Curcubeul LGBT a pogorât pe creștetul Poliției (anti)naționale

00:37, 22 mai 2018 | Opinii | 4930 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Circulă zvonuri tot mai insistente prin târg că după ce ambasada SUA i-a felicitat pe mercenarii săi din cadrul MAI pentru reprimarea violentă a creștinilor și protejarea grijulie a pidosnicilor, ar fi urmat o indicație prețioasă a ambasadorului american James cel Mic către capii Genderdoc-M.

Cică, sugestia a constat în următoarele. ”Măi fârtaților! Măi cura-joșilor și lati-fundiarilor! Dragii mei copilași. A venit momentul istoric și clipa astrală să-i decorați pe bravii voștri protectori cu cele mai înalte distincții ale confreriei voastre!”

Zis și făcut! Căci ordinele nu se discută, ci se execută. Zice-se că ce mai înaltă distincție i-ar fi fost pregătită și ar urma să-i fie înmânată solemn însuși domnului colonel Gheorghe Cafacaliuc, șeful în exercițiu al Poliției capitalei. Este vorba de coroană și panglica diagonală  ”Pentru merite deosebite în servirea cauzei  gay-lor ”Curcubeul fermecat”.  Mascații și căscații cu căști și gardă pe chipul lor de viteji, care au molestat creștinii, ar urma să primească și ei niscaiva premii speciale, cum ar fi dreptul de a vizita liber cluburile respectivei comunități și de a servi gratis, la fața locului, câte două beri.

Iar un cur-tean mai simandicos din arcul guvernamental, fruntaș marca(n)t al comunității cu pricina, cică le-ar fi propus ortacilor să-i facă pe toți cei care s-au remarcat în violențele de sâmbătă contra oamenilor pașnici ”membri de onoare al LGBT”.

P.S.: Martori oculari ai procesiunii exhibiționiștilor susțin că la un moment dat grupul de pidosnici, fiind entuziasmați de protecția acordată de forțele de represiune, ar fi început să scandeze ”Poliția-i cu noi, poliția-i cu noi!”. Ceea ce, de fapt, reprezintă un adevăr trist, dar incontestabil. Unii răuvoitori, însă, ne-au comunicat precum că de fapt scandarea ar fi sunat altfel, și anume: ”Poliția-i gunoi, poliția-i gunoi!”.

Reunit într-o ședință de urgență, colegiul nostru de redacție a pus la îndoială ultima versiune a scandării pidosnicilor.

Vom reveni.

 James Cur-cubeu-Moțatul

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,