Persecutarea şi genocidul creştinilor la cote nemaiîntâlnite în istorie

16:37, 12 martie 2018 | | 954 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Studiul privind prigoana anti-creştină a fost realizat de Aid to the Church in Need. În raport se afirmă: Nu numai că creştinii sunt mai persecutaţi decât orice alt grup religios, dar tot mai mulţi dintre ei trec prin cele mai groaznice forme de persecuţie.

Studiul a fost realizat pe creştinii din China, Egipt, Eritrea, India, Iran, Iraq, Nigeria, Coreea de Nord, Pakistan, Arabia Saudită, Sudan, Siria şi Turcia, din 2015 până în 2017. El arată că: Singura ţară în care situaţia creştinilor nu s-a înrăutăţit a fost Arabia Saudită unde ea nu avea cum să devină mai rea decât deja este.

Din acest motiv, autorii au criticat administraţia americană care, în loc să pună presiune pe regat, a preferat să se îmbrăţişeze cu conducătorii acestuia şi să semneze contracte de armament de 110 miliarde dolari.

Raportul pune un accent special pe state din Orientul MIjlociu, cum ar fi Irakul şi Siria, în care, se precizează creştinii ar fi fost complet eliminaţi/evacuaţi dacă nu ar fi existat acţiunea militară în sprijinul lor (din partea regimului Assad şi a Rusiei, evident, căci SUA dăduseră mână liberă ISIS pentru distrugerea lor completă).

Invingerea Daesh şi a altor islamişti oferă speranţa recuperării grupurilor creştine ameninţate cu extincţia. Dar nu vor mai supravieţui mulţi unui alt atac similar.

Raportul documentează situaţiile din Sudan – guvernul islamist a ordonat distrugerea bisericilor creştine, Nigeria – gruparea islamistă Boko Haram atacă îndeosebi comunităţile creştine, Eritrea – sute de creştini împuşcaţi şi aruncaţi în închisoare, India şi din toate celelalte state incluse în studiu.

În octombrie 2017, vicepreşedintele SUA, Mike Pence a afirmat că administraţia Trump va redirecţiona forndurile date până acum ONU, către Agenţia pt dezvoltare internaţională a SUA (USAID), pentru a ajuta organizaţiile creştine, dat fiind faptul că ONU nu face nimic consistent în această direcţie.

Problema acestei schimbări este una singură dar fundamentală: USAID a fost şi este implicată în toată lumea ca vector destabilizator, fiind folosită în acest sens de CIA. La rândul ei acţionează prin finanţarea unor ong-uri locale. Evident, niciodată cele conservatoare, creştine, naţionaliste, ci cele care pun în aplicare planurile de dezbinare, dezmembrare, globalizare, progresism etc. O ultimă semnalizare în acest sens a venit dinspre Macedonia, de unde au pornit memorii către Congresul SUA, care arătau implicarea USAID în sprijinul albanezilor şi al dezmembrării statului. Prezenţa USAID poate fi detectată în legătură cu aproape orice revoluţie portocalie, roz, arabă etc. În acest sens aveţi câteva linkuri semnificative.