pentru a trata aşa-numita ADHD. Medicamente anti-psihotice, pentru a face pacienţii tot mai dependenţi de alţii (şi de guvern) pe măsură ce se scufundă într-o adâncă dizabilitate şi suferă deteriorări ale cortexului motor. Şi, desigur, antidepresivele SSRI, cum ar fi Prozac şi Paxil şi Zoloft, care produc stări extreme de depresiune şi excitabilitate şi împing oamenii către violenţă.

Paul GHIȚIU

Surse:

 https://www.nytimes.com/2017/10/26/us/opioid-crisis-public-health-emergency.html
 https://www.globalresearch.ca/a-conspiracy-theory-that-became-a-conspiracy-fact-the-cia-afghanistans-poppy-fields-and-americas-growing-heroin-epidemic/5533673
http://thedailycoin.org/2017/07/27/harvard-study-big-pharma-us-gov-behind-opioid-epidemic/
http://harvardlpr.com/wp-content/uploads/2017/07/SarpatwariSinhaKesselheim.pdf
http://www.history.com/topics/history-of-mk-ultra
https://www.cia.gov/library/readingroom/search/site/mk%20ultra
https://jonrappoport.wordpress.com/2017/11/21/the-cia-documented-long-range-planning-for-a-drugged-and-debilitated-society-opioids-are-a-perfect-fit/
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , , , , ,