PRUNCUCIDEREA PE TIMP DE PANDEMIE. CRIMĂ STRIGĂTOARE LA CER. Comanditar – OMS, executant – regimul Dodon.

23:01, 30 aprilie 2020 | | 1153 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Priviţi şi vă cruciţi, oameni buni!!! Iată ce face guvernarea nemernică Dodon-Chicu! Seminar organizat de Biroul Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova cu tema „Contracepția și avort în siguranță în perioada epidemiei cu COVID-19”.

Vă rog să reţineţi: OMS este creatura clanului Rockefeller încă din anii patruzeci ai sec. XX. Acesta a stat la baza creării OSM pe care lumea o percepe ca pe o de autoritate internaţională indiscutabilă în materie de sănătate. Oculta mondială preferă să acţioneze cu acoperire filantropică. Rockefeller Foundation şi Bill and Melinda Fondation sunt relevante în acest sens.

Întreaga agendă a acestei OMS e dictată anume de elita globală. Prioritatea Nr.1 a mafiei sataniste, anunţată deschis de Gates, este reducerea numărului de oameni pe planetă până la max 1 mlrd de oameni. De aici politica de vaccinare, OGM, cultul promiscuităţii, „planificarea familiei”, atacul contra familiei normale, promovarea contraceptivelor şi a avorturilor.

Vedeţi ce grijă are OMS, comandamentele căreia le realizează cu zel de slugă guvernarea de la Chişinău? Ca nu cumva pe durata carantinei să se nască cu câţiva copii mai mulţi în Moldova. Priviţi cu atenţie în ochii vicleni de vulpe a madamei Rodica Comendant – bat-o Dumnezeu să o bată! Vedeţi-i rictusul sardonic al acestei mercenare ce îndeamnă cu seninătate tinerii la pruncucidere. Şi nimeni nici nu o huiduieşte, nici nu o scupă în faţă, aşa cum ar merita!

Doamne, negre vremuri am ajuns! Lume sterilizată spiritual şi intelectual, bună de expediat în marş tirumfal, cu surle şi ţambale la abator.

P.S.: Iată că şi alte crime din aceeaşi serie se desfăşoară la lumina zile sub guvernarea hipercreştinului Dodon – avort teleghidat prin telefon sau prin skype. Tot pe timp de coronavirus. https://www.avort.md/prin_telemedicina/
E adevărat, doar Dumnezeu-Tatăl ştie când va veni sfârşitul lumii. Dar să fim de acord, doar infinita dragoste divină mai poate tolera rasa umană pe glob, dacă aceasta s-a lăsat înşelată în număr atât de mare de către cel viclean şi legiunea de servanţi ai duhului rău.


Iurie Roșca