Al Capone dă lecţii de morală găinarilor români!

13:07, 13 februarie 2018 | Opinii | 1604 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Politica românească vi se pare mincinoasă, coruptă, ticăloasă, o adevărată ciumă? Aveţi dreptate, aşa şi este pentru vieţile celor mai mulţi dintre noi. Dar, atunci când părăsim nivelul României şi încercăm să ne luăm la trântă în performanţe cu alţii, ciuma de mai sus devine un fel de guturai mai năbădăios în comparaţie cu tuberculoza acelora.

Mă refer, în mod firesc, la Occidentul cel luminat, din care iau ca termen de comparaţie (că de acolo primim noi comenzi şi indicaţii, de acolo suntem traşi de urechi, într-acolo trimitem miliarde de euro şi pentru acolo ne oferim noi ţinte într-un posbilil conflict nuclear) fruncea democraţiei, statului de drept, umanismului, libertăţii, transparenţei, cinstei şi corectitudinii  etc. etc., Statele Unite ale Americii, farul nostru călăuzitor. Să o facem ordonat şi cât mai pe scurt.

1) Alegeri furate, alegeri contrafăcute, alegeri ca o lovitură de stat.

Oricâte s-au spus – cu mare probabilitate de a fi adevărate – despre aranjamentele politice ale alegerilor româneşti, suntem la ani lumină în spatele americanilor. Nu mai amintesc fraudele de la votul recent din America – liste vechi, contrafăcute, ne-actualizate, voturi multi-multiple, voturi false, morţii sculaţi la vot etc., dar la nivel mega faţă de ceea ce se spune despre Teleorman – şi trec direct la încălcarea legilor de către instituţii, politicieni, finanţatori şi birocraţi în scopul alegerii unuia dintre candidaţi. Adică, o adevărată coterie politică, transpartinică orizontală şi verticală în structurile statului american.

Pornită ca o calamitate pentru Trump, vestita anchetă cunoscută ca Rusiagate ne dezvăluie nu pe surse, nu pe informaţii, nu pe auzite, ci pe dovezi care nu mai pot fi contrazise, că pentru a-l împiedica pe Trump să câştige a fost pus la cale un adevărat complot, o maşinărie secretă formată din politicieni, şefi ai serviciilor secrete, personal de vârf din guvernul Obama şi Obama personal – acesta din urmă, după cum ne-au dezvăluit mailurile îndrăgostiţilor de la FBI, voind să fie ţinut la curent permanent cu starea complotului.

2) Războaie, morţi, răniţi, refugiaţi.

Mai toţi preşedinţii americani, şi ca să nu forţăm memoria să rămânem numai la ultimii trei – Miloşevici şi Obama – sunt vinovaţi de declanşarea unor războaie de jaf şi cotropire, împotriva celor care se opuneau într-un fel sau altul supremaţiei americane, toate pe motive mincinoase: drepturile omului, evitarea unor genociduri, pericolul reprezentat de cei atacaţi pentru comunitatea mondială etc.

Au distrus Irakul şi l-au  omorât pe Saddam, fost colaborator apropiat al CIA, sub pretextul armelor de distrugere în masă. Care, ce să vezi, nu existau. Au atacat Libia şi au transformat-o într-un mare târg de sclavi africani – pentru că aveau informaţii despre un genocid pe care îl pregătea Gaddafi – alt fost agent al CIA – împotriva propriului popor. Au bombardat Serbia cu bombe şi rachete cu uraniu sărăcit pentru că tiranul Miloşevici voia să-i extermine pe albanezii din Kosovo, puşi chiar de americani să atace după tipicul terorist obiectivele sârbeşti. Au atacat direct, sau prin susţinerea unor lovituri de stat, Nicaragua, Afganistanul, Siria, Yemenul, Somalia, Sudanul, Hondurasul. Per total, numai în ultimii 20 de ani, milioane de morţi şi zeci de milione de suferinzi.

3)   Dictatori, dreptate, bunăstare, democraţie ca minciuni de război.

Dincolo de acuzaţiile ipocrite despre democraţie, drepturile omului, justiţie şi lupta împotriva corupţiei, peste tot unde au reuşit să alunge conducerile anterioare – dictatoriale, sau alese prin vot – au pus în loc marionete corupte prin intermediul cărora să jefuiască tot ce se putea din acele state. Ca un exemplu, în timp ce au vorbit despre dictatorii Miloşevici, Saddam, Gaddafi, sau acuză în prezent dictatura lui Putin, a lui Kim Jong Un şi altora, SUA nu au fost şi nu sunt cu nimic deranjate de dictatori din întreaga lume în măsura în care aceştia le-au servit interesele.

4)  Corupţie, trădare, violuri, pedofilie, satanism, crime.

În fundaţia fagmiliei Clinton, acum părăsită de susţinători şi cu mari probleme legale,  au intrat în toată perioada de după preşedinţia lui Bill şi cu precădere în perioada în care Hillary a fost secretar de stat, sute de milioane de dolari (145 au primit numai de la deţinătorii companiei Uranium One implicată într-o contestată vânzare către companii ruseşti). Majoritatea sumelor aveau ca urmare o audienţă la dna secretar de stat şi rezolvarea unei „probleme”.

Hillary are încă de explicat ce s-a întâmplat la Benghazi, când au fost omorâţi ambasadorul SUA în Libia şi alţi americani, are de explicat ce a vrut să spună când a declarat – imediat ulterior uciderii prin sodomizarea cu o baionetă a lui Gaddafi în plină stradă de teroriştii susţinuţi de SUA – „Am venit, am văzut, l-au ucis”.

De numele fostului preşedinte Bill Clinton se leagă nenumărate scandaluri de agresiune sexuală şi viol, unele stinse, altele pe rol şi chiar informaţii şi mărturii despre participarea în reţele de pedofilie. Doamna sa este o susţinătoare a satanismului şi a practicilor oculte legate de acesta, inclusiv ritualuri cu copii.

Aş mai aminti  o latură cel puţin tenebroasă a acestei familii distinse, cunoscută în SUA sub numele de Clinton Body Count, o listă de peste 100 de persoane, care au fost în legătură cu Clintonii în afaceri, în timp guvernoratului lui Bill, alături de el ca preşedinte, personaje din echipa de campanie a lui Hillary, oameni de pază de la Secret Service sau din organisme private etc. O întrebare care circulă peste tot unde se vorbeşte despre această listă este următoarea: Câţi oameni care au murit ai cunoscut în viaţa ta? 3, 5 10 ; Clintonii au cunoscut numai oameni care au fost împuşcaţi, aruncaţi în aer, au căzut cu avioanele, s-au accidentat cu maşinile, au murit de inimă şi de atac cerebral şi toţi, după un anumit moment în care, din diverse motive legale, deveniseră periculoşi pentru fagmilie. Găsiţi o astfel de listă, cu explicaţii privind relaţiile personajelor respective cu familia şi poericolul potenţial pe care îl reprezentau aici 

Acu, cum le stă pe lângă ăştia lui Iliescu cu vreo mie şi ceva de morţi, lui Constantinescu cu ţigaretele lui 1, 2 şi 3, lui Băsescu cu Kovesi, Coldea, nepotul, ginerele şi fratele, sau lui Iohannis cu 5 case şi turism de 5 stele şi lui Dragnea cu o casă pe două străzi? Păi nu arată ca nişte găinari amatori?

 

Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com