Pactul ONU de la Marrakech, revolta generalilor francezi și lipsa la apel a clasei politice moldovenești

21:53, 14 decembrie 2018 | | 1471 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Pactul în favoarea migrației de masă semnat în cadrul unei conferințe integuvenamentale ONU la Marrakech, Maroco, la 10-11 decembrie a scăpat atenției presei dominante de la noi. Ca, de altfel, și clasei politice, regimul fiind concentrat asupra strângerii șuruburilor la toate încheieturile mașinăriei de stat înainte de simulacrul electoral din februarie, iar opoziția aflându-se în dulcea iluzie că ar avea vreo șansă să câștige puterea în condițiile uzurpării puterii de stat. Faptul că o serie întreagă de țări, în primul rând SUA, nu au aderat la acest pact care țintește amplificarea migrației de masă la scara unui tsunami global, ce poate arunca în aer ultimele oaze de stabilitate în Europa, nu este deloc unul neglijabil. Este limpede că ONU a ajuns la cheremul unor forțe oculte care nu au nimic în comun cu interesele naționale ale niciunei țări din lume. Dimpotrivă, devastarea statelor naționale, nimicirea culturilor tradiționale și a civilizației europene în ansamblu nu mai ține de domeniul unor scenarii conspirologice, ridiculizate de către media dominantă aservită plutocrației, ci reprezintă însăși agenda fățișă a ONU, UE și altor structuri aservite acelorași interese diabolice.

Cifra de 164 de țări semnatare ale acestui pact poate crea impresia  că ar fi existat o cvaziunanimitate în adoptarea respectivei decizii. Fals. Asta pentru că doar țările UE reprezintă destinația râvnită de către hoardele de milioane de oameni din lumea musulumană, care invadează la ora actuală continentul nostru. Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Solvacia și alte câteva țări nu au semnat. Franța – da. Însă semnătura depusă de președintele Macron a trezit revolte nu doar în mediul disidenților francezi, ci și la vârfurile Armatei. Scrisoarea pe care o publicăm alăturat, ce poartă semnătura a zece generali, a unui amiral și unui fost Ministru al Apărării repreznită un semnal extrem de semnificativ. Chiar dacă Macron, această unealtă jalnică a familiei Rothschild, deci a ocultei modiale obsedate de instaurarea unui Guvern Mondial, a semnat acest pact, reacția atât de hotărâtă a elitei militare franceze nu pare a fi doar un eveniment episodic.

”Vestele galbene”, mișcarea protestatară de masă care a cuprins întrega Franță și s-a revărsat deja în alte țări vest-europene, care erau acuzate că nu au un program coerent și nici lideri bine pregătiți, ar putea să-și găsească în generalii de Armată acești lideri. Însă chiar dacă nu va fi tocmai așa, cert este că evenimentele din UE capătă o dinamică aiuritoare. Evenimentele se precipită atât de rapid, încât de cele mai multe ori scapă analizei experților de serviciu. Cei mai mulți continuă să opereze cu clișeele perimate despre integrarea în UE, despre speldorile Vestului prosper față de defuncta URSS (confundată cu premeditare cu Rusia de azi) și nevoia de a implementa la nesfârșit reforme liberale, care ar fi chezășia succesului.

Ne aflăm în preajma unor schimbări majore. Foarte curând lumea nu va mai fi așa cum o știam până mai ieri. Amploarea marilor mutații ce se anunță nu va ceda ca impact global prăbușirii URSS și a sistemului comunist. Momentul populist, teoretizat de Alain de Benoist, Aleksandr Dughin sau Steve Bannon, are toate șansele să devină epoca afirmării plenare a acestui nou curent ideologic și politic antisitem. Suveraniștii, naționaliștii sau pur și simplu patrioții au căpătat o șansă unică de a răsturna vechea nomenclatură globalistă din vârfurile ierarhiilor politice.

Am putea spune că ne aflăm în preajma unei noi Perestroika. Acum suntem încă îm faza inițială. Sistemul occidental pare imuabil, așa cum părea și cel sovietic. Inerția de gândire e la fel de prezentă ca acum mai bine de trei decenii. Și totuși vine vremea când iureșul istoriei îi surprinde pe cei mai mulți cu schimbările înnoitoare care vor părea post-factum atât de evidente.

Iurie Roșca