Explozii britanice pe vapoarele cu evrei către Palestina, puse pe seama unei false grupări arabe

10:25, 16 martie 2018 | | 1290 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Steag fals (din engleză, false flag) – Înscenarea unui eveniment îngrozitor, pe seama unui duşman politic şi folosirea lui ca pretext pentru pornirea unui război, sau adoptarea unor legi draconice în numele securităţii naţionale.

Steagurile false, înscenările mincinoase nu au apărut ieri. Le regăsim prin toată istoria, unul dintre cele mai cunoscute fiind incendierea Romei de către Nero pentru a avea motiv de reprimare a creştinilor. Dar nici când nu au fost steagurile false atât de dese ca în secolul care a trecut şi în cel pe care l-am început. Perioadă în care nimeni nu întrece SUA/NATO la punerea în scenă a unor astfel de evenimente criminale.

E un subiect complex, pe care voiam să-l abordez de mult, dar din cauza bogăţiei de informaţie, mereu amânat. Ca să vă dau un singur exemplu, numai despre aşa-numita Operaţiune Gladio există cărţi întregi, sute de articole, un documentar al BBC de 2 ore şi 25 de minute (veţi găsi linkul în episodul 2), dar şi alte filme (linkuri în ep.2).

Cred că deja aţi ghicit că motivul acestei prezentări, acel ceva care m-a hotărât brusc,  este recentul eveniment britanic, care are toate datele unui astfel de steag fals, chiar a unuia de o calitate artistică extrem de proastă – semn că pe organizatori nu-i mai interesează abila lui mascare, căci populaţiile statelor lor au fost deja „fezandate” corespunzător pentru a crede chiar şi o însăilătură grosolană. Chiar mai grosolană decât cea, contestată la timpul său de specialişti de înaltă calificare, cum ar fi cei de la MIT, a aşa-zisului atac cu gaz sarin din Siria din aprilie 2017 de la Khan Sheikhoun. Pentru detaliile legate de atacul din Anglia, detalii care mă fac să cred într-o înscenare mincinoasă, şi pe care nu am de gând să le discut aici, fiind subietul altei analize, găsiţi în schimb material suficient pe net. Evident, dacă citiţi şi altceva decât media guvernamentală.

Iată cum îşi introduce Bas Spilet, autorul unei analize comprehensive a deja globalei reţele de tip Gladio (voi dezvolta subiectul Gladio în episodul următor), primul capitol al unei analize întinsă pe 10 capitole:

Acest articol este o parte a unei serii numită „Operaţia Gladio”, cea mai mare reţea teroristă din lume, care expune rolul NATO şi al serviciilor secrete din Vest în terorism, asasinate, lovituri de stat, comerţul internaţional de droguri, războiul psihologic şi crearea de duşmani pentru a legitima războiul lor cu omenirea, atât acasă cât şi în afară. Acest serial aduce documente despre organizarea şi dezvoltarea Operaţiunii Gladio în Europa după Războiul Mondial 2, dar dezvăluie, de asemenea, renaşterea şi globalizarea ei după Războiul rece, în care reţeaua s-a aliniat cu jihadismul -salafist (mai curând decât cu extrema dreaptă) pentru agenda geopolitică a NATO dedicată hegemoniei globale.

Bas Spilet, şi nu singurul, are dreptate în privinţa terorismului de fiecare zi, care ne-a inundat existenţa după o perioadă de relativă linişte: el este, şi în acest sens sunt dovezi şi mărturii fără echivoc în cele mai multe cazuri, creaţia şi punerea în scenă a serviciilor occidentale sub coordonarea şi la ordinul conducerii politice. Acesta este şi motivul pentru care, după ce am scris in extenso despre islamizarea Europei şi, în general a Occidentului, şi despre pericolul terorist, nu am mai continuat cu dezvoltarea acestuia din urmă; cu fiecare zi care trecea, cu fiecare nou atentat, devenea tot mai clar că această pornire de ură şi moarte şi distrugere era gândită din interior, iar ei i se adaugau fapta izolate a câte unui migrator dus cu capul, sau condiţionat, inspirat şi încurajat de atentatele „oficiale”. Într-o altă serie pe care mi-o tot propun, sper să ajung să discutăm pe cazuri concrete despre noul terorism islamic ca teorism de stat. De ce se întâmplă astfel de lucuri abominabile? Întoarceţi-vă la definiţia de la început. Controlul total al populaţiilor. 1984!

Dintr-un şir mai lung de astfel de staguri recunoscute de către orgaizatori, bazate pe documente, le-am ales numai  ale britanicilor şi pe ale SUA. Le-am ales pentru că sunt cele mai multe (deşi nici Israelul nu stă rău deloc), dar şi penru că sunt ale statelor care au creat şi conduc reţeaua de care vorbeşte Spilet şi care sunt şi regizorii evenimentelor recente. Iată 3 cazuri  de steaguri false britanice.

Guvernul britanic admite că – între 1946 şi 1948 – s-au pus bombe pe 5 vapoare cu evrei, ce scăpaseră din Holocaust şi voiau să ajungă în Palestina, au inventat un grup denumit „Apărătorii Palestinei arabe” şi apoi au transmis din partea grupului fals, la fel de false revendicări a responsabilităţii pentru bombe (vezi aiciaici şi aici).

Primul ministru britanic a admis faţă de ministrul apărării, că el şi preşedintele american Eisenhower au aprobat în 1957 un plan pentru desfăşurarea de atacuri împotriva populaţiei în Siria, care să fie puse pe seama guvernului, ca o modalitate de a schimba regimul (vedeţi, nimic nu e nou, nimic nu se pierde, ci se reutilizează!).

Un reportaj al televiziunii NBC, în legătură cu serviciul de spionaj britanic, spune că serviciul, printre altele, folosea operaţii de tip „steag fals”, prin care agenţii britanici desfăşurau online acţiuni destinate să pară a fi realizate de unul dintre adverarii UK.

Iată şi două dintre documentele serviciului „scurse” de Eduard Snowden către marele public despre cum trebuiau distruşi aceştia.

În episodul următor vom vorbi despre Operaţiunea Gladio (americano-britanică), atentate teroriste asupra civililor, puse la cale în Italia, Franţa, Belgia, Danemarca, Grmania, Grecia, Olanda, Norvegia, Portugalia, UK şi în alte state, dar şi despre multe alte steaguri false americane.

Va urma.

Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com