Cetăţeanul european turmentat Juncker ne anunţă că suntem cetăţeni europeni de mâna a doua

08:28, 2 februarie 2018 | Opinii | 5993 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dacă legile din România rămân aşa cum au fost adoptate de Parlament, discuţiile despre Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi aderarea la Schengen se vor pune în alţi termeni. Aşteptăm deciziile Curţii Constituţionale şi dacă totul decurge cum trebuie, trebuie să asigurăm României locul său în spaţiul Schengen, pentru că românii nu merită să fie trataţi ca cetăţeni de mâna a doua, a anunţat Jean-Claude Juncker după întâlnirea cu preşedintele bantustanezilor din România.

Gura turmentatului adevăr grăieşte şi uite aşa aflăm şi noi ceea ce ştiam de mult: românii sunt consideraţi şi trataţi în UE ca cetăţeni de mâna a doua. Şi vor exista (se vor găsi) întotdeauna motive pentru a face acelaşi lucru.

Ceea ce nu îi împiedică pe cetăţenii cu sânge albastru din UE şi din SUA să jefuiască în mod organizat România. Ba cu multinaţionalele, ba cu rachetele, ba cu securizarea frontierelor, ba cu microsoftu’.

Acu’, dacă tot suntem second hand propun să rămânem aşa şi să respingem chiar noi Shengenul.

Mai întâi pentru că oricum el nu mai există, de vreme ce mase mari de migratori au trecut în toate direcţiile, au făcut ce au vrut şi au primit ce au cerut, chiar în detrimentul localnicilor.

Doi, pentru că odată în Schengen am fi în aceeaşi situaţie.

Trei, pentru că nici ambetatul Juncker, ca şi nici unul dintre toţi ceilalţi critici îngrijoraţi de justiţia din România nu a fost în stare să citeze un singur articol măcar un rând, hai ar fi mers şi o sintagmă nelalocul ei în legile respective. Să aflăm şi proştii de noi ce au descoperit luminăţiile lor în acestea.

Şi nu cer asta pentru că le consider bune, dar, între două pahare şi două ţucaturi pe guriţe cu oaspeţii matale masculini, puţin respect domnule Juncker. Dacă nu pentru noi, măcar pentru mata, că eşti om bătrân şi mâine poimâine îţi plătim, noi cei de mâna a doua, o porţie bunicică din megapensia nesimţită pe care o vei primi după serviciul de oneolog al Comisiei Europeane.

Aşa că ambetat, neambetat, da zi-ne şi nouă cu ce texte din legile justiţiei să votăm şi cu care nu, că acuş vin alegerile şi iese iar zarvă mare.

Paul Ghițiu

 

Sursa: solidaritateeuropeană.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,