EURISLAMUL – Viitorul semilunar al Europei

11:32, 10 februarie 2018 | Opinii | 2724 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

EURISLAMUL nu este o gogoriţă, o teorie a conspiraţiei (99 % dintre acestea sunt de fapt reale), el este un proiect serios, după cum puteţi vedea şi din imaginea coperţii unui raport despre care vom vorbi, cu fonduri uriaşe şi cu o numeroasă echipă de implementare .

Un proiect al elitelor progresiste globaliste mondiale implementat, în primul rând, prin intermediul „operatorilor” progresişti europeni: politicienii şi birocraţii din structurile europene şi naţionale vestice, Eurislamul fiind central în destinul istoric pe care vor să-l construiască aceştia Europei.

Aveţi mai sus imaginea coperţii raportului, al cărui rezumat îl găsiţi pe site-ul oficial al UE ladresa https://cordis.europa.eu/result/rcn/59098_en.html, şi puteţi observa simbolistica dominată de turnul de minaret şi de semilună, în timp ce din Europa rămân doar stelele UE, care nu sunt cu nimic reprezentative pentru identitatea europeană.

 

Raportul este urmarea unui studiu complex întreprins timp de mai mulţi ani în şase state europene: Marea Britanie, Franţa, Germania, Belgia, Olanda şi Elveţia, prin intermediul unor universităţi din acestea, coordonatoare fiind cea din Amsterdam, Olanda.

Conform raportului întrebarea centrală pentru cercetare a fost: Cum este afectată încorporarea islamului în statele memebre ale UE de  diferitele tradiţii ale identităţii naţionale, de cetăţenie şi de relaţiile biserică-stat. Iar scopul studiului este, după cum scrie şi pe coperta raportului: Să găsim un loc pentru islam în Europa! (Şi nu să integrăm musulmanii în societăţile europene.)

 

Nu am să vă prezint din această voluminoasă cercetare decât – într-o formulă concisă oferită de Boulevard Voltaire – „recomandările” pe care realizatorii acesteia le dădeau statelor europene pentru a facilita încorporarea musulmanilor în Europa. Veţi vedea că multe dintre ele sunt deja în acţiune.

  • îndemnarea asociaţilor musulmane să se folosească de relaţiile lor cu statele pentru a privilegia parteneri privaţi
  • întărirea asociaţiilor numite „antirasiste”, mediatoare ideale pentru integrarea musulmanilor în Europa
  • obligarea presei de a vorbi de bine despre musulmani în loc să raporteze dramele terorismlui sau dificultăţile pe care le generează practicile lor în societăţile occidentale
  • reeducarea popoarelor care consideră că distanţa culturală între ele şi musulmani este prea mare
  • promovarea integrării „socio-culturale”
  • crearea unei organizaţii europene supranaţionale care să reprezinte interesele musulmanilor
  • practicarea discriminării pozitive şi oferirea de politici care să ţină cont de diferenţele etnice.

Interesant că, deşi documnetele generate de acest proiect se găsesc în diverse forme pe internet, site-ul lui oficial www.eurislam.eu, care includea toate detaliile şi completările ulterioare a dispărut.

Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,