Universitatea Populară lansează o nouă carte de excepție: Jean-Michel Vernochet ”Războiul civil rece. Teogonia republicană de la Robespierre la Macron”

17:04, 17 mai 2018 | Cărți | 1865 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Universitatea Populară anunță toți cititorii pasionați de lecturi la zi apariția unei lucrări semnate de prietenul nostru francez, gânditorul politic, scriitorul și jurnalistul Jean-Michel Vernochet. Versiunea originală a cărții a apărut la Paris în 2017, la editura ”Le retour aux sources”. Traducerea îi aparține doamnei Ruxandra Iordache de la București. Prefața e semnată de Iurie Roșca.

Cititorii interesați de actualitatea politică europeană, de abordările profunde și complexe ale unor probleme de un dramatism fără precedent în istorie, care afectează nu doar Europa Occidentală, dar și spațiul nostru, ca, de altfel, și lumea în ansamblu, au ocazia să se familiarizeze cu gândirea unui dintre cei mai relevanți intelectuali ai Franței ultimilor decenii, care se încadrează în curentul de opinie anti-sistem. Profesorii și studenții din domeniul științelor socio-umane, istorici, politologi, sociologi, specialiști în relațiile internaționale, dar și economiștii, și jurnaliștii au șansa să cunoască o viziune proaspătă asupra realităților la zi.

Anunțăm pe toți doritorii de a intra în posesia acestui volum că în câteva zile cartea Jean-Michel Vernochet ”Războiul civil rece. Teogonia republicană de la Robespierre la Macron” va putea fi procurată în rețeaua de librării ”LIBRARIUS”.

Lucrarea de față este prima co-ediție a Universității Populare din Republica Moldova și a partenerilor noștri din România de la ”Alexandria Publishing House”. Ea anunță o serie întreagă de cărți semnate de autori francezi de top, care urmează să apară pe parcursul acestui an prin eforturile conjugate ale celor două edituri de pe ambele maluri ale Prutului.

Precizăm, de asemenea, că în scurt timp volumul respectiv va putea fi procurat în lanțul de librării din România ”Alexandria”.

La aceiași tema: aici și aici

 

Cronicar